Γατοκαλλιστεία

δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες :lol::lol::lol:

:mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες :lol::lol::lol:

:bleh::bleh::bleh:
Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; :lol: Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφος:blink::blink:του έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!:lol::lol::lol:Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε:P
Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους:lol::lol:
Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα:lol: (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων)

Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; :lol: Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ
Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται;:D

Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους:lol::lol:
Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα:lol: (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων)
Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!:DΗ αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη του:lol::lol:και εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε:happy::P''

Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!:DΗ αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη του:lol::lol:και εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε:happy::P''

Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια!:blink:;):lol::lol::lol:

Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια!:blink:;):lol::lol::lol:
ναι θα είναι backstage ρεπορτάζ;)καλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν:happy:

το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;:P)

Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι.
Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς!

ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω:(

Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι.
Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς!

:redface::redface::redface: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι..:)

ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω:(
η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο:)

Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφος:blink::blink:του έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε
παρδαλός;) :)παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής...
οπως λεμε αχλάδω...:lol:
Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους
...που θα κρινουν τις εκλογες:lol:...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο;)
:lol::lol::lol:

σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους:lol::lol::lol::lol::lol:

Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια :up:

Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B:
]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] :lol:

Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!!:blink::lol::lol::lol:
Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!!;):up::up::up:

:redface: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι..:)

Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά!:inlove::inlove:
Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?:blink:Μόνο από μία για το καθένα???:blink::down::down:

σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους:lol::lol::lol::lol::lol:

Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back