Γατομπανάκια!!!

zwiLorena

Νεοφερμένο μέλος

Η Zωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Κάθε πότε θα πρέπει να κανουν μπάνιο οι γάτες??? Υπάρχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια ή αναλόγως??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αναλογως τη γατα...οι κεραμυδογατες βασικα..δεν χρειαζονται καθολου το δικο μας μπανιο...το κανουν τελεια αυτες απο μονες τους...εγω ποτε δεν εχω κανει τις δικες μου,και ειναι πεντακαθαρες...:)..καποιες ρατσες βεβαια το χρειαζονται...παντως αν μιλαμε για κεραμυδογατα δεν το εχει αναγκη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"παντως αν μιλαμε για κεραμυδογατα δεν το εχει αναγκη..."
Δεν είναι ράτσας,άρα είναι καραμυδογατες???

"παντως αν μιλαμε για κεραμυδογατα δεν το εχει αναγκη..."
Δεν είναι ράτσας,άρα είναι καραμυδογατες???
ναι...οταν λεμε κεραμιδογατες συνηθως εννοουμαι αυτο..οτι δεν ειναι ρατσας...:)..εγω τουλαχιστον ετσι το λεω..

κοιτα εγω πιστευω πως εφοσον βγαινουν κ στην αυλη χρειαζονται μπανιο για να κοιμουνται επανω στα σεντονια μας μετα..ακομα κ οι κεραμυγοτες :redface:

κοιτα εγω πιστευω πως εφοσον βγαινουν κ στην αυλη χρειαζονται μπανιο για να κοιμουνται επανω στα σεντονια μας μετα..ακομα κ οι κεραμυγοτες :redface:

αν βγαινουν εξω...ειναι αλλη ιστορια..εγω μιλαω αποκλειστικα για μεσα..:)
παντως δεν θελει πολυ συχνα,γιατι φευγει το φυσικο στρωμα λιπους που εχουν οι γατες..οπως και οι ανθρωποι βεβαια..επισης αν την κανεις μπανιο..να προσεξεις να μην βγει εξω τοτε,πρεπει να εχει στεγνωσει εντελως,διοτι οι γατες ειναι ΄πολυ ευαισθητες στα κρυωματα...:)

ναι το καταλαβα οτι εννοουσες αποκλειστικα για μεσα για αυτο στο ειπα! εγω την δικια μου που την βγαζω στο περιφραγμενο μου αυλακι καθε μερα το απογευμα την κανω μπανιο καθε 1 μηνα συνηθω,ς η και πιο πολυ.αλλα εμενα εχει και πολυ τριχωμα, και φροντιζω επισης να σκουπιζω καλα την αυλη πριν την βγαλω να μην εχει χωματα:worry:

ναι το καταλαβα οτι εννοουσες αποκλειστικα για μεσα για αυτο στο ειπα! εγω την δικια μου που την βγαζω στο περιφραγμενο μου αυλακι καθε μερα το απογευμα την κανω μπανιο καθε 1 μηνα συνηθω,ς η και πιο πολυ.αλλα εμενα εχει και πολυ τριχωμα, και φροντιζω επισης να σκουπιζω καλα την αυλη πριν την βγαλω να μην εχει χωματα:worry:
ε..ναι..εσενα ειναι και μακρυτριχη....ειναι λογικο...:)

Ο Γάτος βγαίνει πολύ συχνά έξω κι έρχεται βρώμικος μερίκες φορέσ πισω. Όσο για την μικρή μας δεν έχει μά8ει ακόμα να σκεπάζει τα κακάκια της κ πασαλίβεται! :)

παντως για καθε μερα...δεν το συνιστω....θα παθει δερματικα στο τελος...:)

Ευχαρισώ πολύ πάντως,δέν είχα ιδέα!:)

Ευχαριστώ πάντως γιατι δεν είχα ιδέα!! :)

συμφωνω , οχι πιο συχνα απο 1 φορα καθε 1-1,5 μηνα..κ πολυ καλο στεγνωμα! και αποφευγουμε να βαζουμε νερο στο προσωπο κ ιδιαιτερα στα αυτακια.

