Γατούλα απογοητευμένη προσπαθεί να αυτοκτονήσει

Τί έγινε με τη γατούλα? Είχαμε κάποια θετική εξέλιξη? Εφαγε κάτι χωρίς να το βγάλει αυτή τη φορά? Ελπίζω να υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη. Πάντως αυτό με τους γιατρούς είναι όντως εξωφρενικό. Και η δική μου είναι εναντίον των γατιών κ έχω και την αλλεργιολόγο του άντρα μου που μου στέλνει γραπτά μηνύματα για να φύγει η γάτα από το σπίτι. Ενώ με την μικροβιολόγο μου που το συζήτησα μου είπε ότι αν είναι να πάθεις τξοπλάσμωση, όπως έπαθε αυτή στη 2η εγκυμοσύνη της, το παθαίνεις και από μη καλά πλυμμένη σαλάτα στο εστιατόριο. Γιατί στο εξωτερικό δεν έχουν ζώα οικόσιτα? Τί κάνουν εκεί όταν περιμένουν μωρό? Τα διώχνουν? Τέλος η παιδεία μας είναι ελλειπής κ γι' αυτό υπάρχουν κ τόσα αδέσποτα, ταλαιπωρημένα, χτυπημένα κ γενικώς παρατημένα ζώα. Παιδιά όπου κ αν ταξίδεψα έξω, ο καθένας έχει κ από ένα τουλάχιστο ζωάκι με το οποίο πάει παντού, ακόμα κ στα μέσα μεταφοράς. Είναι απίστευτο το πόσο αγαπούν κ προσέχουν τα ζώα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατουλα σημερα εφαγε 35 μλ αλλα χωρις φαρμακο, μασουλησε λιγο πικροραδικο που της μαζεψα και ηπιε ενα δεκατο της δοσης για ανθρωπους απο τσαι ταραξακο- πικροραδικο και το εντερακι της δουλεψε. Δεν ξερω κι εγω και τι αλλο δουλεψε ακομα, γιατι γουργουριζε η κοιλιτσα και τωρα την ακουω που σκαβει την αμμο. Θετικη εξελιξη ειναι που κανει καθε μερα τσισακια κι οσο πιο συχνα κανει τοσο καλυτερα. Να αρχισει να δουλευει ο αποτοξινωτικος μηχανισμος. Της δινω συρριγγουλες με νερο οσο πιο συχνα μπορω, Αν τη ρωτησετε θελει να με σφαξει επιτοπου αλλα νομιζω οτι ειναι ελαφρα καλυτερα μερα μ τη μερα .. παω να δω τι σκαβει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκανε κακακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up: μετα απο παρα πολλες μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πρωτη φορα χαιρομαι τοσο με τετοιο χαζο πραμα!

ολεεεεεεεεεεεε θυμαμαι τωρα τη δικη μου χαρα οταν μετα τη στηρωση εκανε κακακια το ντινακι:D

Άντε μακάρι...... να γίνει καλά και να δει τί ωραία που μπορεί να είναι η ζωή!!!!:up::up:

Yasmin, μόνο εσύ μπορείς να το σώζεις αυτό το ζωντανό. Και θα γίνει. Μου φαίνεται ότι κάτι σας δένει μαζί...

μπραβο,βρε yasmin,ευχομαι ολα να πανε καλα!

Yasmin, μόνο εσύ μπορείς να το σώζεις αυτό το ζωντανό. Και θα γίνει. Μου φαίνεται ότι κάτι σας δένει μαζί...

Κι εγω το ιδιο νιωθω ξερεις.. μονο να μην ερωτευτουμε, γιατι ειναι ασυμβατος ερως... παντως σημερα ενω δεν πολυ εφαγε, ειναι στα κεφια και βγηκε για αναγνωριση και με κοιταει στα ματια και προχωραει..

Εκανε και μια ενδειξη ευγνωμοσυνης.. κοιτιωμασταν, και τη χαιδευα ενω ηταν κατω, και σηκωθηκε στα δυο ποδαρακια να κανει μυτουλες, την πηρα αγγαλιτσα και αρχισε να παιζει και να γλυφει τα μαλλια μου( εχουν πολυ περαση παροτι κοντα). Ηταν πολυ συγκινητικο.

Το πικροραδικο η ταραξακο κανει δουλεια παντως

Αντε μπράβο. Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα η γατούλα.

Axμια ετσι μια αλλιως παει.. παλι τα εβγαλε...

Axμια ετσι μια αλλιως παει.. παλι τα εβγαλε...

Νομίζω το σημαντικό είναι ότι έχει αρχίσει να έχει διάθεση για ζωή. Ο οργανισμός θα ανακάμψει.
Καλά οι ιδιοκτήτες της θέλουν την μυνησάρα τους για εγκατάλειψη και κακοποίηση ζώου.

Τι να πει κανεις τουλαχιστον πληρωνουν το φαι ...

Νομίζω το σημαντικό είναι ότι έχει αρχίσει να έχει διάθεση για ζωή. Ο οργανισμός θα ανακάμψει.
Καλά οι ιδιοκτήτες της θέλουν την μυνησάρα τους για εγκατάλειψη και κακοποίηση ζώου.

Συμφωνώ! Παρά την εγκατάλειψη και την απογοήτευση, καταλαβαίνει ότι εκεί που είναι (μαζί σου δηλαδή) την αγαπούν... Μακάρι να επανέλθει γρήγορα! Μπράβο yasmine!!!!

μπράβο που το παλεύεις Yasmin, άχ μακάρι να γίνει καλά η γατούλα:/:, πες μας νεώτερα να έχεις!

ρε παιδια τι" άνθρωποι" κυκλοφορούν"?ανίδεοι και ημημαθείς.το ζωάκι οτι ζει το χρωστάει καθαρά στην yasmin.

η γυναίκα που την είχε έπρεπε να κρατήσει την γατούλα και να σας στείλει την πεθερά της!!!:lol::lol::lol:

εμα και συ χρυσή μου δεν ήξερες δεν ρώταγες που λένε.....:P

μετά τη γάτα θα της βγάλει και άλλο πρόβλημα και αν συνεχίσει έτσι στο τέλος θα της βαράει παλαμάκια και αυτή θα χορέβει....:/:

η δική μου παρόλο που την ενημέρωσα για την άποψη της γιατρού μου, (πως δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ο γατούλης είναι εμβολιασμένος και μέσα στο σπίτι, με τις εξαιτάσεις του και όλα), συνέχιζε κλασικά το χαβά της γιατί ενοείτε πως τα ξέρει όλα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς --> συμπεριλαμβανομένων και των γιατρών:P.

Φυσικά όπως πάντα την άφηνα να λέει και λέει(:redface:) μέχρι που πήρε φόρα και άρχισε να λέει πως και το σαπούνι μασαλίας που χρησημοποιώ δεν είναι καλό και να πάρω σκιπ:lol:......:lol:....:lol:...

ε μετά την έβαλαν στη θέση της οι υπόλοιποι σύζηγος και γιός χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα εγω :cool:

πλάκα έχει την λατρεύω:up:
(με τον τρόπο μου φυσικά):P

H γατουλα παροτι δεν εφαγε ακριβως οσο πρεπει χτες , σημερα πρωι πρωι εκανε κακακια πιο πολλα :up:( κανονικα παροτι λενε οτι ειναι μαυρα η πρασινα σε αυτες τις περιπτωσεις) και ηπιε μονη της νερακι:D .. απο φαι ουτε να το μυρισει...

Εφαγε 50 μλ σχεδον μια συριγγα χωρις φαρμακο και δεν τα εβγαλε. Καταλαβα οτι εχει νοημα να της δινω μεσα στη μερα πιο πολυ φαι και λιγοτερο το βραδυ εκει τα βγαζει η να χρησιμοποιοω το φαρμακο αν χρειαζεται το βραδυ. Το πικροραδικο το αναμυγνυω με νερακι στη συριγγα καιτης το δινω κι αυτο.
Παντως φαινεται οτι εχει αρχισει κατι να γινεται στο εντερακι της και αρχιζει να κανει τσισακια και κακακια μια φορα τη μερα πραγμα πολυ καλο και εξερευνει κιολα, ειναι πιο ενεργητικη. Φυσικα πριν και μετα το φαι θελει να με σκωτωσει και μου ριξε και μια δαγκωνια τρωγοντας κατα λαθος. Αλλα συν πλην βελτιωνεται. Και ειναι πολυ κουκουδα γατα παιδια , πολυ τρυφερη. Ολοκληρη γαταρα μακρυα παει και γίνεται ενα μπαλακι κατω απο το παπλωμα.

Τελικα εχω καταλαβει οτι οταν κανουνε Γρρρ δεν πρεπει να το περνει κανεις στα σοβαρα.. γενικα οταν ειναι επιθετικες, καλο ειναι να λεμε τρυφερα "ναι ναι χρυσο μου τι αγρια γατα που εισαι, κι εγω συμφωνω, τι κακια που ειμαι" και να κανουμε κι αυτο που χρειαζεται ενω το λεμε..πχ εγω την κλεινω στη τσαντα κι ας διαμαρτυρεται:P;)αλλιως δεν γινεται δουλεια αν φοβαμαι..

Συνημμένα

• ayt4.jpg
    ayt4.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 702
μπράβο βρε yasmin, είναι πολύ γλυκιά στην φωτογραφία:inlove::inlove:

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ! ΚΟΥΚΛΑ!

διωρθωση: μια χαδιαρα κουκλα χεχε παντα ηταν κουκλα απο την αρχη ειχε αυτα τα τεραστιων διαστασεων ματια ορθανοιχτα. Το θεμα ειναι να ειναι κα μια φαγωμενη κουκλα.. α μη σας ξεγελαει που δειχνει χαριτωμενη. οταν σηκωνεται ειναι μια πολυ μακρυα γατα σχεδον μισο μετρο , σαν γαταρος ειναι. Αλλα εχει τους τροπους ενος μικρου γατιου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back