ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θελω το γατοδεντρο του Τζακ...![]()
ποιο ειναι αυτο μαρη?....εσυ ολοκληρο δασος πρεπει να αγορασεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Πωπώωωωω, όλα τέλεια είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε Μελινα το Culpret δεν εχει πια δυνατοτητα να κατεβασουμε το τιμοκαταλογο...μηπως τον αλλαζουν?Πωπώωωωω, όλα τέλεια είναι![]()

Melini
Διάσημο μέλος
μωρε Μελινα το Culpret δεν εχει πια δυνατοτητα να κατεβασουμε το τιμοκαταλογο...μηπως τον αλλαζουν?![]()
Δεν ξέρω Γιουλάκο, δεν το έχω επισκεφθεί πρόσφατα... εγώ πήγα χτες στο Bark avenue και ξεφύλλισα τον κατάλογο με τα γατόδεντρα με προοπτική παραγγελίας, αν και δε βρήκα κάτι ακριβώς όπως το θέλω

Θέλω να πάω και στο ΓΙΓΑΣ, να δω τι έχει, επίσης υπάρχει κι ένα μαγαζί με γατόδεντρα κοντά στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης (από μακρυά το έχω δει) και να κάνω μια έρευνα.
Πάντως, βλέποντας τόσες φωτογραφίες με ιδέες για κατασκευές, ξυπνά και ο μαστροχαλαστής μέσα μου και σκέφτομαι μήπως κάνω καμιά δική μου κατασκευή...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
που ειναι αυτο στη γεφυρα της Βαρυμπομπης? pet shop ειναι ε?Δεν ξέρω Γιουλάκο, δεν το έχω επισκεφθεί πρόσφατα... εγώ πήγα χτες στο Bark avenue και ξεφύλλισα τον κατάλογο με τα γατόδεντρα με προοπτική παραγγελίας, αν και δε βρήκα κάτι ακριβώς όπως το θέλω
Θέλω να πάω και στο ΓΙΓΑΣ, να δω τι έχει, επίσης υπάρχει κι ένα μαγαζί με γατόδεντρα κοντά στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης (από μακρυά το έχω δει) και να κάνω μια έρευνα.
Πάντως, βλέποντας τόσες φωτογραφίες με ιδέες για κατασκευές, ξυπνά και ο μαστροχαλαστής μέσα μου και σκέφτομαι μήπως κάνω καμιά δική μου κατασκευή...![]()

Melini
Διάσημο μέλος
που ειναι αυτο στη γεφυρα της Βαρυμπομπης? pet shop ειναι ε?![]()
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς, είναι στην Αγ. Σαράντα, στα δεξιά της καθόδου, στο δρόμο για την Εθνική Οδό. Απ'έξω φαίνεται σαν αποθήκη, κάθε φορά που περνάμε το κοιτάω και λέω να πάω, αλλά πάντα είμαστε στο δρόμο για Εθνική και δε μπορούμε να σταματήσουμε...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το pluto... το ξερω...Δεν έχω καταλάβει ακριβώς, είναι στην Αγ. Σαράντα, στα δεξιά της καθόδου, στο δρόμο για την Εθνική Οδό. Απ'έξω φαίνεται σαν αποθήκη, κάθε φορά που περνάμε το κοιτάω και λέω να πάω, αλλά πάντα είμαστε στο δρόμο για Εθνική και δε μπορούμε να σταματήσουμε...

Melini
Διάσημο μέλος
το pluto... το ξερω...![]()
Εχει τίποτα καλό; Πουλάει ζωάκια; (όλα τα ξέρεις εσύ...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς, είναι στην Αγ. Σαράντα, στα δεξιά της καθόδου, στο δρόμο για την Εθνική Οδό. Απ'έξω φαίνεται σαν αποθήκη, κάθε φορά που περνάμε το κοιτάω και λέω να πάω, αλλά πάντα είμαστε στο δρόμο για Εθνική και δε μπορούμε να σταματήσουμε...
Το έχω δει κι εγώ αυτό το μαγαζί
Είχε κάτι πολύ ωραία γατοδεντράκια στη βιτρίνα, αλλά όταν πέρασα εγώ, δεν είχα καθόλου χρόνο να σταματήσω να ρωτήσω τιμές... Αν μάθετε, οι γειτόνισσες, μας ενημερώνετε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχει τίποτα καλό; Πουλάει ζωάκια; (όλα τα ξέρεις εσύ...)
δεν εχω μπει ποτε μεσα...θα παω συντομα και θα σας πω...Το έχω δει κι εγώ αυτό το μαγαζίΕίχε κάτι πολύ ωραία γατοδεντράκια στη βιτρίνα, αλλά όταν πέρασα εγώ, δεν είχα καθόλου χρόνο να σταματήσω να ρωτήσω τιμές... Αν μάθετε, οι γειτόνισσες, μας ενημερώνετε!

υπαρχει αλλο ενα pet shop στα Μελισσια που εχει κατι γατοκαναπεδακια καταπληκτικα...θα σας δειξω φωτο πως περιπου ειναι!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καπως ετσι σε καφε...δεν εχω μπει ποτε μεσα...θα παω συντομα και θα σας πω...
υπαρχει αλλο ενα pet shop στα Μελισσια που εχει κατι γατοκαναπεδακια καταπληκτικα...θα σας δειξω φωτο πως περιπου ειναι!
Melini
Διάσημο μέλος
καπως ετσι σε καφε...
![]()
Συμπαθητικά είναι...
Γιούλη, όταν θα πας για pet-shopping, δε θα ξεχάσεις την καλή σου γειτόνισσα ε;
Κι αυτή όλη μέρα κλεισμένη σ'ενα σπίτι(
)... θέλει τη βόλτα της 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μηπως μωρε Μελινα να τα παρουμε ολα σβαρνα σε μια μερα?Συμπαθητικά είναι...Γιούλη, όταν θα πας για pet-shopping, δε θα ξεχάσεις την καλή σου γειτόνισσα ε;
Κι αυτή όλη μέρα κλεισμένη σ'ενα σπίτι(
)... θέλει τη βόλτα της
![]()
Απο Ψυχικο, σταθμο Ειρηνης, Ερυθραια, κλπ.

Melini
Διάσημο μέλος
μηπως μωρε Μελινα να τα παρουμε ολα σβαρνα σε μια μερα?
Απο Ψυχικο, σταθμο Ειρηνης, Ερυθραια, κλπ.![]()
Και δεν πάμε... μόνο να μην ξεχάσουμε τις πιστωτικές του Πέτρου και του Μάριου...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και μολις διαλεξουμε θα τους παρουμε και μαζι για να τα κουβαλησουνΚαι δεν πάμε... μόνο να μην ξεχάσουμε τις πιστωτικές του Πέτρου και του Μάριου...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αλλα στελνουν Ελλαδα? Κανεναν να αγκαρεψεις?

https://www.kittywalk.com/climber_taupe.asp
Melini
Διάσημο μέλος
Μελινα, την ξερεις την Kitty walk? μου αρεσουν παρα πολυ τα πραγματα τους...τωρα θυμηθηκα τη πολυκατοικια που εχουν...
αλλα στελνουν Ελλαδα? Κανεναν να αγκαρεψεις?
https://www.kittywalk.com/climber_taupe.asp
Βρε Γιούλη, τώρα το θυμήθηκες; Εχω βάλει την κοπέλα να ψάχνει στο Madcats για γατοπολυκατοικία και δεν ήξερα πώς να την περιγράψω!!! Της είπα για Catbuilding ενώ η ονομασία είναι Taupe
και υπάρχει και ονλάιν!!Φτούυυυ, θα της στείλω μέιλ να της ξαναεξηγήσω, γιατί δεν ξέρω τι έχει καταφέρει να βρει μέχρι τώρα...
Υ.Γ. Α να χαθείς, με κολάζεις μεσημεριάτικο με όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα...

stellak
Διάσημο μέλος
Φτούυυυ, θα της στείλω μέιλ να της ξαναεξηγήσω, γιατί δεν ξέρω τι έχει καταφέρει να βρει μέχρι τώρα...
Στείλ'της το λινκ, βρε Μελινάκι, να έχει και τη φωτό! Την κοπέλα αυτή πρέπει να την ξεκουράζεις όχι να την κουράζεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα χαζευα τα kitty walk παλια...αυτα τα Outdoor τα τεραστια ειναι μουρλια για τη μεγαλη μου βεραντα...αχ!!Βρε Γιούλη, τώρα το θυμήθηκες; Εχω βάλει την κοπέλα να ψάχνει στο Madcats για γατοπολυκατοικία και δεν ήξερα πώς να την περιγράψω!!! Της είπα για Catbuilding ενώ η ονομασία είναι Taupeκαι υπάρχει και ονλάιν!!
Φτούυυυ, θα της στείλω μέιλ να της ξαναεξηγήσω, γιατί δεν ξέρω τι έχει καταφέρει να βρει μέχρι τώρα...
Υ.Γ. Α να χαθείς, με κολάζεις μεσημεριάτικο με όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα...![]()

Melini
Διάσημο μέλος
τα χαζευα τα kitty walk παλια...αυτα τα Outdoor τα τεραστια ειναι μουρλια για τη μεγαλη μου βεραντα...αχ!!![]()
Σκέφτομαι να πάω μια φορά μόνη στο Πράκτικερ, να δω τι υπάρχει από υλικό για κατασκευές... ίσως φτιάξω στο μπαλκόνι κάτι με ραφάκια, τα βάψω κιόλας χρωματιστά και μου βγει πιο φτηνό απ'το γατόδεντρο... εξάλλου, θα κοστίσει αρκετά να βάλουμε και τα ρολά γύρω γύρω

Για μέσα στο σπίτι είναι τέλεια η γατοπολυκατοικία... αχ, να μπορούσα να είχα μια
(αντε βρε! Σκηνούλα μου πρότεινες, δε μου χαρίζεις την πολυκατοικία σου;

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool