Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμείς πάλι λιώνουμε στην κόκκινη μαξιλάρα μας με την σόμπα να μας χαϊδεύει!...και η γλωσσίτσα έξω, μιλάμε για λιώσιμο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00687.JPG
    DSC00687.JPG
    168,2 KB · Εμφανίσεις: 63
Παιδιά αυτό το κρεββατάκι στο καλοριφερ το θέλω και εγώ ξερει κανεις που το πουλάνε στην θεσσαλονίκη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! :happy:

Αχ, θέλουμε κι εμείς τέτοιο κρεββατάκι,είδη γυρνοφέρνει το καλοριφερ,περιμένει να το ανάψουμε

Ναι ναι αλικη για πες μας που βρηκες το κρεβατακι γιατι νομιζω οτι θα τρελαθουν και οι 2 οι κοντεσες μου :redface::up: Αν το μαγαζι ειναι καπου κεντρικα στην Αθηνα θα με βολευε εντονως αλλιως οπου να ναι :redface:

Στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα έχει στο Quiko Mega pet

για θεσσαλονικη το εχει στο quiko.ημουν το σαββατο εκει και υπηρχαν 2,3 οχι πολλα

Αλικη απο που το πηρατε?

Ναι ναι αλικη για πες μας που βρηκες το κρεβατακι γιατι νομιζω οτι θα τρελαθουν και οι 2 οι κοντεσες μου :redface::up:
Αχ, παιδιά, θα σας στενοχωρήσω, μας το έφερε δώρο ο γατομπαμπάς μας απ' το Λονδίνο...:redface::redface:
Πάντως πρέπει να φέρνουν και τα εδώ πετ σοπ, ίσως με παραγγελία...:hmm:

Κλαψ... :( Θα το ψάξω λοιπόν!

Μπορείς να το παραγγείλεις κι απ'το ιντερνετ, το έχουν σχεδόν όλα τα online pet shop! ;)

Χμ, ΟΚ, έχεις καμια άμεση πρόταση σε ον-λαιν πετ σοπ που να φέρνει και ελλάδα;

Αυτοί πρέπει να στέλνουν Ελλάδα! ;)

εκανα την παραγγελια, 20 παουντς, έτσι και δεν το χρησιμοποιεί θα τον σκοτώσω! :)

Τώρα πρέπει να πω οτι έχει ενθουσιαστεί με ένα κουτί από μια παραγγελία μας απο τον άμαζον στο οποίο ξεχειλίζει και η ουρά βγαίνει απο μια τρύπα στο πλάι γιατί το κουτί έχει ανοίξει απο το βάρος.

εκανα την παραγγελια, 20 παουντς, έτσι και δεν το χρησιμοποιεί θα τον σκοτώσω! :)
Με γειά σας!! :up:
Τώρα πρέπει να πω οτι έχει ενθουσιαστεί με ένα κουτί από μια παραγγελία μας απο τον άμαζον στο οποίο ξεχειλίζει και η ουρά βγαίνει απο μια τρύπα στο πλάι γιατί το κουτί έχει ανοίξει απο το βάρος.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Επρεπε να τον έβλεπες χθες που του έφερα το κουτί δίπλα στο κρεβάτι να μην αισθάνεται μοναξιά...
Τον τραβήξαμε φωτογραφία, αλλα με το κινητό, όταν την βγάλουμε θα την ανεβάσω.
Εντωμεταξ'υ, το μασουλάει κιόλας καμιά φορά και φτύνει τα κομμάτια γύρω γύρω. Σαν σκουπιδότοπος έχει γίνει το δωμάτιο...

Εγώ πιστεύω οτι αυτή η μανια με τα χαρτόκουτα οφείλεται στα γονίδια αδέσποτου.

Επρεπε να τον έβλεπες χθες που του έφερα το κουτί δίπλα στο κρεβάτι να μην αισθάνεται μοναξιά...
Τον τραβήξαμε φωτογραφία, αλλα με το κινητό, όταν την βγάλουμε θα την ανεβάσω.
Ναι!!:up: Περιμένω εναγωνίως! :)

άσχετο αλλά τώρα που είπες για το κουτί που άνοιξε...:lol::lol: εμείς πήραμε καινούργιο τσαντάκι μεταφοράς για την Μαφάλντα και κάποια στιγμή ενώ είχα φάει τον κόσμο να βρω τον Τσε, βλέπω το τσαντάκι παραμορφωμένο:redface::redface: ούτε που ξέρω πως είχε χωρέσει εκεί μέσα (σύντομα φωτό)

άσχετο αλλά τώρα που είπες για το κουτί που άνοιξε...:lol::lol: εμείς πήραμε καινούργιο τσαντάκι μεταφοράς για την Μαφάλντα και κάποια στιγμή ενώ είχα φάει τον κόσμο να βρω τον Τσε, βλέπω το τσαντάκι παραμορφωμένο:redface::redface: ούτε που ξέρω πως είχε χωρέσει εκεί μέσα (σύντομα φωτό)
Ειναι που αναρωτιόταν η Γκλοριάνα γιατί η γάτα της θέλει να στριμώχνεται με τα μικρά στην μικρή κούτα...
Τη βρίσκουν να σφινώνονται, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!:)

Περιμένω φωτο!

Ειναι που αναρωτιόταν η Γκλοριάνα γιατί η γάτα της θέλει να στριμώχνεται με τα μικρά στην μικρή κούτα...
Τη βρίσκουν να σφινώνονται, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!:)

Περιμένω φωτο!
Ναι όντως την βρίσκουν να σφινώνονται, ό,τι πιο στενάχωρο υπάρχει, εκεί τους αρέσει. Εδώ του πήρα ολόκληρη σκηνή από το ΙΚΕΑ αλλά αυτός προτιμάει το κουτί μεταφοράς του που είναι στα μέτρα του, ίσως η σκηνή να του έπεφτε μεγάλη. Τί να πω; Η πλάκα είναι με τα κουτιά από παπούτσια, μικρός χώραγε, τώρα με πολλή δυσκολία αλλά αυτός επιμένει & το παλεύει, πολύ γέλιο.:lol:

Τί ακριβώς παράγγειλες; Μ' ενδιαφέρει & εμένα. Αλλά για να μην το παίρνω τζάμπα, μόλις σου έρθει για πες μας εντυπώσεις.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back