Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παράγγειλα το κρεβάτι που μπαίνει στο καλοριφέρ που έλεγε η Αρήθα λίγο πιο πριν στο θέμα.
Θα σου πω εντυπώσεις.
Λοιπόν ο Ραούλ στο κουτί δεν βγήκε πολύ καλός, αλλά παραθέτω φωτογραφία έτσι κι αλλιώς:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3097&c=3&userid=2002
showimage.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα ειναι απιθανος!!! Ενας μεγαλος γατος που περισσευει απο το κουτι!!!! κουκλοςςςςςς ο Ραουλ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παράγγειλα το κρεβάτι που μπαίνει στο καλοριφέρ που έλεγε η Αρήθα λίγο πιο πριν στο θέμα.
Θα σου πω εντυπώσεις.
Λοιπόν ο Ραούλ στο κουτί δεν βγήκε πολύ καλός, αλλά παραθέτω φωτογραφία έτσι κι αλλιώς:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3097&c=3&userid=2002
showimage.php
:lol::lol::lol:τι μπουτακι λαχταριστο ειναι αυτο???για δαγκωμα:kiss::kiss::kiss:

SOS! Έχει κάνει κανείς σας έρευνα αγοράς για καλές τιμές σε γατόδεντρα ή μεγάλα ονυχοδρόμια? Επίσης θέλω να μου απαντήσει κάποιος εάν έχει αγοράσει από ιντέρνετ και αν ναι από πού?:eek:
Ο καημενούλης μας έχει ζωηρέψει πολύ και χρειάζεται διέξοδο.

Το ημιτελές cat tree μας.! (Δηλαδή ο παλιός καναπές:D)

Συνημμένα

• caramelinia 043.jpg
    caramelinia 043.jpg
    713,4 KB · Εμφανίσεις: 111
  • caramelinia 041.jpg
    caramelinia 041.jpg
    590,3 KB · Εμφανίσεις: 71
:up::up: Τέλειο αν και ημιτελές!!!

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για κατασκευές:( πρέπει να καταλήξουμε σε κάποια έτοιμη λύση

Εμεις το καινουργιο ονυχοδρομο το πηραμε 45ε γιατι ειχε φαει σε μια γωνια λιγο απο το υφασμα ο παπαγαλος!Αλλα δεν φαινεται καθολου...
https://www.mypetz.gr/posts/5305406/

Πισω, το πρασινο ειναι το παλιο, το ειχα παρει 50ε.

sardela που έχει τόσο χαμηλές τιμές?

sardela που έχει τόσο χαμηλές τιμές?

Το καινουργιο το πηρα απο ενα πετ σοπ στα συνορα Αγ.Παρασκευης και Χαλανδριου. Δεν ξερω αν ειναι τοσο χαμηλες οι τιμες σε ολα(εκτος βεβαια και αν το εχει φαει ο παπαγαλος:P), αλλα ειχε μεγαλη ποικιλια.

Το παλιο το πηρα πριν εναμιση(??)χρονο απο ενα pet city. Ηταν απο τις ελαχιστες αγορες που εχω κανει στα συγκεκριμενα καταστηματα.:/:

Ευχαριστώ Mimikaki! Εχθές πήραμε ένα εργαλείο που συμπιέζει τα ξύλα (δεν θυμάμαι πως το λένε:D) για να κολλήσουμε και τα ραφάκια/κρεβατάκια απο την άλλη πλευρά, οπότε σύντομα που θα είναι έτοιμο θα βάλω φωτογραφίες. Εγώ μεσημεράκι μετά την δουλειά πάω σπίτι και κάθομαι όλη την υπόλοιπη ημέρα με τις γάτες μου, οπότε έχω χρόνο και ασχολούμε και με τις κατασκευές τους. Απο εξωτερικό φοβάμαι να πάρω, μην τυχόν δεν είναι και πολύ σταθερό και πάει τζάμπα. Toulis κοιταξε και σε αυτό το site όπως είπε και κάποιος/α σε προηγούμενη σελίδα: https://www.catsplay.com

