Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 23:03 Η Nonika έγραψε: #3.021 24-11-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Click για ανάπτυξη... Εχει τους ταχυδρομικους κωδικες,συμπεριλαμβανει και ελληνικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 06:48 Η natalouko: #3.022 25-11-09 06:48 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχει τους ταχυδρομικους κωδικες,συμπεριλαμβανει και ελληνικους. Click για ανάπτυξη... Οπότε δεν είδα καλά!!! Θα το ξανακοιτάξω γιατί είχε ωραία γατοδεντράκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 11:08 Η zanin έγραψε: #3.023 25-11-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... παιδια είναι όντως αρκετά φτηνό. πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ελλάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 11:46 Η evelynkar: #3.024 25-11-09 11:46 δεν ερχεται ελλαδα αποσο εχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η aporw έγραψε: #3.025 27-11-09 12:07 Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.026 27-11-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η ELENIP έγραψε: #3.027 27-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Click για ανάπτυξη... Εχει τους ταχυδρομικους κωδικες,συμπεριλαμβανει και ελληνικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 06:48 Η natalouko: #3.022 25-11-09 06:48 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχει τους ταχυδρομικους κωδικες,συμπεριλαμβανει και ελληνικους. Click για ανάπτυξη... Οπότε δεν είδα καλά!!! Θα το ξανακοιτάξω γιατί είχε ωραία γατοδεντράκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 11:08 Η zanin έγραψε: #3.023 25-11-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... παιδια είναι όντως αρκετά φτηνό. πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ελλάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 11:46 Η evelynkar: #3.024 25-11-09 11:46 δεν ερχεται ελλαδα αποσο εχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η aporw έγραψε: #3.025 27-11-09 12:07 Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.026 27-11-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η ELENIP έγραψε: #3.027 27-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχει τους ταχυδρομικους κωδικες,συμπεριλαμβανει και ελληνικους. Click για ανάπτυξη... Οπότε δεν είδα καλά!!! Θα το ξανακοιτάξω γιατί είχε ωραία γατοδεντράκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 11:08 Η zanin έγραψε: #3.023 25-11-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... παιδια είναι όντως αρκετά φτηνό. πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ελλάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 11:46 Η evelynkar: #3.024 25-11-09 11:46 δεν ερχεται ελλαδα αποσο εχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η aporw έγραψε: #3.025 27-11-09 12:07 Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.026 27-11-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η ELENIP έγραψε: #3.027 27-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... παιδια είναι όντως αρκετά φτηνό. πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ελλάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 11:46 Η evelynkar: #3.024 25-11-09 11:46 δεν ερχεται ελλαδα αποσο εχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η aporw έγραψε: #3.025 27-11-09 12:07 Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.026 27-11-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η ELENIP έγραψε: #3.027 27-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ερχεται ελλαδα αποσο εχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η aporw έγραψε: #3.025 27-11-09 12:07 Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.026 27-11-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η ELENIP έγραψε: #3.027 27-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.026 27-11-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η ELENIP έγραψε: #3.027 27-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η ELENIP έγραψε: #3.027 27-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #3.028 27-11-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!! τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας?? Click για ανάπτυξη... ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κρίμα Σιμωνη μου!! Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου! Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η kounelaki: #3.029 27-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ! και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν! 3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν! Click για ανάπτυξη... Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η aporw έγραψε: #3.030 27-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελεια!Ποτε θα τα παρετε? Click για ανάπτυξη... βασικα χρειαζομαι βοηθεια.. πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η kounelaki: #3.031 27-11-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #3.032 27-11-09 12:28 Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 Η aporw έγραψε: #3.033 27-11-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος. Click για ανάπτυξη... ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η kounelaki: #3.034 27-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Οχι ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η aporw έγραψε: #3.035 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οχι ολοι... Click για ανάπτυξη... μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η Luna έγραψε: #3.036 27-11-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/u][/b] ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ! απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω.. εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου.. ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω.. Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!! ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω?? αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ELENIP έγραψε: #3.037 27-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!! ηρεμισε! εχουμε λεφτα! Click για ανάπτυξη... Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η aporw έγραψε: #3.038 27-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο Να ανανεώσεις την προίκα σου!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες.. τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η natalouko: #3.039 27-11-09 12:46 Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:48 Η aporw έγραψε: #3.040 27-11-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!! Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι.. Click για ανάπτυξη... εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.