athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η athanasiad: #3.341 20-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παλτουδάκια!!!! Και ένα φυλαχτό Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας Click για ανάπτυξη... Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #3.342 20-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ααααα και δεν σας έχει πει όλη της την προίκα.. Ειναι σεμνή!! Εχει 2 κρεββατάκια, ενα μεγάλο(4 ατόμων) και ένα μικρό (για μία Νόρα σε κουβάρι), ένα γατομαξιλάρι, ένα μπαμπού καθισματάκι, ένα ονυχοδρόμιο μεσαίο 3 ορόφων και ένα τούνελ. Θα έρθει και ο Αρης με το καθισματάκι του και θα ενώσουνε τα προικιά τους Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα! Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!! Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας. Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά! Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!! Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ELENIP έγραψε: #3.343 20-01-10 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα! Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!! Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας. Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά! Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!! Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι δεν μας θέλετε για την προίκα μας, απλά είναι ένα σημαντικό ξεκίνημα για τη ζωή των παιδιών Το κρεββάτι χωράει πολύ γατόκοσμο!! Mπορεί να θελουν τα παιδιά να καλέσουν φίλους και να κάνουν πιτζάμα πάρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:28 Η Μυρτω4038: #3.344 20-01-10 22:28 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παλτουδάκια!!!! Και ένα φυλαχτό Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα η Μυρτούλα έχεις τρέλλα με την καθαριότητα ...αποκλείεται να βρωμάνε οι μασχάλες της! Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκια (το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα) Click για ανάπτυξη... Εμείς συμπαθέρα Αθανασία είμαστε υπεράνω προικών!!! Αυτά είναι για τους γατομικροαστούς!!! Αλλά τα παλτουδάκια τα θέλουμε οπωσδήποτε!!! Υ.Γ Το ένα το είδαμε σε φωτό να το φοράει η Κλάρα...θέλουμε να δούμε και το άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.345 20-01-10 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #3.346 20-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 23:03 Η ELENIP έγραψε: #3.347 20-01-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παλτουδάκια!!!! Και ένα φυλαχτό Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας Click για ανάπτυξη... Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #3.342 20-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ααααα και δεν σας έχει πει όλη της την προίκα.. Ειναι σεμνή!! Εχει 2 κρεββατάκια, ενα μεγάλο(4 ατόμων) και ένα μικρό (για μία Νόρα σε κουβάρι), ένα γατομαξιλάρι, ένα μπαμπού καθισματάκι, ένα ονυχοδρόμιο μεσαίο 3 ορόφων και ένα τούνελ. Θα έρθει και ο Αρης με το καθισματάκι του και θα ενώσουνε τα προικιά τους Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα! Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!! Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας. Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά! Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!! Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ELENIP έγραψε: #3.343 20-01-10 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα! Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!! Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας. Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά! Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!! Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι δεν μας θέλετε για την προίκα μας, απλά είναι ένα σημαντικό ξεκίνημα για τη ζωή των παιδιών Το κρεββάτι χωράει πολύ γατόκοσμο!! Mπορεί να θελουν τα παιδιά να καλέσουν φίλους και να κάνουν πιτζάμα πάρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:28 Η Μυρτω4038: #3.344 20-01-10 22:28 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παλτουδάκια!!!! Και ένα φυλαχτό Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα η Μυρτούλα έχεις τρέλλα με την καθαριότητα ...αποκλείεται να βρωμάνε οι μασχάλες της! Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκια (το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα) Click για ανάπτυξη... Εμείς συμπαθέρα Αθανασία είμαστε υπεράνω προικών!!! Αυτά είναι για τους γατομικροαστούς!!! Αλλά τα παλτουδάκια τα θέλουμε οπωσδήποτε!!! Υ.Γ Το ένα το είδαμε σε φωτό να το φοράει η Κλάρα...θέλουμε να δούμε και το άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.345 20-01-10 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #3.346 20-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 23:03 Η ELENIP έγραψε: #3.347 20-01-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ααααα και δεν σας έχει πει όλη της την προίκα.. Ειναι σεμνή!! Εχει 2 κρεββατάκια, ενα μεγάλο(4 ατόμων) και ένα μικρό (για μία Νόρα σε κουβάρι), ένα γατομαξιλάρι, ένα μπαμπού καθισματάκι, ένα ονυχοδρόμιο μεσαίο 3 ορόφων και ένα τούνελ. Θα έρθει και ο Αρης με το καθισματάκι του και θα ενώσουνε τα προικιά τους Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα! Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!! Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας. Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά! Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!! Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ELENIP έγραψε: #3.343 20-01-10 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα! Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!! Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας. Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά! Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!! Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι δεν μας θέλετε για την προίκα μας, απλά είναι ένα σημαντικό ξεκίνημα για τη ζωή των παιδιών Το κρεββάτι χωράει πολύ γατόκοσμο!! Mπορεί να θελουν τα παιδιά να καλέσουν φίλους και να κάνουν πιτζάμα πάρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:28 Η Μυρτω4038: #3.344 20-01-10 22:28 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παλτουδάκια!!!! Και ένα φυλαχτό Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα η Μυρτούλα έχεις τρέλλα με την καθαριότητα ...