ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.161 30-06-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Αχ βρε Γιούλη!Πάντα έχεις την απάντηση!!!Χίλια thanks!!!! Click για ανάπτυξη... απλα πηρα κι εγω απο εκειτο russian blue. Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 Himalayan για Κηφισιά παρακαλώ Click για ανάπτυξη... ιεφτασεεεεε2 κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Melini έγραψε: #2.162 30-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ιεφτασεεεεε2 κιολας? Click για ανάπτυξη... Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.163 30-06-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... Click για ανάπτυξη... καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #2.164 30-06-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με δεις όταν με πιάνει shopping-mania Κάτι που συμβαίνει 1-2 το πολύ φορές το χρόνο, γιατί είμαι ασύμφορη... άμα μου αρέσει κάτι το παίρνω σε 2-3 χρώματα για να'χω επιλογές Εν μέσω κρίσης, οι μαγαζάτορες με λατρεύουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:42 Ο drf έγραψε: #2.165 30-06-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... που πήγε το γατόδεντρο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.166 30-06-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από drf: που πήγε το γατόδεντρο;;; Click για ανάπτυξη... μονο του πουθενα! εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.167 30-06-09 17:09 Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Αχ βρε Γιούλη!Πάντα έχεις την απάντηση!!!Χίλια thanks!!!! Click για ανάπτυξη... απλα πηρα κι εγω απο εκειτο russian blue. Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 Himalayan για Κηφισιά παρακαλώ Click για ανάπτυξη... ιεφτασεεεεε2 κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Melini έγραψε: #2.162 30-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ιεφτασεεεεε2 κιολας? Click για ανάπτυξη... Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.163 30-06-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... Click για ανάπτυξη... καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #2.164 30-06-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με δεις όταν με πιάνει shopping-mania Κάτι που συμβαίνει 1-2 το πολύ φορές το χρόνο, γιατί είμαι ασύμφορη... άμα μου αρέσει κάτι το παίρνω σε 2-3 χρώματα για να'χω επιλογές Εν μέσω κρίσης, οι μαγαζάτορες με λατρεύουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:42 Ο drf έγραψε: #2.165 30-06-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... που πήγε το γατόδεντρο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.166 30-06-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από drf: που πήγε το γατόδεντρο;;; Click για ανάπτυξη... μονο του πουθενα! εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.167 30-06-09 17:09 Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ιεφτασεεεεε2 κιολας? Click για ανάπτυξη... Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.163 30-06-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... Click για ανάπτυξη... καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #2.164 30-06-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με δεις όταν με πιάνει shopping-mania Κάτι που συμβαίνει 1-2 το πολύ φορές το χρόνο, γιατί είμαι ασύμφορη... άμα μου αρέσει κάτι το παίρνω σε 2-3 χρώματα για να'χω επιλογές Εν μέσω κρίσης, οι μαγαζάτορες με λατρεύουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:42 Ο drf έγραψε: #2.165 30-06-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... που πήγε το γατόδεντρο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.166 30-06-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από drf: που πήγε το γατόδεντρο;;; Click για ανάπτυξη... μονο του πουθενα! εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.167 30-06-09 17:09 Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... Click για ανάπτυξη... καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #2.164 30-06-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με δεις όταν με πιάνει shopping-mania Κάτι που συμβαίνει 1-2 το πολύ φορές το χρόνο, γιατί είμαι ασύμφορη... άμα μου αρέσει κάτι το παίρνω σε 2-3 χρώματα για να'χω επιλογές Εν μέσω κρίσης, οι μαγαζάτορες με λατρεύουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:42 Ο drf έγραψε: #2.165 30-06-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... που πήγε το γατόδεντρο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.166 30-06-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από drf: που πήγε το γατόδεντρο;;; Click για ανάπτυξη... μονο του πουθενα! εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.167 30-06-09 17:09 Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με δεις όταν με πιάνει shopping-mania Κάτι που συμβαίνει 1-2 το πολύ φορές το χρόνο, γιατί είμαι ασύμφορη... άμα μου αρέσει κάτι το παίρνω σε 2-3 χρώματα για να'χω επιλογές Εν μέσω κρίσης, οι μαγαζάτορες με λατρεύουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:42 Ο drf έγραψε: #2.165 30-06-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... που πήγε το γατόδεντρο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.166 30-06-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από drf: που πήγε το γατόδεντρο;;; Click για ανάπτυξη... μονο του πουθενα! εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.167 30-06-09 17:09 Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα... Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα Click για ανάπτυξη... που πήγε το γατόδεντρο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.166 30-06-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από drf: που πήγε το γατόδεντρο;;; Click για ανάπτυξη... μονο του πουθενα! εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.167 30-06-09 17:09 Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: που πήγε το γατόδεντρο;;; Click για ανάπτυξη... μονο του πουθενα! εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.167 30-06-09 17:09 Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 01-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιφ...γατοδεντρα για κοντους... Click για ανάπτυξη... αη μαρη! Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η Voula έγραψε: #2.169 01-07-09 15:25 Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.170 01-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε. Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει.... θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.171 01-07-09 15:39 Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκηνουλα ΙΚΕΑ! Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Voula έγραψε: #2.172 01-07-09 15:44 Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 01-07-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ? Click για ανάπτυξη... στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η zanin έγραψε: #2.174 01-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ! Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται Click για ανάπτυξη... Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #2.175 04-07-09 10:28 Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Ο drf έγραψε: #2.176 04-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα: https://www.anglopets.co.uk/ Click για ανάπτυξη... super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #2.177 04-07-09 14:27 Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.178 04-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα? Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι τιμηνομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #2.179 05-07-09 13:21 Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια? Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12 Κάμερα για κατοικίδια https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #2.180 05-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από drf: super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162 ελπίζω να τους αρέσει Click για ανάπτυξη... πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.