Γατοφοβίες!

:confused: :( κρίμα ..η καημένη :(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Δόνηση του κινητού - (!) όταν δονείται το κινητό μου, το κοιτάζει από μακριά και αγριεύει. Σπάνια πηγαίνει και του δίνει χαστουκιά.

Την Ηλεκτρική - Όχι πάντα. Καμία φόρα την παίρνει από πίσω την μυρίζει και της δίνει χαστουκιά όταν είναι σε λειτουργία.

Το Πιστολάκι - Εδώ έχει πλάκα. Κάθε φόρα που στεγνώνω τα μαλλιά μου κάθεται 1 μέτρο μακριά μου σαν χάνος και με κοιτάζει, όταν όμως περνάει κάποιος από δίπλα του και της δώσει ένα χαδάκι φεύγει ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΣ. Μιλάμε ήταν απορροφημένη με τον ήχο του πιστολακιου.

Τα Πυροτεχνήματα - έχουμε συχνά στην πλατειά Ν. Ηρακλείου κάθε φόρα που έχουμε συγκροτήματα.

Τα αυτοκίνητα, τις μηχανές - όταν άκουει τον θόρυβο, πηγαίνει και κρύβεται όσο γίνεται μακριά τους.

Τα βήματα - τα ΑΓΝΩΣΤΑ τα φοβάται και κρύβεται. Η πλάκα είναι ότι η Mici γνωρίζει τα δικά μου βήματα από μιλιά μακριά και έρχεται τρέχοντας όταν πλησιάζω στην πόρτα του σπιτιού.

Τα ηχοσυστηματα - πηγαίνει στο γατοφορο της και κρύβεται εκεί μέχρι να σταματήσουν.

Τις αγριοφωνάρες παντός τύπου - φροντίζει να μην είναι κοντά τους :lol: .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχααχα Mici το κινητό ναι!Ειδικά όταν επικρατεί η απόλυτη σιωπή και ξαφνικά δονείται το κινητό πάνω στο τραπέζι το γατόνι πετάγεται και κατατρομάζει!
Πάντως έχει πολύ πλάκα όταν κάθεται σε μία γωνία και κλείνουν τα μάτια της σε βαθμό που τη παίρνει ο ύπνος (σαν μαστουρωμένη είναι:P:P) και μόλις ακουστεί το παραμικρό τινάζεται !:):)

Μόλις ανακάλυψα μια καινούργια φοβία του Χιόνη! Για να πω την αλήθεια τρόμαξα κι εγώ! Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεββάτι με το Χιόνη δίπλα κι εκεί που κάναμε μυτούλες και με κοίταγε μες τα μάτια ρουθουνίζοντας έκανα κι εγώ σαν να τον μυρίζω και ρουθούνισα όπως αυτός. Πετάχτηκε από το κρεββάτι κι εξαφανίστηκε νιαουρίζοντας όπως δεν τον έχω ξανακούσει ποτέ! Σαν ουρλιαχτό ακούστηκε. Κρύφτηκε πίσω από το γραφείο και δεν 'εβγαινε με τίποτα! Πριν λίγο, ήρθε σιγά-σιγά προς το κρεββάτι και με κοίταγε με κάτι μεγάλα τρομγμένα μάτια! Με τα χίλια ζόρια τον έπεισα και ξανανέβηκε στο κρεββάτι και κάθεται σε απόσταση ασφαλείας κοιτόντας κάθε μου κίνηση. Τρόμαξε αυτός, αλλά κοψοχολιάστηκα κι εγώ με την αντίδρασή του! Ακόμα ταχυπαλμία έχω!!!:(

Μα κι εγώ όταν φτερνίζομαι με κοιτάει λες και νομίζει πως θα μεταμορφωθώ σε σκύλο από στιγμή σε στιγμή!

Μα κι εγώ όταν φτερνίζομαι με κοιτάει λες και νομίζει πως θα μεταμορφωθώ σε σκύλο από στιγμή σε στιγμή!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ετσι είναι. Ειδικά όταν φτερνιζεται ο αντρας μου (που τον ακόυν κι απένατι) εξαφανίζονται

τον κακομοιρη το Χιονη:lol:

η δικια μου οταν τη "ρουθουνιζω"απλα μου δινει χαστουκακια:rolleyes:

παιδια το δοκιμασα και εγω στον φρου αλλα δεν εκανε τιποτα!!! εντυπωση μου εκανε.. αυτος φοβαται και την σκια του!!:P

Ούτε ο δικος μου το φοβάται το ρουθούνισμα απλά τσαντίζεται και φεύγει :P

:lol: Καλε τι φοβισ ειναι αυτη... :D Εγω παραλιγο να κατουριθω απο τα γελια οταν την διαβασα ασπασια!!! :lol: :lol:

ο δικος μου επεισης χεζεται με τους κεραυνους..(οπως και εγω βεβαια, μπορει γιαυτο:P )... καθε φορα μπαινουμε και οι δυο κατω απο το παπλωμα κοιταζομαστε και περιμενουμε να σταματησουν!!:confused:

και εμενα ο γατουλινης μου φοβαται την ηλεκρ. σκουπα μολις την ακουει τιναζετε στον αερα και κριβεται κατω απο το τραπεζι!!:P :lol:

Εμενα η δικια μου φοβαται τα φτερνισματα , με την ηλεκτρικη σκουπα ειχε στην αρχη προβλημα , τωρα οποτε βαζω σκουπα την κυνηγαει:lol:

Εμενα η δικια μου φοβαται τα φτερνισματα , με την ηλεκτρικη σκουπα ειχε στην αρχη προβλημα , τωρα οποτε βαζω σκουπα την κυνηγαει:lol:

χαχαχαχα!!! :lol:

Χτες ανακαλύψαμε ότι η ατρόμητη Αρήθα (αυτή που αλωνίζει στις τέντες και πηδάει από όροφο σε όροφο σε ύψος 15 μέτρων) φοβάται... τους πλακάδες! :blink:
Αποφασίσαμε να στρώσουμε πλακάκια στη βεράντα και χτες το απόγευμα ήρθαν οι εργάτες για να δουλέψουν. Επειδή φοβόμουν ότι η Αρήθα θα χώνεται μες στα πόδια τους και θα τους ενοχλεί, της είχα φορέσει σαμαράκι και λουράκι και την είχα στην κουζίνα. Η καημένη, από τη στιγμή που άνοιξαν την πόρτα οι άνθρωποι μέχρι να φύγουν (περίπου ένα τρίωρο), την έβγαλε σκαρφαλωμένη πάνω στο ψυγείο, σφηνωμένη στο μικρό κενό μεταξύ ψυγείου και του ντουλαπιού από πάνω, κοκκαλωμένη και με τα μάτια γουρλωμένα :blink: Τι της μιλούσα, τι της χάιδευα το κεφαλάκι, τι της έδινα το αγαπημένο της ποντίκι, τίποτα! :/:
Και να πεις ότι έκαναν θόρυβο... Μόνο κάποια πράγματα που κουβάλησαν στην αρχή... :hmm:
Σήμερα θα ξανάρθουν να τελειώσουν τη δουλειά και την λυπάμαι την καημένη, να ξανατραβήξει τέτοιο άγχος :(

Μηπως γενικα δεν τα παει καλα με τους ξενους με τους αγνωστους ανθρωπους δηλαδη γιατι αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι φοβαται τους πλακαδες με τους υδραυλικους δηλαδη τα παει καλα ? :cool::lol::lol: Εμενα η Ιολη δεν συμπαθει την κολωνια το πσσσσσσ που κανει δηλαδη με το που με βλεπει να την κραταω πριν ακομα την πατησω κλεινει να ματια της σαν κινεζακι και μετα εξαφανιζεται εχει πολυ γελιο το ολο θεαμα :lol::lol:

Όντως, γενικά δεν τα πάει καλά με τους άγνωστους, αλλά η συνήθης προσέγγισή της ήταν στην αρχή να τους αγριεύει με χχχ και χαστουκάκια και μετά (αν μείνουν αρκετή ώρα στο σπίτι) να αρχίζει την προσεκτική εξ αποστάσεως αναγνώριση.
Την προηγούμενη εβδομάδα πχ ήρθε ένας ψυκτικός για να εγκαταστήσει το κλιματιστικό και μέχρι να φύγει, η Αρήθα είχε μπει μέσα στη θήκη των εργαλείων του και μύριζε... :rolleyes:
Πρώτη φορά χτες είδαμε τέτοια τρομοκρατημένη αντίδραση :blink:

Θα αγχωθηκε επειδη ηταν δεμενη μαλλον και ενιωθε οτι δεν μπορει να αντιδρασει αμεσα απλα αν μπορεις απομονωσε την σε καποιο αλλο δωματιο για να μην ταραχτει.

Ισως επειδή ήταν πολλοί και θορυβώδεις...Καημένη Αρηθούλα:( .

Τα δικά μου πάλι συμπάθησαν πολύ τον Τεντά (αυτόν που βάζει τέντες).
Η Αργυρώ είχε ανέβει στην καρέκλα και έπαιζε με το μέτρο που είχε ανοίξει για να μετρήσει.... (Ο Σιβα παρακολουθουσε ατάραχος).
Φιλόγατος πολύ αποδείχτηκε ο τεντάς, αλλά οταν τον ρώτησα αν θέλει γατάκι ειπε "ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!"

Τελικά μάλλον δεν θα βάλουμε τέντες φέτος πάντως. Πολλά λεφτά....:( (Ετσι για να ειμαι λιγο εκτος θέματος;) )

Λες, ε; :hmm:
Απλώς η κουζίνα έχει οπτική επαφή με το υπόλοιπο σπίτι και από κει μπορεί τουλάχιστον να βλέπει τι γίνεται... Και είχε κι εμένα για παρέα. Αν την κλείσω μόνη της στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο, από όπου θα ακούει θορύβους αλλά δε θα βλέπει τι γίνεται, δε θα τρομάξει περισσότερο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back