Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Τσοςμή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 229 μηνύματα.
01-07-15
17:53
Μουγκα αυτη που εχω μαζι μου,γιατι ειναι μουγκη και δεν νοιαουριζει..ενιοτε την φωναζω και πασχαλία...
εχω αλλον εναν της αυλης,τον Αρρωστο,γιατι παντα ηταν ασθενικος και επιρρεπης σε αδιαθεσιες και ταλαιπορος γενικα.τωρα εχει γινει γαταρος μπερμπατης με τα ολα του.
και τον Μέλια,απο το παρατσουκλι ενος ψαρα που περναγε απο την αυλη και του πεταγε κανα ψαρακι φρεσκο που επιανε.του ταιριαξε γαντι βεβαιως γιατι ηταν οντως μελιας
εχω αλλον εναν της αυλης,τον Αρρωστο,γιατι παντα ηταν ασθενικος και επιρρεπης σε αδιαθεσιες και ταλαιπορος γενικα.τωρα εχει γινει γαταρος μπερμπατης με τα ολα του.
και τον Μέλια,απο το παρατσουκλι ενος ψαρα που περναγε απο την αυλη και του πεταγε κανα ψαρακι φρεσκο που επιανε.του ταιριαξε γαντι βεβαιως γιατι ηταν οντως μελιας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα.
03-07-15
19:34
Παιδιά! Είμαι νέα γατομαμά
. Έλειπα σε διακοπές όταν ο αδερφός μου, μου είπε πως η γατούλα του παππού και της γιαγιάς έφερε επιτέλους στο σπίτι την μικρή της
. Σε λίγες μέρες θα την πάρω στο δικό μου σπίτι.

Δεν ξέρω όμως πως να την ονομάσω. Θέλω κάτι που να εκφράζει και αυτή και εμένα. Αλλά με απλά λόγια είμαι σχεδόν άσχετη με γάτες και ονόματα
* Το κορίτσι μου έχει και γαλάζια ματάκια
. Έλειπα σε διακοπές όταν ο αδερφός μου, μου είπε πως η γατούλα του παππού και της γιαγιάς έφερε επιτέλους στο σπίτι την μικρή της
. Σε λίγες μέρες θα την πάρω στο δικό μου σπίτι.
Δεν ξέρω όμως πως να την ονομάσω. Θέλω κάτι που να εκφράζει και αυτή και εμένα. Αλλά με απλά λόγια είμαι σχεδόν άσχετη με γάτες και ονόματα

* Το κορίτσι μου έχει και γαλάζια ματάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
03-07-15
20:12
Μπράβο, να σου ζήσει και καλώς να τη δεχτείς την ξανθογάλανη κουκλίτσα! 
Πρώτα σκέψου αν θέλεις ελληνικό ή ξένο όνομα.
Για ελληνικό έχω να σου προτείνω το Χλόη, το Σαββίνα ή το Νεφέλη.
Ξένα το Lucy, το Bianca ή το Cindy.
Πάρε κι άλλες ιδέες κι όταν με το καλό το αποφασίσεις, ανυπομονούμε να ανοίξεις δικό της θεματάκι στις Γάτες μου

Πάρε κι άλλες ιδέες κι όταν με το καλό το αποφασίσεις, ανυπομονούμε να ανοίξεις δικό της θεματάκι στις Γάτες μου
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα.
03-07-15
20:13
Μπράβο, να σου ζήσει και καλώς να τη δεχτείς την ξανθογάλανη κουκλίτσα!
![]()
Μόλις άνοιξα το θέμα! Και διαβάζω και τα δικά σας! Συγκινήθηκα με την Τέρψη σου!
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Τσοςμή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 229 μηνύματα.
07-07-15
22:22
μη πιεζεσαι να βρεις σωνει και ντε ονομα..
θα βγει αυτο απο μονο του..θα δεις..
μην αγχωνεσαι.
θα βγει αυτο απο μονο του..θα δεις..
μην αγχωνεσαι.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
07-07-15
23:13
εγω εχω ονομασει τον γατουλη μου Tom
ηρθε πολυ γρηγορα στη ζωη μου χωρις να εχω σκεφτει γιαυτο το θεμα και ηταν ιδεα των γονιων μου γιατι μικρη λατρευα το παιδικο TOM AND JERRY και ημουν με το μερος του Tom και παραπονιομουν συνεχεια γιατι τον αδικουν... 
ηρθε πολυ γρηγορα στη ζωη μου χωρις να εχω σκεφτει γιαυτο το θεμα και ηταν ιδεα των γονιων μου γιατι μικρη λατρευα το παιδικο TOM AND JERRY και ημουν με το μερος του Tom και παραπονιομουν συνεχεια γιατι τον αδικουν... 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki