Γατοκαλλιστεία

Μαρία πήρες το mail με τις φωτό του φέρνο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τώρα μπερδεύτηκα.:hmm::hmm:
Γιατί να μην ανεβάσουμε εδώ στο θέμα, τις φωτό που θέλουμε να βάλουμε στις διάφορες κατηγορίες, όπως κάναμε στην κατηγορία 1-5 χρονών?:hmm:
Πρέπει να τις στείλουμε με π.μ στην Μαρία? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τώρα μπερδεύτηκα.:hmm::hmm:
Γιατί να μην ανεβάσουμε εδώ στο θέμα, τις φωτό που θέλουμε να βάλουμε στις διάφορες κατηγορίες, όπως κάναμε στην κατηγορία 1-5 χρονών?:hmm:
Πρέπει να τις στείλουμε με π.μ στην Μαρία? :hmm:
Ναι συμφωνώ,δεν κατάλαβα από που ξεκίνησε αυτό,καλύτερα εδώ για να τις βλέπουμε και να σχολιάζουμε,εκτός και αν κάποιος έχει πρόβλημα οπότε μου τις στέλνει για να τις ανεβάσω εγώ:happy:

Μαρία πήρες το mail με τις φωτό του φέρνο;
τις πήρα αλλά αν μπορείς βάλτες και εδώ να τις δουν και οι υπόλοιποι...:)

Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη...:down::mad:;)
Δεν μας πεφτει καμία γάτα λίγη αγαπητή.... Ολες είναι πανέμορφες αλλα κάποιοι ας πούμε έχουν και κάποιες αδυναμίες. Πώς να το κάνουμε?:hmm::mad:

Δεν μας πεφτει καμία γάτα λίγη αγαπητή.... Ολες είναι πανέμορφες αλλα κάποιοι ας πούμε έχουν και κάποιες αδυναμίες. Πώς να το κάνουμε?:hmm::mad:

:(:(:(
Πλάκα κάνω!

:(:(:(
Πλάκα κάνω!
Ναι βρε... το κατάλαβα οτι κάνεις πλάκα. Κι εγώ απλά σου εξηγώ. Και εννοείται οτι μπορει να έχεις κι εσύ τις αδυναμίες σου!!! Φιλάκια απο την γατοπαρεούλα μας!:lol::lol::):):)

Παιδιά? Να βάλουμε και κατηγορία πατουσας σ΄αυτον τον γύρο? Ολα έχουν πατουσάκια και μικρά και μεγάλα και ώριμα....:lol::lol::lol:Οχι τιποτ΄άλλο αλλα η πατουσα του Τιμάκου μου είναι αλαβάστρινη:rolleyes::lol::up:

Ωχ...δεν το βλέπω να τις γλιτώνω πάλι τις 12 κατηγορίες...!!:blink::blink::lol::lol::lol:
Να βάλουμε,να βάλουμε,Τιμάκος είναι αυτός,να του χαλάσουμε χατιρι;;:)

Μόλις καταλήξετε στις κατηγορίες να μας το πείτε να βρούμε κι εμείς τις ανάλογες φωτό;)

1.Υπναράς
2.Βλέμμα
3.Νάζι
4.Φωτογένεια
5.Ώριμη γοητεία
6.Μαμάκιας
7.Ατίθασα νιάτα:P
8.Θρίλλερ
9.Πατούσα

Θα σε τρελάνουμε στο τέλος!
Να πω κάτι; Οι κατηγορίες βλέμμα, φωτογένεια και ώριμη γοητεία δεν είναι κάπως........ίδιες;:hmm:

Μαρια ισχυουν οι φωτο που εβαλα του Τουλη,ετσι;Δεν χρειαζεται να τις ξαναβαλω..;

Μαρια ισχυουν οι φωτο που εβαλα του Τουλη,ετσι;Δεν χρειαζεται να τις ξαναβαλω..;
ισχύουν ναι :)

Θα σε τρελάνουμε στο τέλος!
Να πω κάτι; Οι κατηγορίες βλέμμα, φωτογένεια και ώριμη γοητεία δεν είναι κάπως........ίδιες;:hmm:
τη βλεμμα θα την ξεχωριζα...ειναι πολυ ξεκαθαρη....βλεμμα και μονον...ο τροπος με τον οποιο κοιταζει...

η φωτογενεια εχει να κανει αν στο συνολο του το γατι εχει βγει πετυχημενο...αν το θελει ο φακος που λεμε...

η γοητεια και η φωτογενεια ισως θα μπορουσαν να συγχωνευθουν κατα τη γνωμη μου, οχι γιατι ειναι ταυτοσημες εννοιες αλλα χαριν ευκολιας:)

εμεις οφθαλμολουτρο δεν θα κανουμε? :/::P

A,ναι,και η κατηγορία μπορεί να γίνει Μις φωτογρένια παύλα ώριμη γοητία.

Ερώτηση:στη φωτογένεια πρέπει η γάτα να κοιτάει στο φακό;

A,ναι,και η κατηγορία μπορεί να γίνει Μις φωτογρένια παύλα ώριμη γοητία.

Ερώτηση:στη φωτογένεια πρέπει η γάτα να κοιτάει στο φακό;
οχι απαραιτητα, μπορει να ειναι στραμενο το προσωπο της, αλλα σιγουρα να φαινεται στο φακο κατα τη γνωμη μου...

Καλέ αφήστε τις κατηγορίες όπως είναι, μη τις συγχωνεύεται.:hmm:
Να μπορούμε να ανεβάσουμε πιό πολλές φωτό, να κάνουμε πιό πολύ οφθαλμόλουτρο:up: και να βραβευτούν περισσότερα!;):P:D:D

τη βλεμμα θα την ξεχωριζα...ειναι πολυ ξεκαθαρη....βλεμμα και μονον...ο τροπος με τον οποιο κοιταζει...

η φωτογενεια εχει να κανει αν στο συνολο του το γατι εχει βγει πετυχημενο...αν το θελει ο φακος που λεμε...

η γοητεια και η φωτογενεια ισως θα μπορουσαν να συγχωνευθουν κατα τη γνωμη μου, οχι γιατι ειναι ταυτοσημες εννοιες αλλα χαριν ευκολιας:)
Οκ, για το βλέμμα συμφωνώ. Στην γοητεία και στην φωτογένεια ουσιαστικά δεν βάζεις μια φωτό που να φαίνεται απλώς όμορφη;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back