moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #3.281 12-01-10 11:14 Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:23 Η ruko έγραψε: #3.282 12-01-10 11:23 Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #3.283 12-01-10 11:24 Α,συγνωμη,δεν ηξερα οτι σε αλλους το δειχνει ετσι,απλα μου ειναι πιο ευκολο να επικολλω ετσι τους κωδικους απο το να παταω συνεχεια enter.Μπορεις σε παρακαλω να δοκιμασεις αν σου κανει το ιδιο και με το firefox; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η chryssa έγραψε: #3.284 12-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η moukelis έγραψε: #3.285 12-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι; Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:37 Η chryssa έγραψε: #3.286 12-01-10 11:37 Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου. Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #3.287 12-01-10 11:38 Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:23 Η ruko έγραψε: #3.282 12-01-10 11:23 Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #3.283 12-01-10 11:24 Α,συγνωμη,δεν ηξερα οτι σε αλλους το δειχνει ετσι,απλα μου ειναι πιο ευκολο να επικολλω ετσι τους κωδικους απο το να παταω συνεχεια enter.Μπορεις σε παρακαλω να δοκιμασεις αν σου κανει το ιδιο και με το firefox; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η chryssa έγραψε: #3.284 12-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η moukelis έγραψε: #3.285 12-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι; Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:37 Η chryssa έγραψε: #3.286 12-01-10 11:37 Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου. Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #3.287 12-01-10 11:38 Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #3.283 12-01-10 11:24 Α,συγνωμη,δεν ηξερα οτι σε αλλους το δειχνει ετσι,απλα μου ειναι πιο ευκολο να επικολλω ετσι τους κωδικους απο το να παταω συνεχεια enter.Μπορεις σε παρακαλω να δοκιμασεις αν σου κανει το ιδιο και με το firefox; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η chryssa έγραψε: #3.284 12-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η moukelis έγραψε: #3.285 12-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι; Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:37 Η chryssa έγραψε: #3.286 12-01-10 11:37 Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου. Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #3.287 12-01-10 11:38 Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,συγνωμη,δεν ηξερα οτι σε αλλους το δειχνει ετσι,απλα μου ειναι πιο ευκολο να επικολλω ετσι τους κωδικους απο το να παταω συνεχεια enter.Μπορεις σε παρακαλω να δοκιμασεις αν σου κανει το ιδιο και με το firefox; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η chryssa έγραψε: #3.284 12-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η moukelis έγραψε: #3.285 12-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι; Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:37 Η chryssa έγραψε: #3.286 12-01-10 11:37 Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου. Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #3.287 12-01-10 11:38 Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η moukelis έγραψε: #3.285 12-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι; Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:37 Η chryssa έγραψε: #3.286 12-01-10 11:37 Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου. Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #3.287 12-01-10 11:38 Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες! Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι; Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:37 Η chryssa έγραψε: #3.286 12-01-10 11:37 Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου. Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #3.287 12-01-10 11:38 Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου. Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #3.287 12-01-10 11:38 Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 Η Luna έγραψε: #3.288 12-01-10 11:44 πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ ωραιες ειναι οι αυλες! κι εγω κανονικα τις βλεπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:45 Η chryssa έγραψε: #3.289 12-01-10 11:45 Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η julia έγραψε: #3.290 12-01-10 11:56 Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω με chrome μια χαρά.... Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα.... Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #3.291 12-01-10 12:04 Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;" Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #3.292 12-01-10 13:03 Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!! Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί. Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι! Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ. Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα. Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες; Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη. Άρα είναι καθαρά θέμα browser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #3.293 12-01-10 13:40 Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα. Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.294 12-01-10 15:00 απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απιθανες φωτογραφιες...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η kounelaki: #3.295 13-01-10 14:04 Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #3.296 13-01-10 14:10 Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:33 Η Nonika έγραψε: #3.297 13-01-10 14:33 Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:18 Η kounelaki: #3.298 13-01-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η Felice έγραψε: #3.299 13-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 03:18 Η Nonika έγραψε: #3.300 14-01-10 03:18 Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purrrrfect!!!!!! https://dornob.com/pet-purrrfect-the-ultimate-cat-friendly-interior-design/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.