Ο Γάτος βγαίνει πολύ συχνά έξω κι έρχεται βρώμικος μερίκες φορέσ πισω. Όσο για την μικρή μας δεν έχει μά8ει ακόμα να σκεπάζει τα κακάκια της κ πασαλίβεται! :)

ιουυυυ :Pακου να μαθει να σκεπαζει τα κακα της! για ποιον λογοο?? εγω με το που τα κανει της παιρνω την αμμο αμεσως για να μην προλαβει να τα σκαψει δεν την αφηνω δεν θελω να λερωνεται, και σιγα σιγα αρχιζει και μαθαινει να μην τα σκαβει.:):)

εγω τον δικο μου τον καθαριζω τοπικα οταν λερωνεται. Συνηθως ενα σφουγγαρι ποτισμενο με χλιαρο νερο ειναι υπεραρκετο να καθαρισει τα κακακια που κολλησαν στις τριχες στα πισω ποδια του (να σημειωσω οτι ειναι ημιμακρυτριχος). Μπανιο τον κανω οταν δω πως η ουρα του εχει γινει αρκετα λιπαρη και οταν κανει την εμφανιση της η αλλεργια μου στις γατες. Δεν τον κανω μπανιο πιο συχνα απο 1 φορα τον μηνα. Συνηθως ομως τον κανω μπανιο μια φορα στους 3-4 μηνες. Ακομα και οταν τον βγαζω εξω στην αυλη με λουρι, δεν τον καθαριζω. Εκτος βεβαια αν εχει βρεξει και εχει λασπες, οποτε βουταω μονο τα πατουσακια του σε λεκανη με ζεστο νερο να φυγουν οι λασπες.

εγω τις δικες μου τις κανω μπανιο 2 φορες το χρονο περιπου,ειναι ημιμακρυτριχες.η λουιζα ειναι πολυ καθαρο γατι,ο φοιβος ειναι λιγο βρωμιλος.δεν ειναι και πολυ ευκολο να κανεις τις γατες μπανιο παντως...δεν δεχονται και το πιστολακι...

εγω με το που τα κανει της παιρνω την αμμο αμεσως για να μην προλαβει να τα σκαψει δεν την αφηνω δεν θελω να λερωνεται, και σιγα σιγα αρχιζει και μαθαινει να μην τα σκαβει

Δεν θέλω να αποκτήσει συνήθειες ανθρώπου,πιστεύω ότι έτσι θα νιώθει κι εκείνη πιο "γατονι":D

Δεν θέλω να αποκτήσει συνήθειες ανθρώπου,πιστεύω ότι έτσι θα νιώθει κι εκείνη πιο "γατονι":D
και πολυ καλα κανεις..βρε παιδια..τι λεμε τωρα;;;;ειναι δυνατον να μην σκαβει η γατα τα κακακια της;;και βεβαια θα τα σκαψει...ουτως ή αλλως,και να μην τα σκαψει..παλι παταει στην αμμο,που εχουν ακουμπισει επανω κακακια,,,τι λεμε βρε παιδια;;;:confused::confused::confused:...σιγα μην τη βαζω να σκουπιζεται και με χαρτι υγειας...:P

και πολυ καλα κανεις..βρε παιδια..τι λεμε τωρα;;;;ειναι δυνατον να μην σκαβει η γατα τα κακακια της;;και βεβαια θα τα σκαψει...ουτως ή αλλως,και να μην τα σκαψει..παλι παταει στην αμμο,που εχουν ακουμπισει επανω κακακια,,,τι λεμε βρε παιδια;;;:confused::confused::confused:...σιγα μην τη βαζω να σκουπιζεται και με χαρτι υγειας...:P

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ε ναι βρε ...... χωρια που αν δεν τα σκεπασει βρομανε μετα.... συγνωμη κιολας αλλα καθεσε πανω απ την αμολεκανη ποτε θα τα κανει για να την παρεις??? :P

εμενα οποτε θελει τα κανει...... εχει 1 εβδομαδα τωρα που τα εκανε κ 3 φορες εκτος αμολεκανης......

Μπανιο την κανω καθε 2-3 μηνες....

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ε ναι βρε ...... χωρια που αν δεν τα σκεπασει βρομανε μετα.... συγνωμη κιολας αλλα καθεσε πανω απ την αμολεκανη ποτε θα τα κανει για να την παρεις??? :P

εμενα οποτε θελει τα κανει...... εχει 1 εβδομαδα τωρα που τα εκανε κ 3 φορες εκτος αμολεκανης......

Μπανιο την κανω καθε 2-3 μηνες....
εννοειται!!..εγω παιδες...μια φορα την ημερα απλα καθαριζω την αμμο....οποτε θελειν πηγαινει..και με οτι θελει τα σκεπαζει...:hehe::hehe::hehe::hehe:
παντως,χωρια την πλακα..βρε παιδια..τα εχουμε που τα εχουμε μεσα οι περισσοτεροι....μην επεμβαινουμε και τοσο πια...η γατα πρεπει να σκαβει την αμμο και να τα θαβει..ειναι στον εντσικτο της...απο μωρακι θυμαμαι τον μπουκακο να σκαβει,χωρις να του το εχει δειξει του κακομοιρη καμμια μανα..διοτι ηταν απιστευτα μικρος οταν τον βρηκα..μπουσουλαγε...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back