Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μελινα, την ξερεις την Kitty walk? μου αρεσουν παρα πολυ τα πραγματα τους...τωρα θυμηθηκα τη πολυκατοικια που εχουν...
αλλα στελνουν Ελλαδα? Κανεναν να αγκαρεψεις? :P:lol:

https://www.kittywalk.com/climber_taupe.asp

https://cgi.ebay.co.uk/Kittywalk-Coz...3.l1177&_trkparms=240:1318|301:1|293:1|294:50

:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε παρτη να ησυχασω απο τη γκρινια σου...παιδια δεν μου βγαινουν τα smiles...

Αυτό με τα smilies το έχω πάθει κι εγώ... δεν ξέρω γιατί γίνεται.
Στο e-bay δεν έχω ψωνίσει ποτέ... άσε που το βρίσκω λίγο ακριβό το συγκεκριμένο. Θα κάνω λίγη υπομονή :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό με τα smilies το έχω πάθει κι εγώ... δεν ξέρω γιατί γίνεται.
Στο e-bay δεν έχω ψωνίσει ποτέ... άσε που το βρίσκω λίγο ακριβό το συγκεκριμένο. Θα κάνω λίγη υπομονή :)

όντως .. είναι παράδοξα ακριβό χωρίς ιδιαίτερο λόγο , επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι Αμερική + δε λέει έξοδα και πάντα παίζεις το τζόκερ με το πώς θα έχει ξυπνήσει ο τελωνειακός που θα στο περάσει.. :)

όντως .. είναι παράδοξα ακριβό χωρίς ιδιαίτερο λόγο , επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι Αμερική + δε λέει έξοδα και πάντα παίζεις το τζόκερ με το πώς θα έχει ξυπνήσει ο τελωνειακός που θα στο περάσει.. :)

Σωστά ;) Προτιμώ να μου χαρίσει τη δικιά της η Γιούλη :P:P:lol::lol::lol:

Γιούλη εκείνο το άλλο κομμάτι θα το πάρω εγώ το άλλο η Μελίνα εντάξει; ;)

Ειδα αυτο το βιβλιο στο fnac στο mall...μου αρεσε πολυ ειδικα για νεους γατογονεις:)
https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047

Το έχω και εγώ!!!!!!!! Μάλιστα πρώτη μούρη πάνω στο τραπέζι του σαλονιού μας!

Γιούλη εκείνο το άλλο κομμάτι θα το πάρω εγώ το άλλο η Μελίνα εντάξει; ;)
βρε α να χαθειτε...που ετρεχε η καημηνη η Βουλα στον Αλιμο και μου τη κουβαλουσε...οταν παρετε τριτο γατι, παιρνετε δωρο πολυκατοικια:P:P:lol:

καπως ετσι σε καφε...

52147.jpg
Γιούλη να το πάρουμε μισό μισό αυτό; εσύ θα πάρεις το καναπεδάκι κ εγώ την γατούλα που έχει πάνω:rolleyes:

Γιούλη να το πάρουμε μισό μισό αυτό; εσύ θα πάρεις το καναπεδάκι κ εγώ την γατούλα που έχει πάνω:rolleyes:
κανενα προβλημα:up:...σαν τον Παρη της Σταυρουλας ειναι:hmm::)

Δωρα...ειδικο γατοδεντρο για την κοντοποδαρη Munchkin...:blink::lol:Κανει και για Βιρμανομωρα:hmm::Pνα δουμε τι αλλο θα βγαλουν οι ανθρωποι:lol:

https://www.cattrees.co.uk/munchkin-faux-fur-cat-tree.html

κανενα προβλημα:up:...σαν τον Παρη της Σταυρουλας ειναι:hmm::)
Εμένα μου θυμίζει περισσότερο Πρινς αλλά στο μαύρο του, όπως κ να έχει τον θέλω αυτόν τον χνουδωτό γατούλη:up::up: Αλήθεια το καναπεδάκι αυτό που βρήκες σε τι τιμή είναι; εγώ τους πήρα κ μια σκηνή ινδιάνικη αν κ είναι για το χειμώνα γιατί από μέσα είναι γούνινη

Εμένα μου θυμίζει περισσότερο Πρινς αλλά στο μαύρο του, όπως κ να έχει τον θέλω αυτόν τον χνουδωτό γατούλη:up::up: Αλήθεια το καναπεδάκι αυτό που βρήκες σε τι τιμή είναι; εγώ τους πήρα κ μια σκηνή ινδιάνικη αν κ είναι για το χειμώνα γιατί από μέσα είναι γούνινη
οταν ξαναπερασω θα σου πω τιμη Ελενα:)

οταν ξαναπερασω θα σου πω τιμη Ελενα:)
και μία φωτογραφία θέλουμε:rolleyes: (αν είναι εύκολο φυσικά)

Μαρή, μου μπλόκαρες το σύστημα!!! :lol::lol::lol: Η φωτογραφιάρα σου ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη μπαγκατέλα μου κι έκανα Restart:lol:
Καλά είναι... το ψηλό στο βάθος το θέλω 2 φορές :lol::lol::lol:

και μία φωτογραφία θέλουμε:rolleyes: (αν είναι εύκολο φυσικά)
ειναι ολοιδιο με αυτο της φωτο αλλα σε καφε:)
Μαρή, μου μπλόκαρες το σύστημα!!! :lol::lol::lol: Η φωτογραφιάρα σου ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη μπαγκατέλα μου κι έκανα Restart:lol:
Καλά είναι... το ψηλό στο βάθος το θέλω 2 φορές :lol::lol::lol:
ναι το ξερω, θα το σβησω γιατι ειναι turbo η φωτο:lol:

Ρε παιδια μια βοηθεια θέλω. Κάποια στιγμή ειχε βάλει κάποιος εδώ ένα link για ενα e-shop από ελλάδα που είχε κάτι ωραία γατόδεντρα ανα ράτσα .Είχε birman , british, ragdoll και τα λοιπά. Μπορεί κανείς να μου δώσει το λινκ αν το εχει γιατι ψάχνω εδω και 3 τεταρτα και τπτ...Πλζ γατοσυντρόφια!!!!:lol:

Ρε παιδια μια βοηθεια θέλω. Κάποια στιγμή ειχε βάλει κάποιος εδώ ένα link για ενα e-shop από ελλάδα που είχε κάτι ωραία γατόδεντρα ανα ράτσα .Είχε birman , british, ragdoll και τα λοιπά. Μπορεί κανείς να μου δώσει το λινκ αν το εχει γιατι ψάχνω εδω και 3 τεταρτα και τπτ...Πλζ γατοσυντρόφια!!!!:lol:
https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=index&cPath=3_18&zenid=kgequ30qp2bhfpvk3vktdvjnb4

:)

Αχ βρε Γιούλη!Πάντα έχεις την απάντηση!!!Χίλια thanks!!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back