ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #1.501 14-07-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η Melini έγραψε: #1.502 14-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #1.503 14-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: [/u] Click για ανάπτυξη... καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:37 Η elvenstar: #1.504 14-07-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:38 Η ELENIP έγραψε: #1.505 14-07-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Ιωάννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.506 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?? Click για ανάπτυξη... 8 αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #1.507 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η Melini έγραψε: #1.502 14-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #1.503 14-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: [/u] Click για ανάπτυξη... καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:37 Η elvenstar: #1.504 14-07-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:38 Η ELENIP έγραψε: #1.505 14-07-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Ιωάννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.506 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?? Click για ανάπτυξη... 8 αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #1.507 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #1.503 14-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: [/u] Click για ανάπτυξη... καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:37 Η elvenstar: #1.504 14-07-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:38 Η ELENIP έγραψε: #1.505 14-07-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Ιωάννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.506 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?? Click για ανάπτυξη... 8 αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #1.507 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: [/u] Click για ανάπτυξη... καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:37 Η elvenstar: #1.504 14-07-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:38 Η ELENIP έγραψε: #1.505 14-07-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Ιωάννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.506 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?? Click για ανάπτυξη... 8 αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #1.507 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:38 Η ELENIP έγραψε: #1.505 14-07-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Ιωάννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.506 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?? Click για ανάπτυξη... 8 αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #1.507 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλε πλακα εκανα, πα πα πααα !!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Ιωάννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.506 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?? Click για ανάπτυξη... 8 αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #1.507 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαρία ποσες εχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?? Click για ανάπτυξη... 8 αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #1.507 14-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν θα έδινα ούτε φακελο στη θέση της για να μη χάνουμε χρόνο στο άνοιγμα. Θα ανακοίνωνα τα αποτελεσματα αμέσως μετά την έναρξη των εκλογών. Πως με βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.508 14-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι τι θα σκέφτεται ο άνθρωπος για τις γατοπαλαβιάρες κ τις κατηγορίες τους Παρδαλός είναι το χρώμα παρδάλος είναι η ιδιότητα (α! ναι είναι κ αυτή που έκανε μια ταίνία με το big Greek wending ή καπως έτσι μια βλακεία τέλος πάντων) Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #1.509 14-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Το ξέρω Ιωάννα μου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μυρτω4038: #1.510 14-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έτσι μπράβο και εγώ παρδάλος το έχω γράψει!!Η αλήθεια είναι οτι με δουλεύει απίστευτα αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις στον υπολογιστή δίπλα μου να σχολιάζει τις φωτογραφίες και να λέει την γνώμη τουκαι εγώ φυσικά να αρπάζω την ευκαιρία...''βρε μωρό μου το παιδί μας θέλει παρέα,κάτι πρέπει να κάνουμε'' Click για ανάπτυξη... Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.511 14-07-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μετά την ψηφοφορία Μαρία θέλουμε και εμείς μιά γεύση...από τα σχόλια! Click για ανάπτυξη... ναι θα είναι backstage ρεπορτάζκαλά σχόλια κάνει πάντος όλα του αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Φένια '72: #1.512 14-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: το ξέρω ότι καθυστερήσαμε αλλα δεν βαριέσαι ας μείνουμε απεξω απλά θελουμε να σας δείξουμε την Miss Κουφαηδονάκι και Mister ΑγαπημενόΓατος..(και αν θετε μας ψηφίζετε εε;;) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η SweetyCat: #1.513 14-07-09 13:01 ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η RedCat έγραψε: #1.514 14-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Η πρώτη πάει για Πατουσάκια, νάζι, υπναρού, παρδάλω ...ΟΛΑ σε ένα αυτο το παιδι κι αν τη λένε Μαφάλντα που ειδα καπου της πάει γάντι. Οσο για τον κυριο...δεν το συζητώ. Φωτογένεια, μάτια, γόης και δε συμμαζεύεται! Κουκλοοοοοοοςςςςς! Click για ανάπτυξη... αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.515 14-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: ποτε θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι θελω να ψυφισω το μεσημερι ,τωρα δεν μπορω Click για ανάπτυξη... η ψηφοφορία λήγει σε 2 μέρες,έχεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.516 14-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγγάρεψα τον Φίλιππο χθες το βράδυ,καλά απίστευτο γέλιο να ακούει τις κατηγορίες και να με κοιτάει με ένα ύφοςτου έλεγα κοίτα να μην κάνεις κανένα λάθος στα γατάκια και άσε την κριτική!!Επίσης είχαμε και την επιπέδου διαφωνία αν είναι παρδάλος ή παρδαλός,έχουμε θέμα ακόμα δεν καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... παρδαλός παρδάλω ειναι το βουκολικον της παρδαλής... οπως λεμε αχλάδω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ θα ψηφίσω από τώρα Γιάννα είμαι από τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... ...που θα κρινουν τις εκλογες...αντε καλε αφου ψηφιζουμε 2! ετσι ειναι πιο ευκολο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 14-07-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμα πας για πρωθυπουργός εσύ, θα δίνεις τα ψηφοδέλτια έτοιμα σε σφραγισμένο φάκελο; Και μετά σου λέει δημοκρατία... τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Louiza26 έγραψε: #1.518 14-07-09 13:55 Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουφ ψήφισα επιτέλους. Τελεια γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Μυρτω4038: #1.519 14-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα;379163[B: ]δε χρειαζεται να δεις τις φωτος, στειλε με πμ την πασχαλια σε ολες τις κατηγοριες[/b] Click για ανάπτυξη... Καλέ ιβάνα το κορίτσι ρωτάει που να δώσει την δεύτερη της ψήφο!!! Πέρα από την πλάκα όμως, και εντελώς αντικειμενικά ,το Πασχαλάκι είναι η καλύτερη σε κάποιες κατηγορίες!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι σας ευχαριστουμε πααααρα πολυ...ναι ειναι η Μαφαλντα, ή κουφαηδονάκι, ή απλα το Φαλντό μας! ναι και ο Τσε (Μπέρι) μας ειναι ο γατοαντρας του σπιτιου..ευχαριστουμε και παλι.. Click για ανάπτυξη... Τέλειες φωτό Νότα μου, και πανέμορφα και τα δύο φυσικά! Αλλά γιατί τσιγκουνεύτηκες τις φωτό?Μόνο από μία για το καθένα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Η Φένια '72: #1.520 14-07-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που πανε στη καλπη με ετοιμο σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο το γιο τους Click για ανάπτυξη... Σαν αυτο που μου 'δωκες δηλαδής;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.