ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οκ, για το βλέμμα συμφωνώ. Στην γοητεία και στην φωτογένεια ουσιαστικά δεν βάζεις μια φωτό που να φαίνεται απλώς όμορφη;![]()
μμμμ....ναι....θα ελεγα..αν και η γοητεια κρυβει κι ενα σεξ απηλ

δηλαδη φωτογενεια μπορει να εχει ενα νεαρο γατι που ειναι πολυ ομορφο...αλλα γοητεια, δεν μπορει να εχει...
παντως για αυτη τη κατηγορια, συμφωνω στη συγχωνευση....
σωστο κι αυτο!Καλέ αφήστε τις κατηγορίες όπως είναι, μη τις συγχωνεύεται.
Να μπορούμε να ανεβάσουμε πιό πολλές φωτό, να κάνουμε πιό πολύ οφθαλμόλουτροκαι να βραβευτούν περισσότερα!
![]()

πιστευω πως ναι...Aυτή είναι σωστή;
νομιζω πως ναι...
![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Οκ, λοιπόν, να αρχίσουμε να ανεβάζουμε σιγά-σιγάΚαλέ αφήστε τις κατηγορίες όπως είναι, μη τις συγχωνεύεται.
Να μπορούμε να ανεβάσουμε πιό πολλές φωτό, να κάνουμε πιό πολύ οφθαλμόλουτροκαι να βραβευτούν περισσότερα!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
γι'αυτό δεν τις συγχωνεύωΚαλέ αφήστε τις κατηγορίες όπως είναι, μη τις συγχωνεύεται.
![]()
για να βραβευτούν περισσότερα
ιβανα
Επιφανές μέλος

inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Miss νάζι
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μiss φωτογένεια
Συνημμένα
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν ΜΥΡΤΩ γεν. περίπου 20/8/2003 δηλαδή σχεδόν 6 ετών.
Miss φωτογένεια
Miss βλέμμα
Miss νάζι
Miss ώριμη γοητεία
Miss ατίθασα νιάτα
Miss θρίλερ
Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια που θα λάβουν μέρος!

inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το φόρτε της είναι Miss ώριμη γοητεία και miss θρίλερ! Καλή επιτυχία Μυρτούλα!![]()
Ευχαριστούμε inferno,και σε σας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Εμένα μου αρέσε περισσότερο η ferno σαν miss υπναρού!

Πρέπει να έχει αρκετά φουντωτή ουρά!

Ζήνα:kiss:

ιβανα
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Miss υπναρού
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Miss νάζι
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μiss φωτογένεια
Μπορείτε να τις κάνετε αντιγραφή επικόληση τις άλλες.
Εχετε και εσείς και η Νικη πολύ όμορφες γατούλες!
konstans
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μέχρι το ΣάββατοΜέχρι πότε μπορούμε να ανεβάσουμε τις φωτό;

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αφού καλέ είσαι Γερμανία ποιος θα βρει και θα ανεβάσει φωτογραφίες;;Γίνεται εκτός από τη Σιμπούλα να συμμετάσχει και μια άλλη γάτα που είναι στην πολυκατοικία όπου μένει η γιαγιά μου;Τον λένε Πέρσινγκ και είναι 16/17 χρονών!Γίνεται;
konstans
Περιβόητο μέλος
Όλα τα γατιά μου είναι σε αυτήν την κατηγορία

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
περιμένουμε να τα θαυμάσουμεΩραία, για να τις ψάξω και να τις ανεβάσω όλες μαζί.
Όλα τα γατιά μου είναι σε αυτήν την κατηγορία![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ωχ...δεν το βλέπω να τις γλιτώνω πάλι τις 12 κατηγορίες...!!
Να βάλουμε,να βάλουμε,Τιμάκος είναι αυτός,να του χαλάσουμε χατιρι;;![]()

Aααα βρε Μαράκι να΄σαι καλά που μας κάνεις και χαιρόμαστε με την προσφορά σου!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο γιατι εδω που τα λέμε πατάς πολλή δουλεια!
Μπράβο κι εγώ συμφωνώ σε όσα είπε η προλαλλήσασα και μάλιστα και στην επόμενη κυρία μαμα της Μυρτούλας που λεει να μην συγχωνευθουν οι κατηγορίες να έχουμε περισσότερους νικητές.τη βλεμμα θα την ξεχωριζα...ειναι πολυ ξεκαθαρη....βλεμμα και μονον...ο τροπος με τον οποιο κοιταζει...
η φωτογενεια εχει να κανει αν στο συνολο του το γατι εχει βγει πετυχημενο...αν το θελει ο φακος που λεμε...
η γοητεια και η φωτογενεια ισως θα μπορουσαν να συγχωνευθουν κατα τη γνωμη μου, οχι γιατι ειναι ταυτοσημες εννοιες αλλα χαριν ευκολιας![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool