spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπωωω... Μ´αρέσει που όταν πρωτοέγραψα το post πίστευα ότι η Φιλιώ θα γεννούσε σε κανά δυο μέρες! Και έχουν περάσει 10 σχεδόν... Υπομονή....
Χιχι! Είναι σα φουσκίτσα τώρα?
Υπομονή? Υπομονή θα λες μετά..Το τι έχεις να περάσεις...δε λέγεται

κι ομως..κυριολεκτώ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Χιχι! Είναι σα φουσκίτσα τώρα?
Υπομονή? Υπομονή θα λες μετά..Το τι έχεις να περάσεις...δε λέγεται
κι ομως..κυριολεκτώ..
Χιχιχι... Σαν μπαλόνι με ποδαράκια! Σήμερα που χάιδευα την κοιλίτσα της νομίζω ότι μπόρεσα να ξεχωρίσω τα γατάκια..(εκτός και αν ήταν η ιδέα μου)...
Τι;;;; Θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά τη γέννα;

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Χιχιχι... Σαν μπαλόνι με ποδαράκια! Σήμερα που χάιδευα την κοιλίτσα της νομίζω ότι μπόρεσα να ξεχωρίσω τα γατάκια..(εκτός και αν ήταν η ιδέα μου)...
Τι;;;; Θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά τη γέννα;![]()
Χαχαχα!!Καλούλα Φιλιώ!!Λογικά, θα μπορείς να τα πιάνεις τα γατάκια πλέον..
Μέχρι τον πρώτο μήνα που είναι κολλημένα στη μαμά τους, όλα καλά!Γλυκούλια, καλούλια και κυρίως ΑΚΙΝΗΤΑ!!!
Από το δεύτερο μήνα και μετά όμως...θα έχεις επί 24ώρου βάσεως, μια δεμονισμένη αγέλη γατιών να περιφέρεται σε όλο το σπίτι

Εκτός και έαν καταφέρεις να τα δώσεις γρήγορα οπότε θα ξελαφρώσεις..Εμένα μου έμειναν μέχρει 6 μηνών!!!Και περασα όοολη τη μούρλια των μωρών σε μορφή αγέλης όμως..Χαχαχα!!Μέχρι και λαπτοπ μου σπάσανε!!!Αμέεεε...

spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Τα μικρά κινδυνεύουν από τους αρσενικούς γάτους και όταν είναι δύο μηνών κ μετά ή μόνο όσο είναι νεογέννητα;
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχχχχχ... Αμάν, αμάν, αμάν... Χαχαχα.. Ο κύριος Σποκ δε νομίζω να χαρεί ιδιαίτερα.
Τα μικρά κινδυνεύουν από τους αρσενικούς γάτους και όταν είναι δύο μηνών κ μετά ή μόνο όσο είναι νεογέννητα;
Μην σε αγχώνω..Μπορεί τα δικά μας να ήταν διαόλια...

Αχ αυτό δν είμαι σίγουρη να στο πω..Νομίζω μόνο όταν ο γάτος είναι αστείρωτος το κάνει αυτό για να ζευγαρώσει ξανά με τη μαμά..Καλό θα ήταν να μην τους αφήνεις χωρίς επίβλεψη στην αρχή, να δεις πώς θα πάει και εάν δεν τα πειράξει, τότε οκ!
Στη γειτονιά, ένας γάτος (κακός πραγματικά) έπνιξε 3 γατάκια (όλα από μια γέννα) που τα τάιζα και ήταν 3 μηνών!!!!!!!
Αλλά ήταν αδέσποτος και αστείρωτος..
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
aggeliki84
Νεοφερμένο μέλος

Όλα να πάνε καλά!! Πάντως αν γεννάει τώρα έχε κανέναν κτηνίατρο ενήμερο, ώστε αν χρειαστεί (που δε θα χρειαστεί) οτιδήποτε να τρέξει να σας δειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
spokspok
Νεοφερμένο μέλος

Έκανε ένα φανταστικό, μαυρουλίνι γατάκι! Το μόνο που με παραξενεύει είναι ότι έκανε ένα!

Η γιατρός μας είπε ότι επειδή είναι μικρή και κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη της γέννα κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο! Αύριο για καλό και για κακό θα τη δει! Πάντως η όρεξή της είναι μια χαρά, έφαγε κανονικότατα!!!!
Και το μικρουλάκι είναι όλα τα λεφτά!
Και το καλύτερο; Το κρατόυσε σαν παιδάκι στην αγκαλιά της! Τέλεια σκηνή!
Θα βάλω φώτος αύριο...
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
:Παιδιά επιτέλους γέννησε η Φιλιώ!!!!!!!!
Έκανε ένα φανταστικό, μαυρουλίνι γατάκι! Το μόνο που με παραξενεύει είναι ότι έκανε ένα!
Η γιατρός μας είπε ότι επειδή είναι μικρή και κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη της γέννα κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο! Αύριο για καλό και για κακό θα τη δει! Πάντως η όρεξή της είναι μια χαρά, έφαγε κανονικότατα!!!!
Και το μικρουλάκι είναι όλα τα λεφτά!
Και το καλύτερο; Το κρατόυσε σαν παιδάκι στην αγκαλιά της! Τέλεια σκηνή!
Θα βάλω φώτος αύριο...
Επιτέλους!!!!!!
Να σας ζήσει!!

Ευτυχώς να λες που έκανε μόνο ένα και δε θα γεμίσετε γατόνια!

Αναμένουμε φωτογραφίες!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Καλώς τα δεχθήκατε τα γεννητούρια!

kat-cats
Διάσημο μέλος

spokspok
Νεοφερμένο μέλος
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
μα τι μανούλα όμορφη και στοργική είναι!!!
όλα καλά εύχομαι και για τα δυο τους!!! και φιλάκια και στο μωράκι σας!!
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Άσχημα νέα... Την εξέτασε η γιατρός μας και έχει και άλλο γατάκι... Αν μέχρι σήμερα δεν το βγάλει απο μόνη της, αύριο θα πρέπει να της κάνουμε επέμβαση ...Ευτυχώς που την βρήκαμε και την πήραμε σπίτι γιατί διαφορετικά έξω μοναχούλα της θα πέθαινε..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool