mimikaki
Διάσημο μέλος
Θαναση πολυ καλο αυτο που εκανες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν μπει σε επανάληψη κάποτε ενημερώστε με

mimikaki
Διάσημο μέλος
γιατι ο γαμπρος της?? με τις τριχες??
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ήθελα πολύ να το δω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα
Αν μπει σε επανάληψη κάποτε ενημερώστε με![]()
michelle δες το τελος που το εχει βαλει ο θανασης να δεις και τον μιμη
Subject to change
e-steki.gr Founder
Καλέ δεν θέλω να δω το τέλος! Έτσι και να το πετύχω ποτέ ολόκληρο δεν θα έχει γούστο, θα ξέρω τι θα συμβεί.michelle δες το τελος που το εχει βαλει ο θανασης να δεις και τον μιμη
Δεν θα το ξαναβάλει ποτέ;

mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλέ δεν θέλω να δω το τέλος! Έτσι και να το πετύχω ποτέ ολόκληρο δεν θα έχει γούστο, θα ξέρω τι θα συμβεί.
Δεν θα το ξαναβάλει ποτέ;![]()
τωρα για επαναληψη παιζεται... μπορει και να το βαλει καποια στιγμη.. θα ρωτησω αν ειναι να με ειδοποιησουν σε τυχον επαναληψη....
mimikaki
Διάσημο μέλος
τα πεθαμενα γατακια ηταν λουτρινα, φανηκε???
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ο Μιμης κουκλος! Τι πατουσάρες έχει! Ασε αυτες οι ματάρες!
H Μπαζάκα πάντως λιγο άγαρμπα τον έπιανε.
Τα υπολοιπα φανηκε οτι ηταν λουτρινα.
Μα καλα τι κοπανος αυτος ο γαμπρος της!
Κι εγω έβαλα τα κλαμματα αλλα ευτυχως ειχε happy end!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Β.Ηταν εκπληκτικο το πως μεσα σε μια ωρα ,η σειρα εθεσε ολα τα θεματα που εχουμε συζητησει κατα καιρους στο mycat με τροπο αναλογο το πως ζει ο καθενας και τις συνθηκες που μπορει να εχει σε σχεση με ταζωα
Γ.συγκλονιστηκα με το τελος μια και ο θανατος του συντροφου της Μπαζακα ηταν απροσμενος με τον τροπο που εγινε. Πιστευω βεβαια οτι το εκανε ποιο πολυ γιατι την κοροιδεψε συναισθηματικα και οχι για να παρει εκδικηση για τα ζωα
και Δ. Θελουμε αυτογραφο απο τον Μιμη.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Και νομίζω καλά έκανα, βλέποντας ότι πολλοί από εδώ βάλανε τα κλάματα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι μ******ς ο τύπος που τα δηλητηρίασε! Αλλά και τι μ*****ς ο γαμπρός της!!! Μου τη σπάνε αφάνταστα τέτοιοι άνθρωποι....
Πάντως όλα τα θέματα που έθιξε τα έχουμε συζητήσει επανειλημένα.
Mimikaki που είναι τα αυτόγραφό μου?????? Είμαι η πρώτη που είχα ζητήσει!!!! (Η τρίτη ήμουν μετά τη Σαρδέλα και τη Νιάου, αλλά έτσι για να γκρινιάξω...)
Φιλιά στη μουσουδίτσα και τα πατουσάκια του Μίμη αν τον ξαναδείς! Τον ζήλευα όπως τον έβλεπα χθες συνέχεια αγκαλιά. Εμένα ο δικός μου δεν μου κάθεται
Ποσο μαλλον ολες αυτες που ηταν δηλητηριασμενες.
Αυτο που με χαλασε λιγο ηταν το ψευτικο νιαουρισμα. Ενω ο μιμης δεν ανοιγοκλεινε το στομα του, ακουγοταν το νιαουριτο του...
Για το γαμπρο της δεν το συζηταω, ενας μ$%$#%ς και μισος ηταν.
Πριν "δωσω" το παιδι μου θα τσεκαρω τις φιλοζωικες ανησυχιες του γαμπρου/νυφης μου.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον μιμη!!
Αυτογραφα ετοιμαζονται....
Νερινα, ο μιμης δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου, γιατι αυτος που τον εχει, του εχει τρελη αδυναμια και με το ζορι τον εβαλε να παιξει, μονο και μονο επειδη ειναι αυτος ο χαρακτηρας του γατου και δεν θα εβρισκαν αλλο...ουτε λεφτα πηρε. Τα γυρισματα για τον μιμη διαρκουσαν το πολυ 1 ωρα και μετα ο φιλος μου τον επερνε πακετο και σπιτι... το μονο που εκανε και ξεφυγε ηταν που εφαγε λιγακι παραπανω εκεινες τις μερες!!!
τα smilies δεν δουλευουν???
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτο που με χαλασε λιγο ηταν το ψευτικο νιαουρισμα. Ενω ο μιμης δεν ανοιγοκλεινε το στομα του, ακουγοταν το νιαουριτο του...
αυτο και εγω το σχολιασα.. το γεμισαν λιγο στο νιαουριτο...αλλα μαλλον για να δωσουν εμφαση της γατας...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μιμης όμως....τέλειος!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool