Γατούλης που είχα σώσει γίνεται τηλεοπτικός σταρ!

παιδια τελειο??? και εγω ταυτιστηκα σε πολλα!!!! ο μιμακος??? ο κουκλος μου!!! φανταστειτε οτι ηξερα το τελος και ολο το σεναριο και παρολα αυτα καθησα σαν υπνωτισμενη και το εβλεπα!!!

Θαναση πολυ καλο αυτο που εκανες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειδατε που η μπαζακα ειχε κανει ατυχημα και σκοτωθηκε ο αντρας της για να μην πατησει γατα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα δεν το προκαλεσε εκεινη απλα καταλαβα οτι εκεινος που της φωναξε κ την τρομαξε προσεχεεεε κ εγω θα τρομαζα

Ήθελα πολύ να το δω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα :(
Αν μπει σε επανάληψη κάποτε ενημερώστε με :(

ναι και ειπε οτι ο αντρας της αγαπουσε τους παντες και ανθρωπους και ζωα οχι σαν αυτον τον μ******* που ολα ψωρογατα τα ελεγε...
γιατι ο γαμπρος της?? με τις τριχες??

Ήθελα πολύ να το δω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα :(
Αν μπει σε επανάληψη κάποτε ενημερώστε με :(

michelle δες το τελος που το εχει βαλει ο θανασης να δεις και τον μιμη

michelle δες το τελος που το εχει βαλει ο θανασης να δεις και τον μιμη
Καλέ δεν θέλω να δω το τέλος! Έτσι και να το πετύχω ποτέ ολόκληρο δεν θα έχει γούστο, θα ξέρω τι θα συμβεί.
Δεν θα το ξαναβάλει ποτέ; :(

Καλέ δεν θέλω να δω το τέλος! Έτσι και να το πετύχω ποτέ ολόκληρο δεν θα έχει γούστο, θα ξέρω τι θα συμβεί.
Δεν θα το ξαναβάλει ποτέ; :(

τωρα για επαναληψη παιζεται... μπορει και να το βαλει καποια στιγμη.. θα ρωτησω αν ειναι να με ειδοποιησουν σε τυχον επαναληψη....

επειδη το ειδα στο σπιτι αυτου που εχει τον μιμη, τον ειχα αγκαλια και τον τρελλανα στα φιλια!!! ολο του ελεγα οτι θα τον παρω πισω!!!

τα πεθαμενα γατακια ηταν λουτρινα, φανηκε???

οχι τοσο πολυ εκει που τα εθαβε το καταλαβα μονο αφου ελεγα πωπω πως τα εκαναν να κοιμουνται ετσι

Παιδιά εγώ το είχα γράψει σε dvd γιατι ελειπα, αλλα το εσβησα.
Ο Μιμης κουκλος! Τι πατουσάρες έχει! Ασε αυτες οι ματάρες! :inlove: :inlove: :inlove:
H Μπαζάκα πάντως λιγο άγαρμπα τον έπιανε.
Τα υπολοιπα φανηκε οτι ηταν λουτρινα.
Μα καλα τι κοπανος αυτος ο γαμπρος της!:mad:
Κι εγω έβαλα τα κλαμματα αλλα ευτυχως ειχε happy end!

Α. Περσης εγω και οικογενεια θελουμε αυτογραφο απο τον Μιμη.Πανεμορφος
Β.Ηταν εκπληκτικο το πως μεσα σε μια ωρα ,η σειρα εθεσε ολα τα θεματα που εχουμε συζητησει κατα καιρους στο mycat με τροπο αναλογο το πως ζει ο καθενας και τις συνθηκες που μπορει να εχει σε σχεση με ταζωα
Γ.συγκλονιστηκα με το τελος μια και ο θανατος του συντροφου της Μπαζακα ηταν απροσμενος με τον τροπο που εγινε. Πιστευω βεβαια οτι το εκανε ποιο πολυ γιατι την κοροιδεψε συναισθηματικα και οχι για να παρει εκδικηση για τα ζωα
και Δ. Θελουμε αυτογραφο απο τον Μιμη.

Ο γάτος ως γάτος υπέροχος. Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκε.Οι υπόλοιποι και τα υπόλοιπα δεν μου άρεσαν.

Εγώ παιδιά συνειδητά ΔΕΝ το είδα... Δεν ήθελα να ξαναζήσω τις στιγμές που έχω ζήσει να σκοτώνουν γατάκια που ταϊζω...
Και νομίζω καλά έκανα, βλέποντας ότι πολλοί από εδώ βάλανε τα κλάματα!

Τι τρομερή φάτσα ο Μίμης? Κοίταγα μετά το Χιόνη και μου φαινόταν μισός! Σαν ψεύτικο λούτρινο γατάκι έμοιαζε με τις ματάρες του και τη τρομερή φουντωτή ουρίτσα!!! Και τι ήσυχος που καθόταν! Σε κάποια φάση που ήταν στο κρεββάτι μα την Μπαζάκα τον τράβηξε από τα ποδαράκια και λέω "τώρα θα της χώσεις καμιά δαγκωνιά!" αλλά μπαααα! Πολύ ήσυχος και συνεργάσιμος αν σκεφτείς τα φώτα, τη φασαρία και το συνεργείο γύρω - γύρω. Ο δικός μου θα είχε φρικάρει και θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί....
Τι μ******ς ο τύπος που τα δηλητηρίασε! Αλλά και τι μ*****ς ο γαμπρός της!!! Μου τη σπάνε αφάνταστα τέτοιοι άνθρωποι....
Πάντως όλα τα θέματα που έθιξε τα έχουμε συζητήσει επανειλημένα.

Mimikaki που είναι τα αυτόγραφό μου?????? Είμαι η πρώτη που είχα ζητήσει!!!! (Η τρίτη ήμουν μετά τη Σαρδέλα και τη Νιάου, αλλά έτσι για να γκρινιάξω...)

Φιλιά στη μουσουδίτσα και τα πατουσάκια του Μίμη αν τον ξαναδείς! Τον ζήλευα όπως τον έβλεπα χθες συνέχεια αγκαλιά. Εμένα ο δικός μου δεν μου κάθεται

Εγω το καταλαβα οτι ηταν λουτρινα, μονο και μονο επειδη δεν πιστευω οτι μια γατα μπορει να κατσει ετσι ησυχη για ωρα.
Ποσο μαλλον ολες αυτες που ηταν δηλητηριασμενες.;)

Αυτο που με χαλασε λιγο ηταν το ψευτικο νιαουρισμα. Ενω ο μιμης δεν ανοιγοκλεινε το στομα του, ακουγοταν το νιαουριτο του...

Για το γαμπρο της δεν το συζηταω, ενας μ$%$#%ς και μισος ηταν.
Πριν "δωσω" το παιδι μου θα τσεκαρω τις φιλοζωικες ανησυχιες του γαμπρου/νυφης μου.

Ασπασια δεν εχω ξαναδει πιο ηρεμο γατι... ουτε ο δικος μου ειναι ετσι... οταν τον ειχα βρει ελεγα οτι πρεπει να εχει προβλημα που εμπιστευεται τοσο πολυ τους ανθρωπους...μιλαμε ειναι σαν λουτρινος οντως. ειναι ενας αγαθος γιγαντας.
ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον μιμη!!
Αυτογραφα ετοιμαζονται....

Νερινα, ο μιμης δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου, γιατι αυτος που τον εχει, του εχει τρελη αδυναμια και με το ζορι τον εβαλε να παιξει, μονο και μονο επειδη ειναι αυτος ο χαρακτηρας του γατου και δεν θα εβρισκαν αλλο...ουτε λεφτα πηρε. Τα γυρισματα για τον μιμη διαρκουσαν το πολυ 1 ωρα και μετα ο φιλος μου τον επερνε πακετο και σπιτι... το μονο που εκανε και ξεφυγε ηταν που εφαγε λιγακι παραπανω εκεινες τις μερες!!!

τα smilies δεν δουλευουν???

Αυτο που με χαλασε λιγο ηταν το ψευτικο νιαουρισμα. Ενω ο μιμης δεν ανοιγοκλεινε το στομα του, ακουγοταν το νιαουριτο του...

αυτο και εγω το σχολιασα.. το γεμισαν λιγο στο νιαουριτο...αλλα μαλλον για να δωσουν εμφαση της γατας...

για το επεισόδιο γενικά δεν έχω και πολλά να πω. Όντως είχε όλα όσα έχουμε συζητήσει.
Ο Μιμης όμως....τέλειος!!!!!:up:

Ο μίμης θεός!!! Ένα κούκλος!!!
:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back