Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
κρίμα ..η καημένη 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την Ηλεκτρική - Όχι πάντα. Καμία φόρα την παίρνει από πίσω την μυρίζει και της δίνει χαστουκιά όταν είναι σε λειτουργία.
Το Πιστολάκι - Εδώ έχει πλάκα. Κάθε φόρα που στεγνώνω τα μαλλιά μου κάθεται 1 μέτρο μακριά μου σαν χάνος και με κοιτάζει, όταν όμως περνάει κάποιος από δίπλα του και της δώσει ένα χαδάκι φεύγει ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΣ. Μιλάμε ήταν απορροφημένη με τον ήχο του πιστολακιου.
Τα Πυροτεχνήματα - έχουμε συχνά στην πλατειά Ν. Ηρακλείου κάθε φόρα που έχουμε συγκροτήματα.
Τα αυτοκίνητα, τις μηχανές - όταν άκουει τον θόρυβο, πηγαίνει και κρύβεται όσο γίνεται μακριά τους.
Τα βήματα - τα ΑΓΝΩΣΤΑ τα φοβάται και κρύβεται. Η πλάκα είναι ότι η Mici γνωρίζει τα δικά μου βήματα από μιλιά μακριά και έρχεται τρέχοντας όταν πλησιάζω στην πόρτα του σπιτιού.
Τα ηχοσυστηματα - πηγαίνει στο γατοφορο της και κρύβεται εκεί μέχρι να σταματήσουν.
Τις αγριοφωνάρες παντός τύπου - φροντίζει να μην είναι κοντά τους
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως έχει πολύ πλάκα όταν κάθεται σε μία γωνία και κλείνουν τα μάτια της σε βαθμό που τη παίρνει ο ύπνος (σαν μαστουρωμένη είναι

) και μόλις ακουστεί το παραμικρό τινάζεται !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μα κι εγώ όταν φτερνίζομαι με κοιτάει λες και νομίζει πως θα μεταμορφωθώ σε σκύλο από στιγμή σε στιγμή!
Ετσι είναι. Ειδικά όταν φτερνιζεται ο αντρας μου (που τον ακόυν κι απένατι) εξαφανίζονται
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η δικια μου οταν τη "ρουθουνιζω"απλα μου δινει χαστουκακια

mimikaki
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε τι φοβισ ειναι αυτη...
Εγω παραλιγο να κατουριθω απο τα γελια οταν την διαβασα ασπασια!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
)... καθε φορα μπαινουμε και οι δυο κατω απο το παπλωμα κοιταζομαστε και περιμενουμε να σταματησουν!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα η δικια μου φοβαται τα φτερνισματα , με την ηλεκτρικη σκουπα ειχε στην αρχη προβλημα , τωρα οποτε βαζω σκουπα την κυνηγαει![]()
χαχαχαχα!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Αποφασίσαμε να στρώσουμε πλακάκια στη βεράντα και χτες το απόγευμα ήρθαν οι εργάτες για να δουλέψουν. Επειδή φοβόμουν ότι η Αρήθα θα χώνεται μες στα πόδια τους και θα τους ενοχλεί, της είχα φορέσει σαμαράκι και λουράκι και την είχα στην κουζίνα. Η καημένη, από τη στιγμή που άνοιξαν την πόρτα οι άνθρωποι μέχρι να φύγουν (περίπου ένα τρίωρο), την έβγαλε σκαρφαλωμένη πάνω στο ψυγείο, σφηνωμένη στο μικρό κενό μεταξύ ψυγείου και του ντουλαπιού από πάνω, κοκκαλωμένη και με τα μάτια γουρλωμένα
Τι της μιλούσα, τι της χάιδευα το κεφαλάκι, τι της έδινα το αγαπημένο της ποντίκι, τίποτα!
Και να πεις ότι έκαναν θόρυβο... Μόνο κάποια πράγματα που κουβάλησαν στην αρχή...

Σήμερα θα ξανάρθουν να τελειώσουν τη δουλειά και την λυπάμαι την καημένη, να ξανατραβήξει τέτοιο άγχος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα η Ιολη δεν συμπαθει την κολωνια το πσσσσσσ που κανει δηλαδη με το που με βλεπει να την κραταω πριν ακομα την πατησω κλεινει να ματια της σαν κινεζακι και μετα εξαφανιζεται εχει πολυ γελιο το ολο θεαμα 

aretha
Περιβόητο μέλος
Την προηγούμενη εβδομάδα πχ ήρθε ένας ψυκτικός για να εγκαταστήσει το κλιματιστικό και μέχρι να φύγει, η Αρήθα είχε μπει μέσα στη θήκη των εργαλείων του και μύριζε...
Πρώτη φορά χτες είδαμε τέτοια τρομοκρατημένη αντίδραση

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
.Τα δικά μου πάλι συμπάθησαν πολύ τον Τεντά (αυτόν που βάζει τέντες).
Η Αργυρώ είχε ανέβει στην καρέκλα και έπαιζε με το μέτρο που είχε ανοίξει για να μετρήσει.... (Ο Σιβα παρακολουθουσε ατάραχος).
Φιλόγατος πολύ αποδείχτηκε ο τεντάς, αλλά οταν τον ρώτησα αν θέλει γατάκι ειπε "ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!"
Τελικά μάλλον δεν θα βάλουμε τέντες φέτος πάντως. Πολλά λεφτά....
(Ετσι για να ειμαι λιγο εκτος θέματος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Απλώς η κουζίνα έχει οπτική επαφή με το υπόλοιπο σπίτι και από κει μπορεί τουλάχιστον να βλέπει τι γίνεται... Και είχε κι εμένα για παρέα. Αν την κλείσω μόνη της στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο, από όπου θα ακούει θορύβους αλλά δε θα βλέπει τι γίνεται, δε θα τρομάξει περισσότερο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool