Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα πάνε κάτι φίλοι μου σίγουρα, και, αν μπορέσω, θα πάω μαζί τους.
Αν τα καταφέρω, θα σας κάνω πλήρες ραπόρτο για τα καινούργια γατοπράγματα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααααααα θελω κ εγω να παω βολτα στο ικεα κ να παρω για τα μωρα μου πραγματα αντε να δω ποτε θα μας πληρωσει παμε παλι στον 3μηνα απληρωτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μπάρα για παιχνίδι είναι ΤΕΛΕΙΑ!!:up: Και επίσης πανάκριβη.:down:
Θα το ψάξω πάντως, όλο και κάτι παρόμοιο θα υπάρχει.

Αύριο επιτέλους θα αποκτήσουμε και το θρόνο της Φρέγια. Ελπίζω να τους αρέσει!:happy:

το ίδα και εγώ στον καινούργιο κατάλογο του ΙΚΕΑ, θα πάμε το Σαββάτο οπωσδήποτε , επίσης είδα και κάτι μπολάκια για φαγητό και ένα φοβερό μαξιλαράκι! είναι όλα τέλεια!

Μήπως να κάναμε την επόμενη συνάντηση αύριο Σάββατο στο ΙΚΕΑ?:hmm::rolleyes::P

βρε λέτε??:hmm: να ξεφραγκιαστούμε ομαδικά??????:hmm:

Μέσα! Μέσα!! Θέλω κι εγώ να πάω!

Εγώ πάντως θα φύγω αύριο κατά τις 09:00 από το σπίτι ώστε 10:00 με το άνοιγμα να είμαι εκεί. Πάντως με κούφανε η φιλενάδα μου που θα πάμε μαζί. Μου είπε "Μη πάμε μωρέ στο αεροδρόμιο, που να τρέχουμε! Πάμε καλύτερα στο κατάστημα του Κηφισού" Γιατί, ρωτάω, άνοιξε ΙΚΕΑ στον Κηφισσό?:confused: "Ναι", λέει," το είδα στον κατάλογο" Παίρνω κι εγώ την εξυπηρέτηση πελατών και ρωτάω και το κατάστημα στον Κηφισσό μάλλον θα ανοίξει τέλος του χρόνου!!! Θα πηγαίναμε πρωί-πρωί και θα περιμέναμε. Τι είναι να περιμένεις ένα 3μηνο???:rolleyes::lol::lol:

Αν κρίνω από το πόσο καιρό περιμέναμε να ανοίξει το ΙΚΕΑ του αεροδρομίου, μάλλον θα περιμένατε περισσότερο από 3 μήνες!

Η ανταποκρίτριά σας στο ΙΚΕΑ μεταδίδει...

Λοιπόν, τον πήρα τον πολυπόθητο θρόνο (που δε λέγεται καθόλου έτσι - απορώ πώς μου ήρθε αυτό το όνομα) και, παρόλο που ο Μπελάς πήρε μια γερή τρομάρα όταν τον είδε και το έβαλε στα πόδια,:lol: φαίνεται να έχει επιτυχία, ιδίως το fleece μαξιλαράκι.:D
Επίσης πήρα ένα πολύ ωραίο γατοαντίσκοινο, που τους το έχω στο μπαλκόνι.
Έχουν και μια φοβερή πολυθρονίτσα-ανάκλιντρο για πολύ αριστοκράτισσες γατούλες.
Δυστυχώς, δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά προτείνω να κοιτάξετε στα παιδικά, έχουν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούν να γίνουν παιχνίδια! Have fun!:D

Και εγω πηγα αλλα ειχε τοση ουρα που δε πηρα τπτ ελπιζω να παω παλι συντομα αλλα πρωι πρωι.Ειναι και πολι μεγαλο το κτηριο και χανεσε.

αμα ανοιξει στον κηφισσο εκει να πηγαινουμε για καφε

Ξέρουμε σε ποιο ύψος του Κηφισού θα είναι; Πάντως έτσι και ανοίξει θα με βολεύει πολύ περισσότερο απ'του αεροδρομίου.

αν μπεις στο σαιτ του ΙΚΕΑ στον κατάλογο στην τελευταία σελίδα δείχνει που ακριβώς θα είναι (Αιγάλεω γράφει πάντως), αλλά παραπάνω μη με ρωτήσεις καθώς δεν γνωρίζω καθόλου από εκεί και ο προσανατολισμός μου είναι το κάτι άλλο..

Ευχαριστώ! Είναι πολύ πιο κοντά απ'ότι το αεροδρόμιο! Ανυπομονώ να ανοίξει

σαν αυτο που πηρες ruko,ειδα και στο alex pak για οσους βολευει καλυτερα!

Όλες αυτές οι ιδέες σας μου φαίνονται πολύ ελκυστικές. Αφήστε με να θυμηθώ το παλιό επάγγελμά μου και να προτείνω και γω κάτι: Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει ένα παλιό έπιπλο -υπάρχουν πολλά στα αντικατζήδικα- κάνοντας ίσως στο πλάϊ μια τρύπα για τουαλέτα ή για κρυψώνα με ....στυλ! Έτσι κανείς δεν θάχει το επιχείρημα ότι ασχημίζει το σπίτι ή ότι πιάνει πολύ χώρο.

Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες:
https://moderncat.net

Έχω αγοράσει τα εξής από το ΙΚΕΑ για τον Μάγκα μου και τα έχει βολευτεί απίστευτα, εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο. Του έχω αγοράσει κ από το παιδικό τμήμα παιχνιδάκια κ κουβερτούλες σε πολύ καλές τιμές.:greycat:

Συνημμένα

• Bastis.jpg
    Bastis.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 108
  • 69723_PE185011_S2.jpg
    69723_PE185011_S2.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 102
  • 65579_PE177118_S3.jpg
    65579_PE177118_S3.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 108
Έχω έναν φίλο που δουλεύει στο ΙΚΕΑ κ μου είπε πως θ' ανοίξει δεύτερο ΙΚΕΑ κοντά στα Χριστούγεννα κάπου στου Ρέντη. Ανυπομονώ γιατί αυτό του αεροδρομίου μου πέφτει μακρυά κ δεν έχω κ αυτοκίνητο.

Πρεπει και εγω να κανω μια επισκεψη στο ΙΚΕΑ, γιατι εχουμε ενα κρεββατακι και δυο γατες!
Η σκηνη δεν τους αρεσει?Σκεφτομουν μηπως παρω καμια...:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back