aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνάκι σου κατάθεσα το μεσημέρι τα δικά μου 25ευρώ, μάλλον αύριο θα φαίνεται η κατάθεση και το όνομά μου(Χατζηιωαννίδου Νίκη).![]()
ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορειΛοιπον ο αριθμος λογαριασμου ειναι ο εξης:
EMPORIKI ΤΡΑΠΕΖΑ
59928881
ΚΟΕΝ ΣΙΜΩΝΗ
οσες κανουν καταθεση να βαζουν το ονομα τους και να αν μπορουν να μου στελνουν και ενα pm να μου πουν οτι εβαλαν και ποσα!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει
φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι?δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης?![]()
avtwvia
Διάσημο μέλος
Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω!Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια?
![]()
Αν γινεται..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηναΑφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι?

kounelaki
Περιβόητο μέλος
To καταλαβα βρε!σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα![]()
Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση...
Στο τηλ τι σου ειπαν?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
To καταλαβα βρε!
Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση...
Στο τηλ τι σου ειπαν?
μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι..

Luna
Περιβόητο μέλος
αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι..![]()
Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω..

αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω..αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια!
![]()
Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω..

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!!

Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!!
natalouko
Επιφανές μέλος
Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802
Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!!
Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!!

Αν είδα σωστά!!

Coco
Νεοφερμένο μέλος
Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες;
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες;
Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο!Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;;![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool