Γατοκαλλιστεία

Οκ, για το βλέμμα συμφωνώ. Στην γοητεία και στην φωτογένεια ουσιαστικά δεν βάζεις μια φωτό που να φαίνεται απλώς όμορφη;:hmm:
:hmm:μμμμ....ναι....θα ελεγα..αν και η γοητεια κρυβει κι ενα σεξ απηλ:P:lol:
δηλαδη φωτογενεια μπορει να εχει ενα νεαρο γατι που ειναι πολυ ομορφο...αλλα γοητεια, δεν μπορει να εχει...
παντως για αυτη τη κατηγορια, συμφωνω στη συγχωνευση....
Καλέ αφήστε τις κατηγορίες όπως είναι, μη τις συγχωνεύεται.:hmm:
Να μπορούμε να ανεβάσουμε πιό πολλές φωτό, να κάνουμε πιό πολύ οφθαλμόλουτρο:up: και να βραβευτούν περισσότερα!;):P:D:D
σωστο κι αυτο! :)
Aυτή είναι σωστή;
νομιζω πως ναι...
moz-screenshot-10.jpg

moz-screenshot-11.jpg
πιστευω πως ναι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μπορούμε να ανεβάσουμε πιό πολλές φωτό, να κάνουμε πιό πολύ οφθαλμόλουτρο:up: και να βραβευτούν περισσότερα!;):P:D:D
Οκ, λοιπόν, να αρχίσουμε να ανεβάζουμε σιγά-σιγά;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γι'αυτό δεν τις συγχωνεύω;)για να βραβευτούν περισσότερα:up:

ελα παιδια αρχιστε να ανεβαζετε, πολυ γουσταρω που θα παρω ματι παλι ωριμα καλλονογατα:P:P

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Miss υπναρού

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Miss νάζι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μiss φωτογένεια

Συνημμένα

• DSCN0983.jpg
    DSCN0983.jpg
    132,7 KB · Εμφανίσεις: 99
  • DSCN1009.jpg
    DSCN1009.jpg
    225,7 KB · Εμφανίσεις: 88
  • DSCN0986.jpg
    DSCN0986.jpg
    223,2 KB · Εμφανίσεις: 92
Τις άλλες δεν τις ανεβάζει γιατί τις έχω στο θεματάκι του!:cool:

Ας κάνουμε και εμείς μιά προσπάθεια

Λοιπόν ΜΥΡΤΩ γεν. περίπου 20/8/2003 δηλαδή σχεδόν 6 ετών.
Miss φωτογένεια
2009057-1.jpg

Miss βλέμμα
2009065.jpg

Miss νάζι
26-04-09005.jpg

Miss ώριμη γοητεία
19-07-09-005-1.jpg

Miss ατίθασα νιάτα
2009004.jpg

Miss θρίλερ
DSC00011-1.jpg

Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια που θα λάβουν μέρος!:D:D:D

Το φόρτε της είναι Miss ώριμη γοητεία και miss θρίλερ! Καλή επιτυχία Μυρτούλα!:)

αμ το miss ατίθασα νιάτα;

Το φόρτε της είναι Miss ώριμη γοητεία και miss θρίλερ! Καλή επιτυχία Μυρτούλα!:)

Ευχαριστούμε inferno,και σε σας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!:D:D:D
Εμένα μου αρέσε περισσότερο η ferno σαν miss υπναρού!:D
Πρέπει να έχει αρκετά φουντωτή ουρά!;)

Ζήνα:kiss::rolleyes::happy::happy:

φατε ματια ψαρια ! τι ομορφα γατια, κ ειμαστε μονο στην αρχη:up::up:

άντε να επιστρέψω Πειραιά να βγάλω και την Τιτίκα μου σε μερικές ωραίες πόζες να μας θαυμάσετε:)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Miss υπναρού

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Miss νάζι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μiss φωτογένεια

Μπορείτε να τις κάνετε αντιγραφή επικόληση τις άλλες.
Εχετε και εσείς και η Νικη πολύ όμορφες γατούλες!

Μέχρι πότε μπορούμε να ανεβάσουμε τις φωτό;

Γίνεται εκτός από τη Σιμπούλα να συμμετάσχει και μια άλλη γάτα που είναι στην πολυκατοικία όπου μένει η γιαγιά μου;Τον λένε Πέρσινγκ και είναι 16/17 χρονών!Γίνεται;

Γίνεται εκτός από τη Σιμπούλα να συμμετάσχει και μια άλλη γάτα που είναι στην πολυκατοικία όπου μένει η γιαγιά μου;Τον λένε Πέρσινγκ και είναι 16/17 χρονών!Γίνεται;
αφού καλέ είσαι Γερμανία ποιος θα βρει και θα ανεβάσει φωτογραφίες;;

Ωραία, για να τις ψάξω και να τις ανεβάσω όλες μαζί.
Όλα τα γατιά μου είναι σε αυτήν την κατηγορία;)

Ωραία, για να τις ψάξω και να τις ανεβάσω όλες μαζί.
Όλα τα γατιά μου είναι σε αυτήν την κατηγορία;)
περιμένουμε να τα θαυμάσουμε:up::up:

Ωχ...δεν το βλέπω να τις γλιτώνω πάλι τις 12 κατηγορίες...!!:blink::blink::lol::lol::lol:
Να βάλουμε,να βάλουμε,Τιμάκος είναι αυτός,να του χαλάσουμε χατιρι;;:)
:lol::lol::lol:Aααα βρε Μαράκι να΄σαι καλά που μας κάνεις και χαιρόμαστε με την προσφορά σου!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο γιατι εδω που τα λέμε πατάς πολλή δουλεια!:)

τη βλεμμα θα την ξεχωριζα...ειναι πολυ ξεκαθαρη....βλεμμα και μονον...ο τροπος με τον οποιο κοιταζει...

η φωτογενεια εχει να κανει αν στο συνολο του το γατι εχει βγει πετυχημενο...αν το θελει ο φακος που λεμε...

η γοητεια και η φωτογενεια ισως θα μπορουσαν να συγχωνευθουν κατα τη γνωμη μου, οχι γιατι ειναι ταυτοσημες εννοιες αλλα χαριν ευκολιας:)
Μπράβο κι εγώ συμφωνώ σε όσα είπε η προλαλλήσασα και μάλιστα και στην επόμενη κυρία μαμα της Μυρτούλας που λεει να μην συγχωνευθουν οι κατηγορίες να έχουμε περισσότερους νικητές.:D:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back