ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Φανταστικό δεν το συζητώ!!!

Και απ' ότι βλέπω ήδη το εγαινιάζουν ο Άρης με τον Ριρίκο!

natalouko
Επιφανές μέλος
Καλά, και νομίζουν ότι θα κάτσει το γατόνι σε αυτή την θέση και όχι πάνω στο πληκτρολόγιο???Η θεση της στο γραφειο σας στο σπιτι, ή στη δουλεια
![]()
![]()
![]()

Μάλλον δεν έχουν γνωρίσει τα γατόνια μου!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βεβαιως!! εδω πιο κατω στο New JerseyΠου τα βρήκες όλα αυτά βρεεεεεε πες τις πηγές σου

https://www.therefinedfeline.com/catemporary-cat-tower-shelf.htm
εμενα ανετα καθονται και δεν κουνιουνται κιολαςΚαλά, και νομίζουν ότι θα κάτσει το γατόνι σε αυτή την θέση και όχι πάνω στο πληκτρολόγιο???
Μάλλον δεν έχουν γνωρίσει τα γατόνια μου!!!![]()

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.tiierisch.de
Αν και δυστυχως στα Γερμανικα εχω την αμυδρη εντυπωση πως πχ στα ονυχοδρομια εχει αρκετα καλες τιμες. Επισης στειλνει Ελλαδα με 15 ευρω shipping(εως 5κιλα) και 20 ευρω(πανω απο 5 κιλα) μεσω dhl(με περιορισμο τα 30κιλα αλλα και στια διαστασεις
). Θα τους προτιμησω σε λιγο καιρο για τη πρωτη μου παραγγελια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αυτο είναι απίθανο...αν και λίγο στενάχωρο...Η θεση της στο γραφειο σας στο σπιτι, ή στη δουλεια
![]()
![]()
![]()

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συνηθως στις γατες αρεσει να κουλουριαζονταιΑυτο είναι απίθανο...αν και λίγο στενάχωρο...![]()

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
εχω δει..στις κλειστες αμμολεκανες να λενε οτι εχει φιλτρο...
περιτινος προκιτε?για τις εβοδυες των γατονιων φανταζομαι...πρεπει να αλλαζει κατα καιρους?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι για την ευωδιααπορεια!
εχω δει..στις κλειστες αμμολεκανες να λενε οτι εχει φιλτρο...
περιτινος προκιτε?για τις εβοδυες των γατονιων φανταζομαι...πρεπει να αλλαζει κατα καιρους?
...καθε τρεις μηνες το αλλαζεις...εμενα ειναι στο μπαλκονι και δεν το χρησιμοποιω το φιλτρο παρολο που ειναι κλειστη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι παράξενο ράφι.Η θεση της στο γραφειο σας στο σπιτι, ή στη δουλεια
![]()
![]()
![]()
?????
Σαν ψωμιέρα είναι.

με το χρυσό φρατζολάκι μέσα.Πράγματι όπως είπαν τα κορίτσια το γατί δεν κάθεται πάνω στο πληκτρολόγιο για να ζεσταθεί αλλά γιατί θέλει να ειναι δίπλα μας ή πάνω μας. Δύσκολο το βλέπω και εγώ να καθίσει εκεί όταν πληκτρολογούμε.
Κάποια άλλη στιγμή ναι ίσως.

Πολύ ωραίο σιτεΧαζευοντας για διαφορα πραγματακια στο web βρηκα το συγκεκριμενο γερμανικο site οπου εχει σχεδον τα παντα:
https://www.tiierisch.de
Αν και δυστυχως στα Γερμανικα εχω την αμυδρη εντυπωση πως πχ στα ονυχοδρομια εχει αρκετα καλες τιμες. Επισης στειλνει Ελλαδα με 15 ευρω shipping(εως 5κιλα) και 20 ευρω(πανω απο 5 κιλα) μεσω dhl(με περιορισμο τα 30κιλα αλλα και στια διαστασεις). Θα τους προτιμησω σε λιγο καιρο για τη πρωτη μου παραγγελια.

Πώωωωω!! πω! καλά μιλάμε ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.κομψο διακριτικο και zen
![]()
![]()
Τα πιο όμορφα που έχω δει ποτέ. Που τα ανακάλυψες?

moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

(βρε Δώρα, πώς το ξεχείλωσες έτσι το φόρουμ; )
moukelis
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
(βρε Δώρα, πώς το ξεχείλωσες έτσι το φόρουμ; )
Και πού να είσαι με το λαπτοπ των 8 ιντσών...

Ούτε μια φωτογραφία δε χωράει ολόκληρη!Ευτυχισμένες οι γάτες αυτές όμως!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool