Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αχ βρε Γιούλη!Πάντα έχεις την απάντηση!!!Χίλια thanks!!!!:)
απλα πηρα κι εγω απο εκει;)το russian blue.
2 Himalayan για Κηφισιά παρακαλώ :lol::lol:
:lol::lol:ιεφτασεεεεε:lol:2 κιολας? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες... :rolleyes::rolleyes:
καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα...:lol:
Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα:redface::redface::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα:redface::redface::lol::lol:

Πρέπει να με δεις όταν με πιάνει shopping-mania :blink: Κάτι που συμβαίνει 1-2 το πολύ φορές το χρόνο, γιατί είμαι ασύμφορη... άμα μου αρέσει κάτι το παίρνω σε 2-3 χρώματα για να'χω επιλογές:lol::lol::lol: Εν μέσω κρίσης, οι μαγαζάτορες με λατρεύουν!! :lol:

:blink: που πήγε το γατόδεντρο;;; :confused:

:blink: που πήγε το γατόδεντρο;;; :confused:
μονο του πουθενα! :Pεγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω...:)

Πιφ...γατοδεντρα για κοντους...:P:lol:

Πιφ...γατοδεντρα για κοντους...:P:lol:
αη μαρη! :P:lol:

Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ:cool::P! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε :lol::lol::lol:

Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ

Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ?

Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα.
Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε.

Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ?

Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα.
Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε.
ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει....

θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα;)

Σκηνουλα ΙΚΕΑ!

0084887_PE211986_S3.JPG

Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ!
Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται;);):)

Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ?

Γιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ?
στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατω;)

0084887_PE211986_S3.JPG

Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ!
Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται;);):)

Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα?

Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα:
https://www.anglopets.co.uk/

Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα:
https://www.anglopets.co.uk/

:blink: super!!!

μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162

ελπίζω να τους αρέσει :|

Φαινεται πολυ ωραιο.Εγω λεω να δοκιμασω να φτιαξω ενα μεγαλο.

Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα?
δεν θυμαμαι τιμη:redface::redface::redface:νομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω:redface:
θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις:lol::lol::lol:

Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο?

Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.;)Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια?;)
Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12
Κάμερα για κατοικίδια ;)
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009

:blink: super!!!

μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162

ελπίζω να τους αρέσει :|
πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back