αποκλείεται να βρωμάνε οι μασχάλες της! Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκια (το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα) Click για ανάπτυξη... Εμείς συμπαθέρα Αθανασία είμαστε υπεράνω προικών!!! Αυτά είναι για τους γατομικροαστούς!!! Αλλά τα παλτουδάκια τα θέλουμε οπωσδήποτε!!! Υ.Γ Το ένα το είδαμε σε φωτό να το φοράει η Κλάρα...θέλουμε να δούμε και το άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.345 20-01-10 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #3.346 20-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 23:03 Η ELENIP έγραψε: #3.347 20-01-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα! Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!! Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας. Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά! Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!! Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι δεν μας θέλετε για την προίκα μας, απλά είναι ένα σημαντικό ξεκίνημα για τη ζωή των παιδιών Το κρεββάτι χωράει πολύ γατόκοσμο!! Mπορεί να θελουν τα παιδιά να καλέσουν φίλους και να κάνουν πιτζάμα πάρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:28 Η Μυρτω4038: #3.344 20-01-10 22:28 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παλτουδάκια!!!! Και ένα φυλαχτό Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα η Μυρτούλα έχεις τρέλλα με την καθαριότητα ...αποκλείεται να βρωμάνε οι μασχάλες της! Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκια (το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα) Click για ανάπτυξη... Εμείς συμπαθέρα Αθανασία είμαστε υπεράνω προικών!!! Αυτά είναι για τους γατομικροαστούς!!! Αλλά τα παλτουδάκια τα θέλουμε οπωσδήποτε!!! Υ.Γ Το ένα το είδαμε σε φωτό να το φοράει η Κλάρα...θέλουμε να δούμε και το άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.345 20-01-10 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #3.346 20-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 23:03 Η ELENIP έγραψε: #3.347 20-01-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παλτουδάκια!!!! Και ένα φυλαχτό Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα η Μυρτούλα έχεις τρέλλα με την καθαριότητα ...αποκλείεται να βρωμάνε οι μασχάλες της! Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκια (το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα) Click για ανάπτυξη... Εμείς συμπαθέρα Αθανασία είμαστε υπεράνω προικών!!! Αυτά είναι για τους γατομικροαστούς!!! Αλλά τα παλτουδάκια τα θέλουμε οπωσδήποτε!!! Υ.Γ Το ένα το είδαμε σε φωτό να το φοράει η Κλάρα...θέλουμε να δούμε και το άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.345 20-01-10 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #3.346 20-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 23:03 Η ELENIP έγραψε: #3.347 20-01-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη Click για ανάπτυξη... Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #3.346 20-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 23:03 Η ELENIP έγραψε: #3.347 20-01-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει Οπότε θα είναι πάτσι Click για ανάπτυξη... Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 23:03 Η ELENIP έγραψε: #3.347 20-01-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;; Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!! Click για ανάπτυξη... Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:41 Η Felice έγραψε: #3.348 21-01-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ τους έχω πάρει αυτό το γατόδεντρο με ύψος 1.86!!! Στην αρχή φοβόμουνα μήπως δεν τους αρέσει ή δεν παίζουν σε αυτό. Αλλά έχουν ξετρελαθεί και είναι όλη την ημέρα εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 01:47 Η Felice έγραψε: #3.349 21-01-10 01:47 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολύ καλές ιδέες αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:12 Η evelynkar: #3.350 21-01-10 06:12 Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xoxlidaki: πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες. Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ! Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 06:19 Η evelynkar: #3.351 21-01-10 06:19 κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι αυτο μαρεσε παρα πολυ, ειναι και πολυ κομψο και απλο να γινει!!! https://ikeahacker.blogspot.com/2009/01/expedit-desks-to-modern-dog-bed.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η crystallyn: #3.352 21-01-10 09:17 πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η evelynkar: #3.353 21-01-10 10:27 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ? Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας Click για ανάπτυξη... δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:54 Η natalouko: #3.354 21-01-10 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις. Αυτοί θέλουν προκαταβολή? Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!! Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή Click για ανάπτυξη... Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πάρα πολύ ωραίο!!!!! από εξωτερικό? Πόσο? Click για ανάπτυξη... Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:55 Η crystallyn: #3.355 21-01-10 10:55 πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η ELENIP έγραψε: #3.356 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!! Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!! Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες. Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η natalouko: #3.357 21-01-10 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναι, το θέλω!!! Παρήγγειλέ το Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:02 Η evelynkar: #3.358 21-01-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crystallyn: πετιχυμενη σκεψη τοτε πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV Click για ανάπτυξη... αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζει και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:26 Η kounelaki: #3.359 21-01-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!! Click για ανάπτυξη... Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:30 Η evelynkar: #3.360 21-01-10 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.