Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κομψο διακριτικο και zen:)

hr.catemporary-cat-corner1a.jpg

hr.catemporary-cat-corner2a.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ραφακια:cool:

cat-clouds-cat-shelf-walk-HR3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η θεση της στο γραφειο σας στο σπιτι, ή στη δουλεια:P

hr.kitinboxcatperch1.jpg

hr.kitinboxcatperch2.jpg

hr.kitinboxcatperch5.jpg

Που τα βρήκες όλα αυτά βρεεεεεε πες τις πηγές σου

Φανταστικό δεν το συζητώ!!!:up::up::up:
Και απ' ότι βλέπω ήδη το εγαινιάζουν ο Άρης με τον Ριρίκο!;):lol::lol::P

hr.kitinboxcatperch1.jpg

hr.kitinboxcatperch2.jpg

hr.kitinboxcatperch5.jpg
Καλά, και νομίζουν ότι θα κάτσει το γατόνι σε αυτή την θέση και όχι πάνω στο πληκτρολόγιο???:lol::lol::lol:
Μάλλον δεν έχουν γνωρίσει τα γατόνια μου!!!:P:P:P

Που τα βρήκες όλα αυτά βρεεεεεε πες τις πηγές σου
βεβαιως!! εδω πιο κατω στο New Jersey :lol:
https://www.therefinedfeline.com/catemporary-cat-tower-shelf.htm

Καλά, και νομίζουν ότι θα κάτσει το γατόνι σε αυτή την θέση και όχι πάνω στο πληκτρολόγιο???:lol::lol::lol:
Μάλλον δεν έχουν γνωρίσει τα γατόνια μου!!!:P:P:P
εμενα ανετα καθονται και δεν κουνιουνται κιολας:lol:

Χαζευοντας για διαφορα πραγματακια στο web βρηκα το συγκεκριμενο γερμανικο site οπου εχει σχεδον τα παντα:
https://www.tiierisch.de

Αν και δυστυχως στα Γερμανικα εχω την αμυδρη εντυπωση πως πχ στα ονυχοδρομια εχει αρκετα καλες τιμες. Επισης στειλνει Ελλαδα με 15 ευρω shipping(εως 5κιλα) και 20 ευρω(πανω απο 5 κιλα) μεσω dhl(με περιορισμο τα 30κιλα αλλα και στια διαστασεις :hmm:). Θα τους προτιμησω σε λιγο καιρο για τη πρωτη μου παραγγελια.

hr.kitinboxcatperch1.jpg

hr.kitinboxcatperch2.jpg

hr.kitinboxcatperch5.jpg
Αυτο είναι απίθανο...αν και λίγο στενάχωρο...:):):)

απορεια!

εχω δει..στις κλειστες αμμολεκανες να λενε οτι εχει φιλτρο...
περιτινος προκιτε?για τις εβοδυες των γατονιων φανταζομαι...πρεπει να αλλαζει κατα καιρους?

απορεια!

εχω δει..στις κλειστες αμμολεκανες να λενε οτι εχει φιλτρο...
περιτινος προκιτε?για τις εβοδυες των γατονιων φανταζομαι...πρεπει να αλλαζει κατα καιρους?
ναι για την ευωδια:P...καθε τρεις μηνες το αλλαζεις...εμενα ειναι στο μπαλκονι και δεν το χρησιμοποιω το φιλτρο παρολο που ειναι κλειστη...

ευχαριστω!!!:)

καλημερα και καλη χρονια σε ολους!!!!θελω να κανω μια παραγγελια-γατοδεντρο απο το epetshop αλλα δεν εχω καταλαβει τον τροπο πληρωμης και την ολη διαδικασια...θα μου εξηγησει καποιος που γνωριζει??γιατι πρωτη φορα κανω παραγγελια μεσω internet..

hr.kitinboxcatperch1.jpg

hr.kitinboxcatperch2.jpg

hr.kitinboxcatperch5.jpg
Τι παράξενο ράφι.
?????
Σαν ψωμιέρα είναι.:hmm::P:P με το χρυσό φρατζολάκι μέσα.
Πράγματι όπως είπαν τα κορίτσια το γατί δεν κάθεται πάνω στο πληκτρολόγιο για να ζεσταθεί αλλά γιατί θέλει να ειναι δίπλα μας ή πάνω μας. Δύσκολο το βλέπω και εγώ να καθίσει εκεί όταν πληκτρολογούμε.
Κάποια άλλη στιγμή ναι ίσως.:/::D

Χαζευοντας για διαφορα πραγματακια στο web βρηκα το συγκεκριμενο γερμανικο site οπου εχει σχεδον τα παντα:
https://www.tiierisch.de

Αν και δυστυχως στα Γερμανικα εχω την αμυδρη εντυπωση πως πχ στα ονυχοδρομια εχει αρκετα καλες τιμες. Επισης στειλνει Ελλαδα με 15 ευρω shipping(εως 5κιλα) και 20 ευρω(πανω απο 5 κιλα) μεσω dhl(με περιορισμο τα 30κιλα αλλα και στια διαστασεις :hmm:). Θα τους προτιμησω σε λιγο καιρο για τη πρωτη μου παραγγελια.
Πολύ ωραίο σιτε:up::up:

κομψο διακριτικο και zen:)

hr.catemporary-cat-corner2a.jpg
Πώωωωω!! πω! καλά μιλάμε ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.
Τα πιο όμορφα που έχω δει ποτέ. Που τα ανακάλυψες?:hmm:

Δεν ξερω αν πρεπει να μπει εδω,αλλα δειτε εναν πολυ ωραια διαμορφωμενο χωρο που ειδα σε ενα εκτροφειο για τις γατουλες τους...Απο οτι βλεπετε το απολαμβανουν.
sten.jpg
vintertradgard.jpg
staket.jpg
oops_fs.jpg
halis_fs.jpg
host09-265_fs.jpg
jamdec08_fs.jpg
oldbur.jpg
burovan.jpg
ceasarner_fs.jpg
dec086_fs.jpg
flyinghigh_fs.jpg
138_q_090712_fs.jpg
olibus_fs.jpg

Πανέμορφο... μου άρεσε πολύ αυτή που είναι κρεμασμένη ανάποδα απ' το κλαδί.:lol::lol:

(βρε Δώρα, πώς το ξεχείλωσες έτσι το φόρουμ; )

Ξεχειλωσε απο τις φωτο;Εμενα μου το δειχνει κανονικα,της εκανα resize 640x480.Με το mozzila κανονικα τις βλεπω τις σελιδες,καθολου ανοιγμενες.:confused:

(βρε Δώρα, πώς το ξεχείλωσες έτσι το φόρουμ; )

Και πού να είσαι με το λαπτοπ των 8 ιντσών...:lol::lol::lol: Ούτε μια φωτογραφία δε χωράει ολόκληρη!

Ευτυχισμένες οι γάτες αυτές όμως!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back