ELENIP
Διάσημο μέλος
δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα![]()
Πολύ ωραία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρηκα τις κατηγοριες, κατω απτο ναυαγοσωστη, πως συμμετεχω κ για να βαλουμε υποψηφιοτητα, κ για να ψηφισω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
βάζεις εδώ τις κατηγορίες στις οποίες θέλεις να συμμετέχεις μαζί με μια φωτογραφία για κάθε κατηγορίαμπεσδευτηκαβρηκα τις κατηγοριες, κατω απτο ναυαγοσωστη, πως συμμετεχω κ για να βαλουμε υποψηφιοτητα, κ για να ψηφισω.
στη συνέχεια τις μεταφέρω εγώ σε άλλο θέμα μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους για να είναι όλοι μαζεμένοι,η ψηφοφορία δεν έχει αρχίσει ακόμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μας ξέχασες Μαρία μου, είχαμε στείλει φωτό της Μπάσσυς για μις Γόησσα, αλλά, είπες ότι θα έμπαινε στη μις φωτογένεια. Όμως, δεν μπήκεΜπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητες
Υπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία

Και ήταν πολύ ωραίο το παιζάκι μου!!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μπορω να προσθεσω κι αυτην για μιστερ παρδαλος αφου δεν ξεκινησε η ψηφοφορια;Ο Ραμσης ειναι!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τον έβαλα και τον Ραμσήhttps://i691.photobucket.com/albums/vv272/nonix8/0093.jpg
Μπορω να προσθεσω κι αυτην για μιστερ παρδαλος αφου δεν ξεκινησε η ψηφοφορια;Ο Ραμσης ειναι!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γελασα πολυ με το παρδαλοραμση με τη μουρη στο κουβα

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μερσί, η μύτη μου τουρσίσε πρόλαβατην έχω βάλει ήδη...
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι δεν ψηφίζουμε ακόμη περιμένετε το σύνθημαMαρία έχω μπερδευτεί, μπορούμε να αρχισουμε να ψηφίζουμε η περιμένουμε το σύνθημα?![]()

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω πω τι μωρά ειν' τουτα ;;;;; Μαράκι πάρε μολύβι:
Φωτογένεια > Σισσυ, Καλυψώ
Playmate > Μόιρα, Leia
Υπναρού > Πασχαλιά, Καλυψώ
Βλέμμα > Καλλυψώ !!! , Ελβίρα
Πατούσα > Leia, Eλβίρα
Παρδάλω > Ελβίρα , Leia
Θρίλλερ > Nala, Σίσσυ
Πατσοκοιλάκι > Σίσσυ, Leia
Ριψοκίνδυνη > Μπασσέτ, Καλλυψώ
Μαμάκιας > Σισσυ, Ελβίρα
Μαμά > Μόιρα !!! Σισσυ-Μιχαέλα
Νάζι > Νόρα, Λουνα
Κουράστηκα καλέεεεεεεεεεεε
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι δεν ψηφίζουμε ακόμη περιμένετε το σύνθημα![]()
...δεν προλαβα νομιζα ψηφιζουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλάμε..τι πλασμα καλέ με θεικό βλέμμα ειν΄τουτο; Και τιγρέ αγαπημένο....
Μωρό μου τιγρακι μου σ' αγαπώ

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ασχετο, η Σίσσυ τινος ειναι ρε παιδια που εχω χαθει ;;;;;;;;;;;;
Μιλάμε..τι πλασμα καλέ με θεικό βλέμμα ειν΄τουτο; Και τιγρέ αγαπημένο....
Μωρό μου τιγρακι μου σ' αγαπώ![]()
Δικιές μου είναι η Σισσούλα η Ελβίρα και η Νόρα!!Τις έχω και στην υπογραφή
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool