ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλό θα ήταν να είναι απο καλή εταιρία. Για υπερήλικες γατούλες (senior)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σϊγουρα όχι friskies whiskas klp klp..
Καλό θα ήταν να είναι απο καλή εταιρία. Για υπερήλικες γατούλες (senior)![]()
Γι'αυτό αποφασίσαμε να της αλλάξουμε τροφή.Αλλά αυτές ήταν στις διαφημίσεις.Όμως από ότι έχω ακούσει είναι στον πάτο της πυραμίδας!
Από το κτηνιατρίο μας είναι καλή ή πρέπει να είναι κάποια ειδική μάρκα γι'αυτήν την ηλικία;Ασπούμε τι μάρκα;Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν κατα τα άλλα η γατούλα είναι καλά, είσαι οκ. Αν έχει θέμα νεφρών, συκωτιού, δοντιών, σακχάρου.. έχουν ειδικές τροφές για κάθε περίπτωση...
Τις έχουν pet shop και κτηνιατρεία.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Οι καλές ας πούμε είναι η hills, η royal canin, η eukanuba... αυτές έχουν ειδική σειρά που την λένε senior δηλ για μεγάλες γάτες.
Αν κατα τα άλλα η γατούλα είναι καλά, είσαι οκ. Αν έχει θέμα νεφρών, συκωτιού, δοντιών, σακχάρου.. έχουν ειδικές τροφές για κάθε περίπτωση...
Τις έχουν pet shop και κτηνιατρεία.![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
εμεις τη Royal Canin δεν την αλλαζουμε![]()
Και η μαμά μου λέει ότι είναι πολύ καλή,απλά ήθελα να ρωτήσω και εσάς.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Καλή για ηλικιωμένες γάτες είναι και η mature 27 της royal cannin.
Και η τιμή;
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις θεωρουσα πολυ χαλια,αλλα κοιτωντας τα συστατικα μου φαινονται πολυ καλες και πιο ''φυσικες'' απο αλλες της ιδιας κατηγοριας(royal,hills).

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
orijen - αν μπορεσεις να τις βρεις, δοκιμασε τες. Μεχρι και στον δικο μου, που ειναι πολυ ιδιοτροπος στις τροφες, του αρεσουν. Ισως να σου φανουν ακριβες, αλλα επειδη ειναι 75% κρεας τρωνε πιο λιγο απο τις αλλες, οποτε δεν θα βγαινει πολυ ακριβη! Για μενα η royal canin ειναι τελειως χαλια και δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τις friskies (καλομποκια εχει η μια, καλαμποκια εχει και η αλλη). Αν βρεις eukanuba, δοκιμασε και αυτες. Εχουν καλα συστατικα. Επισης καλες ειναι οι wellness αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν στην ελλαδα.![]()
Έχω ακούσει καλές κριτικές για την Orijen και είχα ένα πακέτο σπίτι με ξηρά τροφή πριν καιρό, δώρο από τη Γερμανία... Αλλά δεν έχει κροκέτες για στειρωμένα γατιά και είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα. Το γατάκι για το οποίο γίνεται λόγος σε αυτό το θέμα πρέπει να είναι στειρωμένο, οπότε καλό είναι να τρώει κάτι που ανταποκρίνεται στην ηλικία του και τον οργανισμό του

ιβανα
Επιφανές μέλος
Παιδια κοιταξτε και τις eukanuba.
Τις θεωρουσα πολυ χαλια,αλλα κοιτωντας τα συστατικα μου φαινονται πολυ καλες και πιο ''φυσικες'' απο αλλες της ιδιας κατηγοριας(royal,hills).![]()
αααχ με πληγωνεις τωρα γιατι ειναι εξαιρετικες αλλα ειναι η μονη που δεν τρωει η δικια μου. τις τρωει ΟΛΕΣ, εκτος απο αυτην..δεν ξερω γιατι τετοια αρνηση, και ειναι καλη τροφη..ε, και γω δεν την ξαναπηρα..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Έχω ακούσει καλές κριτικές για την Orijen και είχα ένα πακέτο σπίτι με ξηρά τροφή πριν καιρό, δώρο από τη Γερμανία... Αλλά δεν έχει κροκέτες για στειρωμένα γατιά και είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα. Το γατάκι για το οποίο γίνεται λόγος σε αυτό το θέμα πρέπει να είναι στειρωμένο, οπότε καλό είναι να τρώει κάτι που ανταποκρίνεται στην ηλικία του και τον οργανισμό του![]()
πιστευεις οτι οι διαφορες τροφες που πουλανε που λενε πως ειναι για στειρωμενες, για τριχομπαλες, για λαμπερο τριχωμα, κτλ ισχυουν; Διαφημιση κανουν για να πουλανε. Σε στειρωμενα γατια μπορεις να δωσεις τα παντα ΑΛΛΑ θα πρεπει ειτε να γυμναζεται περισσοτερο ειτε να μειωσεις την ποσοτητα που τρωει (με την στειρωση μειωνεται ο μεταβολισμος τους). Επιπλεον επειδη η orijen περιεχει περισσοτερο κρεας και καθολου grains, τρωνε ουτως η αλλως πολυ λιγοτερο απο αλλες τροφες που περιεχουν καλαμποκι, ρυζι κτλ.
Πχ: αν δινεις orijen σε μια γατα 5 κιλων, θα πρεπει να τρωει 2/3 cup (=70g) τη μερα. Αν δινεις royal canin indoor adult 27 σε μια γατα 5 κιλων, πρεπει να τρωει 1-1.5 cups (=88-132g) τη μερα.
brigite
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εσεις που εχετε πολλα χρονια γατουλες και μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα στις γατοτροφες πειτε μου για την pro plan τι γνωμη εχετε;Κροκετες παντα μιλαμε,γιατι στην κονσερβα εχουμε προβλημα με νερουλα κακακια.
τις θεωρω απο τις καλυτερες τροφες που υπαρχουν, τις δινω πολυ στην πασχαλια, και μαλιστα τις after care για στειρωμενα. παρτες, ειναι πολυ καλες !

ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool