jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

μετα απο παρα πολλες μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πρωτη φορα χαιρομαι τοσο με τετοιο χαζο πραμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Yasmin, μόνο εσύ μπορείς να το σώζεις αυτό το ζωντανό. Και θα γίνει. Μου φαίνεται ότι κάτι σας δένει μαζί...
Κι εγω το ιδιο νιωθω ξερεις.. μονο να μην ερωτευτουμε, γιατι ειναι ασυμβατος ερως... παντως σημερα ενω δεν πολυ εφαγε, ειναι στα κεφια και βγηκε για αναγνωριση και με κοιταει στα ματια και προχωραει..
Εκανε και μια ενδειξη ευγνωμοσυνης.. κοιτιωμασταν, και τη χαιδευα ενω ηταν κατω, και σηκωθηκε στα δυο ποδαρακια να κανει μυτουλες, την πηρα αγγαλιτσα και αρχισε να παιζει και να γλυφει τα μαλλια μου( εχουν πολυ περαση παροτι κοντα). Ηταν πολυ συγκινητικο.
Το πικροραδικο η ταραξακο κανει δουλεια παντως
jasmine
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Axμια ετσι μια αλλιως παει.. παλι τα εβγαλε...
Νομίζω το σημαντικό είναι ότι έχει αρχίσει να έχει διάθεση για ζωή. Ο οργανισμός θα ανακάμψει.
Καλά οι ιδιοκτήτες της θέλουν την μυνησάρα τους για εγκατάλειψη και κακοποίηση ζώου.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω το σημαντικό είναι ότι έχει αρχίσει να έχει διάθεση για ζωή. Ο οργανισμός θα ανακάμψει.
Καλά οι ιδιοκτήτες της θέλουν την μυνησάρα τους για εγκατάλειψη και κακοποίηση ζώου.
Συμφωνώ! Παρά την εγκατάλειψη και την απογοήτευση, καταλαβαίνει ότι εκεί που είναι (μαζί σου δηλαδή) την αγαπούν... Μακάρι να επανέλθει γρήγορα! Μπράβο yasmine!!!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, πες μας νεώτερα να έχεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

εμα και συ χρυσή μου δεν ήξερες δεν ρώταγες που λένε.....

μετά τη γάτα θα της βγάλει και άλλο πρόβλημα και αν συνεχίσει έτσι στο τέλος θα της βαράει παλαμάκια και αυτή θα χορέβει....

η δική μου παρόλο που την ενημέρωσα για την άποψη της γιατρού μου, (πως δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ο γατούλης είναι εμβολιασμένος και μέσα στο σπίτι, με τις εξαιτάσεις του και όλα), συνέχιζε κλασικά το χαβά της γιατί ενοείτε πως τα ξέρει όλα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς --> συμπεριλαμβανομένων και των γιατρών
. Φυσικά όπως πάντα την άφηνα να λέει και λέει(
) μέχρι που πήρε φόρα και άρχισε να λέει πως και το σαπούνι μασαλίας που χρησημοποιώ δεν είναι καλό και να πάρω σκιπ
......
....
...ε μετά την έβαλαν στη θέση της οι υπόλοιποι σύζηγος και γιός χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα εγω

πλάκα έχει την λατρεύω

(με τον τρόπο μου φυσικά)

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
( κανονικα παροτι λενε οτι ειναι μαυρα η πρασινα σε αυτες τις περιπτωσεις) και ηπιε μονη της νερακι
.. απο φαι ουτε να το μυρισει...Εφαγε 50 μλ σχεδον μια συριγγα χωρις φαρμακο και δεν τα εβγαλε. Καταλαβα οτι εχει νοημα να της δινω μεσα στη μερα πιο πολυ φαι και λιγοτερο το βραδυ εκει τα βγαζει η να χρησιμοποιοω το φαρμακο αν χρειαζεται το βραδυ. Το πικροραδικο το αναμυγνυω με νερακι στη συριγγα καιτης το δινω κι αυτο.
Παντως φαινεται οτι εχει αρχισει κατι να γινεται στο εντερακι της και αρχιζει να κανει τσισακια και κακακια μια φορα τη μερα πραγμα πολυ καλο και εξερευνει κιολα, ειναι πιο ενεργητικη. Φυσικα πριν και μετα το φαι θελει να με σκωτωσει και μου ριξε και μια δαγκωνια τρωγοντας κατα λαθος. Αλλα συν πλην βελτιωνεται. Και ειναι πολυ κουκουδα γατα παιδια , πολυ τρυφερη. Ολοκληρη γαταρα μακρυα παει και γίνεται ενα μπαλακι κατω απο το παπλωμα.
Τελικα εχω καταλαβει οτι οταν κανουνε Γρρρ δεν πρεπει να το περνει κανεις στα σοβαρα.. γενικα οταν ειναι επιθετικες, καλο ειναι να λεμε τρυφερα "ναι ναι χρυσο μου τι αγρια γατα που εισαι, κι εγω συμφωνω, τι κακια που ειμαι" και να κανουμε κι αυτο που χρειαζεται ενω το λεμε..πχ εγω την κλεινω στη τσαντα κι ας διαμαρτυρεται

αλλιως δεν γινεται δουλεια αν φοβαμαι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool