moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πρεπει να αγορασω ξυλα, τρυπανι, ηλεκτρικο πριονι για τα ξυλα και γενικα ολο αυτο μου φαινεται καπως επιπονο (για τους γειτονες
). Το αλλο μου προβλημα με τα ξυλα ειναι το πως θα τα μεταφερω στο σπιτι. Αν ειναι μακρια δεν μπορω να τα βαλω στο αστικο. Αν πω να μου τα φερουν σπιτι, η ολη διαδικασια και τα υλικα θα μου κοστισουν πιο ακριβα απο οτι να παω να το παρω απο το pet store 
Melini
Διάσημο μέλος
Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες.
Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει
λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω
(και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο
) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα 

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα.Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλειλέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω
(και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο
) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα
![]()
Melini
Διάσημο μέλος
Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα.
Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου

Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποταΟ Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου
Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα...![]()

Melini
Διάσημο μέλος
θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα![]()
Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε
Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν...Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρεΑν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά...
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να δεις αυτην της ΝεκταριαςΚαλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι.![]()
με ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω
Melini
Διάσημο μέλος
Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι.![]()

Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο

Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω
![]()

Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα...

moukelis
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δωΕξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα.

Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται
... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια
) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί 

aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα:Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα![]()
Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!!μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες;![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ομορφο κι εξυπνο!Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα:
![]()
Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet![]()

Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι

staman2
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα:
![]()
Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool