Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι!:lol::lol::lol:

Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,συγνωμη,δεν ηξερα οτι σε αλλους το δειχνει ετσι,απλα μου ειναι πιο ευκολο να επικολλω ετσι τους κωδικους απο το να παταω συνεχεια enter.Μπορεις σε παρακαλω να δοκιμασεις αν σου κανει το ιδιο και με το firefox;

Βρε παιδια σοβαρα;Τι κανω λαθος,εμενα μου τις βγαζει μια χαρα...:(
Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες!
Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα!:(

Καλέ τι σκας? Κάτι στις ρυθμίσεις θα έχουμε διαφορετικό, εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες!
Πάντως όνειρό μου είναι μια μονοκατοικία με ένα κομμάτι κήπου ασφαλές για τη γατούλα μου...Τι κρίμα να είναι έτσι η Αθήνα!:(
Ε τι,μονο εγω να τις βλεπω και οι υπολοιποι να πατατε δεκαπεντε φορες το βελακι;:lol:
Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και στο μπαλκονι Χρυσσα παντως.;)

Μπορώ και έχουμε και πολύ χώρο (60+ τ.μ. βεράντα), αλλά έχουμε διάφορα θέματα με το σπίτι και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε ήδη φύγει, οπότε έχουμε σταματήσει να επενδύουμε εδώ. Αλλά από την άλλη, ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου.:P Φέτος θα βάλουμε πλέγμα πάντως, γιατί ναι μεν η Μπουμπού δεν πέφτει πια, αλλά έχουμε και το νινί!

Οποτε θα πρεπει να εχετε γατομωροπεριφραξη!:lol:

πολυ ωραιες ειναι οι αυλες!:):)
κι εγω κανονικα τις βλεπω!!

Ναι, αν και μάλλον με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προφυλάξω τη Μπουμπού από τα νύχια του μπέμπη και όχι το αντίθετο τελικά!:lol:

Και εγω με chrome μια χαρά....:redface:

Υποφέρουν μωρέ τα παιδιά... χάλια μαύρα....:lol:
Με τέτοια γούνα φυσικά και θα κυλιούνται στα παγωμένα ποτάμια!!!!:D

Ασε Τζουλς χτες ακουσα στις ειδησεις οτι θα πεσει η θερμοκρασια κι εσπευσα να τα βαλω στο σπιτακι.Ο Υο-Υο κοιμοταν φαρδυς πλατυς στο μαρμαρο και με κοιτουσε με ενα υφος "κοπελια πλακα μου κανεις που θα με βαλεις μεσα;":lol:
Και να φανταστειτε οτι το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκεται στη Σουηδια,τωρα καταλαβα γιατι τα δικα μου στεκονται κοντρα στο αγιαζι,τους φαινεται Αφρικη εδω το χειμωνα...

Τέλειες οι φωτογραφίες Δώρα.:up:Και οι κατασκευές γύρω από το οίκημα και η αυλή τους τέλειες αλλά η φύση έξω.... ονειρεμένη!!!:up:
Οι γάτες πρέπει να περνούν βασιλικά εκεί.;):up:

Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, δεν αμφιβάλλω ότι εσένα σου το δείχνει κανονικά, εμένα μου το δείχνει να προεξέχει σαν να μην πω τι!:lol::lol::lol:

Αυτό πιθανότατα θα λυθεί αν τις βάζεις τη μια κάτω απ' την άλλη και όχι πλάι-πλάι.;)

Εγώ Δώρα με τον explorer, τις βλέπω κανονικά 640χ480 αλλά την μια δίπλα στην άλλη με αποτελεσμα να ξεχειλώνει πάαααααααααρα πολύ το φόρουμ.:hmm:
Μήπως να δοκίμαζες να τις επικολλάς την μία κάτω από την άλλη;:hmm:
Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και άλλον browser γιατί ο explorer μου βγάζει προβλήματα.:hmm:
Από το chrome είσαστε ευχαριστημένες;:hmm:

Υ.Γ Δώρα μόλις μπήκα από το google chrome και τώρα τις βγάζει μία κάτω από την άλλη.;)
Άρα είναι καθαρά θέμα browser.:hmm:

Αντε μωρε και νομιζα οτι τρελαθηκα...Εμενα ο IE πολλα προβληματα μου δημιουργουσε και αργουσε και παρα πολυ,απο τοτε που εβαλα firefox ειμαι μια χαρα.
Οντως ειναι πολυ ομορφος ο χωρος τους,κι εχουν κανει και φανταστικο τριχωμα επειδη περνουν οσο χρονο θελουν εξω και συνηθιζουν στις φυσιολογικες για αυτα θερμοκρασιες.

απιθανες φωτογραφιες:blink:...ζηλευω αυτες τις γατες...ονειρο τι περνανε...

Το τελευταιο γατακι το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:up:

Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο.:lol:

Θελω και το υπεροχο γατοσπιτο και ολα τα γατονια τους μεσα,γμτ,γιατι να μενω σε πολη,μηπως να μετακομισω;;;:rolleyes:

Η μοναδικη εισαι Ελενα,οι υπολοιποι το βρισκουμε κακασχημο.:lol:
Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι!:inlove:

Ιντα λες μπρε?Εχει το χρωμα της Σελινας μου και ειναι γυαλιστερο και μεσα στο χιονακι!Κουκλακι ειναι!:inlove:
Βρε πλάκα κάνει, σε πειράζει.:lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back