Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες:
https://moderncat.net
Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!!:blink: Αν είναι δυνατόν!!!
Έχω αγοράσει τα εξής από το ΙΚΕΑ για τον Μάγκα μου και τα έχει βολευτεί απίστευτα, εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο. Του έχω αγοράσει κ από το παιδικό τμήμα παιχνιδάκια κ κουβερτούλες σε πολύ καλές τιμές.:greycat:
Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου....:rolleyes: Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους....:(

Έχω έναν φίλο που δουλεύει στο ΙΚΕΑ κ μου είπε πως θ' ανοίξει δεύτερο ΙΚΕΑ κοντά στα Χριστούγεννα κάπου στου Ρέντη. Ανυπομονώ γιατί αυτό του αεροδρομίου μου πέφτει μακρυά κ δεν έχω κ αυτοκίνητο.
Όντως, θ'ανοίξει γύρω στο τέλος του χρόνου Λεωφ.Κηφισού 96-98 στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Βέβαια αν γίνεται ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο που είναι και μακρυά, φανταστείτε τι θα γίνεται όταν ανοίξει εκεί που είναι κοντά στο κέντρο...:down::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτός θέλει μικρούς κ στενούς χώρους, νιώθει ασφάλεια έτσι. Η σκηνή του πέφτει μεγάλη φαίνεται. Βέβαια όταν είχε έρθει σπίτι η αδερφή μου με μία από τις δύο γάτες τις όλο μπαινόβγαιναν κ έπαιζαν το ένα μέσα κ το άλλο έξω. Άρα εσύ που έχεις δύο μάλλον θα το χαρούν. Όσο για κρεβατάκι έχει κ μεγαλύτερο μέγεθος, οπότε θα τα βολέψεις.:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 65580_PE177119_S3.jpg
    65580_PE177119_S3.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 102
Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!!:blink: Αν είναι δυνατόν!!!

Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου....:rolleyes: Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους....:(
Όντως η αμμολεκάνη είναι κάπως μικρή, κι ο δικός μου είναι τεράστιος αλλά τουλάχιστον είναι ψηλή γύρω-γύρω κ δεν πετάει όλη την άμμο έξω.:greycat:

Επειδή έπαθα ένα ψιλοσοκ με τη μουρλόγατα σήμερα, την έχασα και την ξαναβρίκα γρήγορα ευτυχώς θα ήθελα να της βάλω λουράκι,αλλά το μοσχάρι δεν το θέλει,2 έχει κόψει μέχρι τώρα

Εγώ του φοράω αυτά που έχουν μια βιδωτή ταυτότητα με τα στοιχεία του μέσα γραμμένα σε χαρτάκι. Στη γενική περίπτωση δεν το βγάζει, αλλά σε κάποια φάση όταν είχα πρωτομετακομίσει με παίρνουν οι αποκάτω (βασικά πήραν στο τηλέφωνο που βρήακαν στην ταυτότητα...) και μου λένε: Βρήκαμε ένα περίεργο πράγμα που γράφει "Χάθηκα, τηλ, κλπ, δίδεται αμοιβή". :D Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά.

Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες:
https://moderncat.net
Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα:inlove: (και πανάκριβα, επίσης):(

Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!!:up:
Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά:lol::lol:

https://www.catsplay.com/index.php3

Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο

Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"?:P
Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν....
Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου!

Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί!:P;)

Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις.....:P:P:P:lol:

Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις.....:P:P:P:lol:

:lol::lol::lol:ναι γμτ!!!!:P:P με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!!:):)

Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"?:P
Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν....

Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν:lol: κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω.
Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα.:hmm:

Χειμερινές λύσεις!

Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε:mad:) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon.

Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού!
Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι!

Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο):P

Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού:lol::lol: ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα!

Συνημμένα

• 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg
    41vrdFUzIlL._SS500_.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 92
  • 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg
    41KCNQzE+XL._SS500_.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg
    31o6TlzFxKL._SS500_.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 105
  • 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg
    41EyVVz6w5L._SS500_.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 90
  • 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg
    41-rYyJjEZL._SS500_.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 97
καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα;)

Επείσης :

Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις!

Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια;)

Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι:cool:

Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη

Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!!:blink:

Συνημμένα

• 41T690WDMHL._SS500_.jpg
    41T690WDMHL._SS500_.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 81
  • 41QFD1WKYML._SS500_.jpg
    41QFD1WKYML._SS500_.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 97
  • 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg
    51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 41S77P9ZETL._SS500_.jpg
    41S77P9ZETL._SS500_.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 69
  • 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg
    41DPNK0CR0L._SS500_.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 78
Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! :happy:

Συνημμένα

• DSCN1272.JPG
    DSCN1272.JPG
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 121
Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε...:P

Συνημμένα

• P1010086.jpg
    P1010086.jpg
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 120
Αλικη απο που το πηρατε?

εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης!:)

Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back