Η συνέχεια της κατασκευής μας. Πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου θα είναι έτοιμο. Αν κάποιος έχει καμία ιδέα, τί άλλο να προσθέσω στο γατόδεντρο, είναι ευπρόσδεκτη!:)

Συνημμένα

• caramelinia 051.jpg
    caramelinia 051.jpg
    647,7 KB · Εμφανίσεις: 123
  • caramelinia 053.jpg
    caramelinia 053.jpg
    663,1 KB · Εμφανίσεις: 86
τελεια ειναι αυτη η σςλιδα πραγματικα τη χαζευω για ωρες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

To catsplay.com είναι φανταστική ιστοσελίδα. Κι εγώ τη χάζευα για ώρα ώσπου αποφάσισα να κανω αγορά. Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές δεν είναι "άπιαστες", βρίσκεις και για τη μέση τσέπη. Απλά χρεώνουν πολλά χρήματα για τα μεταφορικά:/: Υποθέτω, όμως, ότι αξίζει τον κόπο. Τώρα, αν έρθει το condo (δεν ξέρω πώς είναι η ελληνική λέξη) που πήρα για τη γάτα μου και εκείνη αδιαφορήσει, θα την κάνω ψητή στο φούρνο με πατάτες για τα λεφτά που ξόδεψα. Sublime, η κατασκευή σου είναι φοβερή:up:

Ευχαριστώ Φωτεινή! Όταν έρθει το condo σας, αν μπορείς βάλε φωτογραφίες και πες μας πώς είναι απο άποψη κατασκευής (άμα είναι σταθερό με ενδιαφέρει περισσότερο). Πόσο σου βγήκαν τα μεταφορικά? (αν επιτρέπετε:):happy:

To condo που πήρα είναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία. Όταν το παραλάβω, θα σου πω για τη σταθερότητα. Κόστισε περίπου 70 δολάρια και μαζί με τα παιχνιδάκια ήρθε το ποσό γύρω στα 90 δολάρια. Ε, τα μεταφορικά είναι ακριβώς τα διπλάσια:/: Κρίμα που δεν υπάρχει ένα κατάστημα στην Ελλάδα που να εισάγει τέτοιες κατασκευές. Θα έκανε θραύση. Ένα άλλο πολύ καλό site είναι το Puddlepetcare.co.uk, νομίζω ότι το είχε προτείνει κάποιος σε αυτό το θέμα. Μόνο που οι κατασκευές του (π.χ. γατόδεντρα) είναι πανάκριβες:(

Συνημμένα

• condo.jpg
    condo.jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 57
Κρίμα που δεν υπάρχει ένα κατάστημα στην Ελλάδα που να εισάγει τέτοιες κατασκευές.
Υπάρχουν πολλά πετ σοπ που φέρνουν "γατόδεντρα" με παραγγελία. Αυτό που ψωνίζω εγώ πχ, στη Μουστοξύδη, δίπλα απ' το Πεδίο του Άρεως, έχει κατάλογο με φωτογραφίες απ' όπου μπορείς να επιλέξεις. ;)

Ποιό είναι αυτό το Πετ σοπ? Γράψε διεύθυνση και όνομα? έχει σελίδα στο ιντερνετ?

Δεν έχει σελίδα στο ιντερνετ. Λέγεται Cats & Dogs, βρίσκεται Μουστοξύδη 13, τηλ. 210 6438661.

Όντως Φωτεινή τα μεταφορικά βγαίνουν κάπως ακριβά...Αλλά πιστεύω θα αξίζει όταν αρχίσει να παίζει το γατάκι.:) Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. :up:Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες:D

Συνημμένα

• morakia 008.jpg
    morakia 008.jpg
    802 KB · Εμφανίσεις: 89
  • morakia 014.jpg
    morakia 014.jpg
    636,3 KB · Εμφανίσεις: 84
  • morakia 052.jpg
    morakia 052.jpg
    603,2 KB · Εμφανίσεις: 93
αχ ζηλεψα!ειναι πολυ ωραιο!τα γατακια θα κανουν τρελα παιχνιδια!:up:που το εχεις στερεωσει?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back