Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης , τρέμει τον εκτυπωτή (όταν λειτουργεί , επίσης
) όταν εκτυπώνει κάθεται και τον κοιτάει από μία γωνία με τα μάτια γουρλωμένα! Το νερό όλως παραδόξως δεν το φοβάται καθόλου ... μέχρι και μέσα στο μπάνιο όταν έχει κάτω νερά μπαίνει και ψαζουλεύει! Χαζόγατουλίνι μου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ο πιου μίου ειναι ο πιο θαρραλέος, γενικά δεν φοβαται πολύ. Αρχικα φοβόταν πολύ τις παντόφλες (ποιος ξερει τι περασε ο μικρος μου πριν τον βρω)
Η γατα φοβάται το νερο πολύ και το ατμοσίδερο
Ο Πουρπουρης φοβάται πραγματικά τα πάντα. Ακόμη κι εμενα κι ας ειναι μαζι μου 4 μήνες. Ψαχνω να βρω ακόμη τι δεν φοβάται!!!
Και τα τρια παθαινουν φρίκη με την ηλεκτρικη και την έξοδο από το σπίτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τα τρια παθαινουν φρίκη με την ηλεκτρικη και...
Ναι, η ηλεκτρική είναι μια μεγάάάάάάλη ιστορία! Όλα τα ζωα τη φοβούνται! Όταν πρωτοπηραμε το πρώτο μας σκυλάκι, τη Θαλεια, κατουριόταν πάνω της με το που βγάζαμε την ηλεκτρική απο τη ντουλάπα... Που να την ανοίγαμε...
Και τώρα πρόσεξα πως και η Beauty τη φοβάται το ίδιο (μόνο που εκείνη -ευτυχώς!- δεν κατουριέται πάνω της!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
της νετ...!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μονο της νετ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
δεν μπορείτε να φανταστείτε πως κάνει (ίσως επειδή έχει και μπάσα και πολύ ψηλούς τόνους). Εκτός αν τον φοβίζει η ποιότητα

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός αν τον φοβίζει η ποιότητα![]()
Αυτό ήταν πολύύύύύύ καλόόόό!!!
Γωγω
Δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Και τα δικά μου με την ηλεκτρική φρικάρουν. Αλλά ο Ποκίτο φοβόταν κι ένα λουτρινο μεγάλο ποντίκι και φοβούνται επίσης την κιθάρα του καλού μου. Όταν παίζει εξαφανίζονται και μετά όταν την αφήσει πάνε και της δίνουν χαστουκακια!!![]()
Πάντως πες του καλού σου πως δεν τα έχουν με τη ποιότητα του ήχου, μη παρεξηγηθεί!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως πες του καλού σου πως δεν τα έχουν με τη ποιότητα του ήχου, μη παρεξηγηθεί!!!

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Επίσης ένα θεματάκι το'χουμε και με το σεσουάρ και με τη φασαρία από την οικοδομή δίπλα. Αντίθετα την τηλεόραση όχι μόνο δεν την φοβάται αλλά την λατρεύει

mimikaki
Διάσημο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης όταν μπαίνει κάποιος από τη πόρτα μαρμαρώνει σα να σκέφτεται από μέσα της (τι άκυρο ...λες και μπορεί να σκέφτεται και απ'έξω

) "Μα καλά ... από πού ήρθε πάλι αυτός???" 

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχα!
Πολύ καλό θέμα!! Εγώ διασκέδασα πολύ μ'αυτά, γιατί τα'χω ζήσει! Ειδικά όταν κοιτάνε κάτι όπως η τηλεόραση, έχει πολύ γέλιο! Εμένα το κουνελάκι μου φοβάται το πιστολάκι!! Την σκούπα,παρόλο που τον τράβηξε..μία μέρα, πάει και τη μυρίζει ακόμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool