Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το έχουν εδώ και κάνουν και διεθνείς αποστολές, απλώς δεν ξέρω πόσο θα κοστίζουν τα μεταφορικά για να 'ρθει από την Αμερική, μάλλον θα βγαίνει αρκετά τσουχτερό. Από Ευρώπη φαντάζομαι θα συμφέρει περισσότερο.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξτε εδω στο...appartment therapy:P:lol:

https://www.apartmenttherapy.com/ny/...rn-cat-tree-the-climber-from-cat-livin-042806

ειναι ομως μονο για σκαρφαλωμα και χαζι...οχι για χουχουλιασμα οπως οι θηκουλες του γατοδεντρου:hmm:

2-13-cat-climber-4.jpg

2-13-cat-climber-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο εδω βρηκα το Link με το γατοδεντρο πορτας...
μιλαμε για πολυ design ε? :Pλεφτα να'χεις...ή και μαστορα αντρα;):lol:

https://www.moderncat.net/2008/02/05/introducing-cat-livin-urban-style-for-the-moderncat/

Δεν ειναι κι ασχημο παντως...

μαμ, κακα και νανι:lol:
3 σε 1 :lol:
CatQuarters1.jpg

κι εγω θελω ενα κλειστο σπιτακι με πορτακι για το Μορφεα στο μπαλκονι...

Εγω το πηρα αποφαση και εφτιαξα ολοκληρη τη σπιταρονα τους στο μπαλκονι.Τους το αφηνω ανοιχτο την ημερα και μπαινοβγαινουν στο σπιτι,αν και προτιμουν το μπαλκονι,και το βραδυ κοιμουνται ολοι εκει.Εφτιαξα και χωρισμα,κρεμασα και τη γατοπολυκατοικια τους...

Εγω το πηρα αποφαση και εφτιαξα ολοκληρη τη σπιταρονα τους στο μπαλκονι.Τους το αφηνω ανοιχτο την ημερα και μπαινοβγαινουν στο σπιτι,αν και προτιμουν το μπαλκονι,και το βραδυ κοιμουνται ολοι εκει.Εφτιαξα και χωρισμα,κρεμασα και τη γατοπολυκατοικια τους...
μα χαρα! :up:
κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω:P

Βάλε καμμιά φώτο βρε Δώρα να παίρνουμε ιδέες

κομοδινο γατοσπιτο με κηπο:lol:
ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σας:lol:εκτος αν πεφτει παντοφλα:lol:

hundehus.jpg

Ναι μωρε,το απολαμβανουν το εξω...Εμενα στεκονται ολη μερα στα καγκελα και χαζευουν.

Ρανια ειναι μεγαλο το σπιτακι,εγω χωραω ορθια μεσα,οποτε δε νομιζω να χωρα σε κανονικο μπαλκονι.

Ρανια ειναι μεγαλο το σπιτακι,εγω χωραω ορθια μεσα,οποτε δε νομιζω να χωρα σε κανονικο μπαλκονι.
οποτε μπορεσεις παντως δειξε μας το χωρο που εχεις φτιαξει σε φωτο:)

Οταν παω σπιτι σημερα θα προσπαθησω να σας το βγαλω,γιατι ειναι λιγο δυσκολο το σημειο.

Εγώ Δώρα μου δεν έχω κανονικό μπαλκόνι. Πιο μεγάλες είναι οι βεράντες έξω από το σπίτι. Έχω ταράτσα:)

μονο το δικο μου γατι δεν πηδαει πουθενα ψηλα???μονο στον καναπε βγαινει..:hmm: ειναι το πρωτο γατι που εχω και δεν κανει αναρριχησεις..

Εγώ Δώρα μου δεν έχω κανονικό μπαλκόνι. Πιο μεγάλες είναι οι βεράντες έξω από το σπίτι. Έχω ταράτσα:)
Α ναι,τωρα θυμηθηκα.Τοτε θα προσπαθησω να στο βγαλω οσο καλυτερα μπορω,να παρεις καμια ιδεα.Βεβαια εμας εχει και χωρισμα για να κοιμουνται χωρια.

κοιταξτε εδω στο...appartment therapy:P:lol:

https://www.apartmenttherapy.com/ny/...rn-cat-tree-the-climber-from-cat-livin-042806

ειναι ομως μονο για σκαρφαλωμα και χαζι...οχι για χουχουλιασμα οπως οι θηκουλες του γατοδεντρου:hmm:

2-13-cat-climber-4.jpg

2-13-cat-climber-1.jpg
Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά. :lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back