chryssa
Διάσημο μέλος
Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί?μαμ, κακα και νανι
3 σε 1
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της![]()
Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο... Μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά μπορώ να κάθομαι εγώ για να φοράω τα παπούτσια μου!

Απορία για άλλο γατοαξεσουάρ... περίπου! Θέλω να πάρω ένα διαχωριστικό πόρτας για το υπνοδωμάτιο που έχω το μωρό, ώστε να μην τρυπώνει μέσα η γάτα, αλλά και να έχω ανοιχτή την πόρτα για να το ελέγχω (δεν θέλω κλειστή πόρτα, θέλω οπτική επαφή!). Αυτά που έχω βρει στα μωρουδιακά, έχουν ύψος το πολύ 80 εκατοστά, δηλαδή η γάτα μπαίνει μέσα για πλάκα.
https://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10104&itmid=18628
Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να πάρω ένα τέτοιο και να βάλω κάποια αυτοσχέδια επέκταση ύψους με πλέγμα, αλλά θα κρατάει?

Έχετε κάτι άλλο υπόψη σας?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί?
το site Modern cats ειναι μονο για οφθαλμολουτρο...Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά.![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οι δικές μου σίγουρακομοδινο γατοσπιτο με κηπο
ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα
![]()
προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται...θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινόςKαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει.

Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια

Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οι δικές μου σίγουραπροτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου
![]()
Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει.
κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατιΝα την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός
Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια
Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες;

να μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
μα χαρα!
κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω![]()

Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας;Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry:

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου....

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα.απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν...
η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου....![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω..Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry:Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και δεν εχει κανενα κενο?Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool