Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
που μπορω να βρω αυτες τις ταυτοτητες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σχεδόν σε όλα τα πετ σοπ. Δες μήπως σε βολεύει κάποιο απ' αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια τα συγκεκριμένα είναι γερμανικά της Nobby και έχουν καλή φήμη σαν κατασκευές. Το δικό μου έχει μεγάλη βάση, απλά όταν θα ανεβαίνουν στο στρογγυλό σπιτάκι που είναι στην μία πλευρά φοβάμαι μην γύρει. Πιο χοντρές δεν γίνονται οι κοπέλες μου, αλλά σκέφτομαι μήπως το σνομπάρουν και έχω πάρει κάτι πανάκριβο και κλαίω τα λεφτά μου...

Eχετε δει σε πετ-σοπ κατι σαν βαριδακι που μεσα περιεχει ενα χαρτακι και γραφεις την διευθυνση και το τηλεφωνο σε περιπτωση που χαθει η γατουλα?Ειναι σαν ταυτοτητα,μεταλικο και μακροστενο υπαρχει σε ασημι χρωμμα,πορτοκαλι,πρασινο και μπλε νομιζω...Σκεφτηκα να παρω 2 για τα γατακια μου.Επισης,μηπως ξερετε καποιο πετ-σοπ που να πουλαει καπως οικονομικα το λουρακι με το ειδικο συστημα που ελευθερωνει τη γατα αν πιαστει καπου το κολαρο?Στα πετ σιτυ που πηγα το πουλανε γυρω στα 17 ευρω....

Ιωάννα για δες εδώ που τα έχει τιμές χονδρικής...
https://www.culpret.gr/products.html

Σήμερα που πήγα στο Quiko(Θεσ/νίκη) είδα ότι πουλάνε τέτοιες ταυτότητες σε δίαφορα σχέδια και χρώματα.Η τιμή τους αν θυμάμαι καλά, είναι γύρω στο 1 Ευρώ και αναλαμβάνουν να σου χαράξουν πάνω τα στοιχεία που θέλεις.Η τιμή για μία όψη είναι 6 ευρώ και για τις δύο όψεις 10 ευρώ(ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;)) .
Στην ετοιμάζουν επί τόπου.:D

Σήμερα που πήγα στο Quiko(Θεσ/νίκη) είδα ότι πουλάνε τέτοιες ταυτότητες σε δίαφορα σχέδια και χρώματα.Η τιμή τους αν θυμάμαι καλά, είναι γύρω στο 1 Ευρώ και αναλαμβάνουν να σου χαράξουν πάνω τα στοιχεία που θέλεις.Η τιμή για μία όψη είναι 6 ευρώ και για τις δύο όψεις 10 ευρώ(ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;)) .
Στην ετοιμάζουν επί τόπου.:D
Ειναι αλυσιδα?Υπαρχουν και στην Αθηνα? Σε οσα πετ σοπ εχω παει δεν εχω δει ουτε ταυτοτητες,ουτε το αποσπομενο κολλαρο!

κι εγώ έκανα της bailey μου ταυτοτητα μικρή φυσικά για να μην την ενοχλεί..και στις 2 μεριές 7 ευρώ στην πάτρα..και είχα δει και σε πετσοπ στην κύπρο..οπότε λογικά αν ρωτήσεις σε όλα τα μεγάλα πετσοπς θα έχουν!

καλημερα.μπηκα στην ιστοσελιδα culpret.gr αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι μονο για επαγγελματιες!δεν καταλαβα καλα!τα στελνουν σπιτι?μπορει ο καθενας να παραγγειλει?αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!:redface:

Εγώ τους έφτιαξα δύο μικρές στρογγυλές ασημένιες και μου χάραξε πάνω ότι ήθελα ο χρησοχόος!!Μόνο 15 ευρώ και για τις δύο μου πήρε..άν ήδη έχεις κάτι ασημένιο που δεν το θέλεις το δίνεις και σου χαράζει ότι θέλεις.Εδώ την φοράει ένας προηγούμενος γατούλης που είχα.

Συνημμένα

• DSC00583.jpg
    DSC00583.jpg
    227,4 KB · Εμφανίσεις: 35
καλημερα.μπηκα στην ιστοσελιδα culpret.gr αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι μονο για επαγγελματιες!δεν καταλαβα καλα!τα στελνουν σπιτι?μπορει ο καθενας να παραγγειλει?αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!:redface:

και εγω διαβασα οτι δινουν προιοντα σε πετ σοπ. ας μας καποιος αν πουλανε πραγματα λιανικη σε ιδιωτες :hmm::hmm:

και εγω διαβασα οτι δινουν προιοντα σε πετ σοπ. ας μας καποιος αν πουλανε πραγματα λιανικη σε ιδιωτες :hmm::hmm:

θελω να παρω για τη γατα μου ενα μεγαλο γατοδεντρο αλλα μπορω να δωσω γυρω στα 100ε και θελω να παρω μ'αυτα τα χρηματα ο,τι καλυτερο γινεται.αν παω σε πετσοπ της καρδιτσας μπορουν εκεινοι να μου παραγγειλουν??

και εγώ θέλω γατόδεντρο...:( στο e-bay βρήκα ένα τελειο πριν μια εβδομάδα... στην ελλάδα αυτό το δεντρο κάνει σίγουρα 300 ενώ εκει το βρήκα 90....:down: και εκει που χάρηκα κ γώ είδα ότ δεν στελνουν ελλάδα.

Μπηκα στην ιστοσελιδα culpret.gr και ειδα κατι ωραια περιλαιμια για τα γατουνια μου!:)Αλλα δεν ξερω αν γινετε και πως μπορω να τα αγορασω.Μπορει να με βοηθησει καποιος?:hmm:

μήπως ξερει κανεις καποιο καλό σαιτ στην ελλάδα ?:hmm:για ονυχοδρόμια, δεντρα γάτας...

Λοιπόν κορίτσια εγώ πήγα στην αποθήκη του culpret και μου είπε ο κύριος πως κάθε Τετάρτη κάνουν τις παραγγελίες και θα μου παραγγείλει κι εμένα όποιο ονυχοδρόμιο διαλέξω. Επίσημα δεν δίνουν λιανική.

Λοιπόν κορίτσια εγώ πήγα στην αποθήκη του culpret και μου είπε ο κύριος πως κάθε Τετάρτη κάνουν τις παραγγελίες και θα μου παραγγείλει κι εμένα όποιο ονυχοδρόμιο διαλέξω. Επίσημα δεν δίνουν λιανική.

καλο αυτό μου αναπτερώνεις το ηθικό.:D ομως και πάλι, σε ενημερώνουν αυτοι για τιμές ?

Αφού διαλέξαμε κάποια από τον κατάλογο, μας είπε και τις τιμές τους. Τα υπόλοιπα που είχα διαλέξει ήταν άνω των 100Ε δυστηχώς, αφού ήταν και πάνω από 1μ ύψος.

Αν γινετε μελη βγαζει και τιμοκαταλογο.
Επισης ενα ωραιο σαιτ με πολλα ονυχοδρομια ειναι αυτο:
https://www.epetshop.gr/

Μηπως ξερετε κανενα σαιτ απο το οποιο να μπορω να αγορασω σε καλη τιμη αξεσουαρ για τα γατακια μου???:)

Υπάρχουν και προιόντα για τρελλούς..για μένα δηλαδή που αγοράζουν θερμαινόμενο σπιτάκι για γάτες!!!Τους έχω πάρει το παρακάτω..Τώρα έχει βγεί και με κλιματισμό!!!!:lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• yhst-30784102057295_2065_528101[1].jpg
    yhst-30784102057295_2065_528101[1].jpg
    296,3 KB · Εμφανίσεις: 36
  • yhst-30784102057295_2066_3119914[1].gif
    yhst-30784102057295_2066_3119914[1].gif
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 60
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back