moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες!Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα...![]()
Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι;Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες!
Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα!![]()

Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως.

chryssa
Διάσημο μέλος
Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

κι εγω κανονικα τις βλεπω!!
chryssa
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα....

Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!!
Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι!![]()
Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι.![]()
Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ.

Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη;
Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα.

Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες;

Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη.

Άρα είναι καθαρά θέμα browser.

moukelis
Επιφανές μέλος
Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι!Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο.![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει.Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool