Γατοφοβίες!

Olivia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
Εχετε παρατηρήσει ποτέ πως υπάρχουν μερικά πράγματα που ενώ είναι χαζά , η γατούλα σας τα φοβάται???Η δική μου , φοβάται απίστευτα πολύ τη τηλεόραση(όταν λειτουργεί βέβαια) δεν θέλει να τη πλησιάζει καθόλου και όταν την πλησιάζω εγώ και έχω αγκαλιά το γατουλίνι τραβιέται βγάζει νύχια και όπου φύγει φύγει!
Επίσης , τρέμει τον εκτυπωτή (όταν λειτουργεί , επίσης :P) όταν εκτυπώνει κάθεται και τον κοιτάει από μία γωνία με τα μάτια γουρλωμένα!
Το νερό όλως παραδόξως δεν το φοβάται καθόλου ... μέχρι και μέσα στο μπάνιο όταν έχει κάτω νερά μπαίνει και ψαζουλεύει! Χαζόγατουλίνι μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουνε πολύ πλάκα με τις φοβίες τους!!!!
Ο πιου μίου ειναι ο πιο θαρραλέος, γενικά δεν φοβαται πολύ. Αρχικα φοβόταν πολύ τις παντόφλες (ποιος ξερει τι περασε ο μικρος μου πριν τον βρω)
Η γατα φοβάται το νερο πολύ και το ατμοσίδερο
Ο Πουρπουρης φοβάται πραγματικά τα πάντα. Ακόμη κι εμενα κι ας ειναι μαζι μου 4 μήνες. Ψαχνω να βρω ακόμη τι δεν φοβάται!!!
Και τα τρια παθαινουν φρίκη με την ηλεκτρικη και την έξοδο από το σπίτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τα τρια παθαινουν φρίκη με την ηλεκτρικη και...

:lol: :lol: :lol: :up:
Ναι, η ηλεκτρική είναι μια μεγάάάάάάλη ιστορία! Όλα τα ζωα τη φοβούνται! Όταν πρωτοπηραμε το πρώτο μας σκυλάκι, τη Θαλεια, κατουριόταν πάνω της με το που βγάζαμε την ηλεκτρική απο τη ντουλάπα... Που να την ανοίγαμε...
Και τώρα πρόσεξα πως και η Beauty τη φοβάται το ίδιο (μόνο που εκείνη -ευτυχώς!- δεν κατουριέται πάνω της!:lol::rolleyes: )

κι εμενα τρεμει την ηλεκτρικη,το πιστολακι,το κομπρεσερ της απεναντι οικοδομης:lol:

εμένα φοβάται την ηλεκτρική αλλά και...το σήμα ειδήσεων της ΝΕΤ:blink:

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: της νετ...!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: μονο της νετ??

ναι :lol: :lol: δεν μπορείτε να φανταστείτε πως κάνει (ίσως επειδή έχει και μπάσα και πολύ ψηλούς τόνους).
Εκτός αν τον φοβίζει η ποιότητα:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Και τα δικά μου με την ηλεκτρική φρικάρουν. Αλλά ο Ποκίτο φοβόταν κι ένα λουτρινο μεγάλο ποντίκι και φοβούνται επίσης την κιθάρα του καλού μου. Όταν παίζει εξαφανίζονται και μετά όταν την αφήσει πάνε και της δίνουν χαστουκακια!!:lol:

Και τα δικά μου με την ηλεκτρική φρικάρουν. Αλλά ο Ποκίτο φοβόταν κι ένα λουτρινο μεγάλο ποντίκι και φοβούνται επίσης την κιθάρα του καλού μου. Όταν παίζει εξαφανίζονται και μετά όταν την αφήσει πάνε και της δίνουν χαστουκακια!!:lol:
:D :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως πες του καλού σου πως δεν τα έχουν με τη ποιότητα του ήχου, μη παρεξηγηθεί!!!

καλα με το τερας εχουμε πολυ γελιο ετσι εχω ονομασει τη σκουπα μολις τη δει εξαφανιζετε αλλα γενικως τρομαζει με οποιοδηποτε θορυβο μαλλον θα ειχε τρομαξει πολυ οταν ηταν εξω :(

Κι εμένα την σκούπα την τρέμει! Στην αρχή όταν είχα πρωτοπάρει τον Χιόνη σπίτι φοβόμουν όταν ερχόταν η καθαρίστρια σπίτι κι εγώ ήμουνα στα γραφείο μήπως ξεχάσει κανένα παράθυρο 'ή καμιά πόρτα ανοιχτή και το σκάσει. Αλλά τσάμπα ανησυχούσα! Κάθε φορά που βάζει ηλεκτική η γυναίκα, αυτός κρυβεται κάπου (κάτω από το κρεββάτι, πίσω από τον καναπέ, μέσα στην ντουλάπα κλπ.) και περιμένει να βγει όταν γυρίσουμε είτε εγώ είτε ο Κώστας και η μαμά μου.
Επίσης ένα θεματάκι το'χουμε και με το σεσουάρ και με τη φασαρία από την οικοδομή δίπλα. Αντίθετα την τηλεόραση όχι μόνο δεν την φοβάται αλλά την λατρεύει:D

και εμενα κλασικα την σκουπα και το πιστολακι.. ΑΛΛΑ και την σφουγγαριστρα και τις σακουλες και ειδικα των σκουπιδιων.. και οτιδηποτε ογκοδες.. επεισης φοβαται το κουδουνι της πορτας και αυτους που ερχονται μετα απο αυτο!!!!:blink:

ναι ναι Mimikaki τη σφουγγαρίστρα την είχα ξεχάσει!Ασε που την ενοχλεί απίστευτα η μυρωδιά του ακουαφόρτε και την πιάνουν τρελά φτερνίσματα και φτερνίζεται τόσο γλυκούλικα το σκατουλάκι μου κάνει "Ψι, ψι" !!!
Επίσης όταν μπαίνει κάποιος από τη πόρτα μαρμαρώνει σα να σκέφτεται από μέσα της (τι άκυρο ...λες και μπορεί να σκέφτεται και απ'έξω:P:P ) "Μα καλά ... από πού ήρθε πάλι αυτός???" :):):)!!!

Σεσουάρ και ηλεκτρική σκούπα! Και λιγότερο τον Αχιλλέα, το βαφτιστήρι μου 2,5 χρονών!:up:

:up: Χαχα!:) Πολύ καλό θέμα!! Εγώ διασκέδασα πολύ μ'αυτά, γιατί τα'χω ζήσει! Ειδικά όταν κοιτάνε κάτι όπως η τηλεόραση, έχει πολύ γέλιο! Εμένα το κουνελάκι μου φοβάται το πιστολάκι!! Την σκούπα,παρόλο που τον τράβηξε..μία μέρα, πάει και τη μυρίζει ακόμα!:P :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back