drusilia
Διάσημο μέλος
Θα σου πω εντυπώσεις.
Λοιπόν ο Ραούλ στο κουτί δεν βγήκε πολύ καλός, αλλά παραθέτω φωτογραφία έτσι κι αλλιώς:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3097&c=3&userid=2002
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Παράγγειλα το κρεβάτι που μπαίνει στο καλοριφέρ που έλεγε η Αρήθα λίγο πιο πριν στο θέμα.
Θα σου πω εντυπώσεις.
Λοιπόν ο Ραούλ στο κουτί δεν βγήκε πολύ καλός, αλλά παραθέτω φωτογραφία έτσι κι αλλιώς:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3097&c=3&userid=2002
![]()

τι μπουτακι λαχταριστο ειναι αυτο???για δαγκωμα:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο καημενούλης μας έχει ζωηρέψει πολύ και χρειάζεται διέξοδο.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Τέλειο αν και ημιτελές!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρέπει να καταλήξουμε σε κάποια έτοιμη λύσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.mypetz.gr/posts/5305406/
Πισω, το πρασινο ειναι το παλιο, το ειχα παρει 50ε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
sardela που έχει τόσο χαμηλές τιμές?
Το καινουργιο το πηρα απο ενα πετ σοπ στα συνορα Αγ.Παρασκευης και Χαλανδριου. Δεν ξερω αν ειναι τοσο χαμηλες οι τιμες σε ολα(εκτος βεβαια και αν το εχει φαει ο παπαγαλος
), αλλα ειχε μεγαλη ποικιλια.Το παλιο το πηρα πριν εναμιση(??)χρονο απο ενα pet city. Ηταν απο τις ελαχιστες αγορες που εχω κανει στα συγκεκριμενα καταστηματα.

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
) για να κολλήσουμε και τα ραφάκια/κρεβατάκια απο την άλλη πλευρά, οπότε σύντομα που θα είναι έτοιμο θα βάλω φωτογραφίες. Εγώ μεσημεράκι μετά την δουλειά πάω σπίτι και κάθομαι όλη την υπόλοιπη ημέρα με τις γάτες μου, οπότε έχω χρόνο και ασχολούμε και με τις κατασκευές τους. Απο εξωτερικό φοβάμαι να πάρω, μην τυχόν δεν είναι και πολύ σταθερό και πάει τζάμπα. Toulis κοιταξε και σε αυτό το site όπως είπε και κάποιος/α σε προηγούμενη σελίδα: https://www.catsplay.comΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
τελεια ειναι αυτη η σςλιδα πραγματικα τη χαζευω για ωρες![]()
To catsplay.com είναι φανταστική ιστοσελίδα. Κι εγώ τη χάζευα για ώρα ώσπου αποφάσισα να κανω αγορά. Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές δεν είναι "άπιαστες", βρίσκεις και για τη μέση τσέπη. Απλά χρεώνουν πολλά χρήματα για τα μεταφορικά
Υποθέτω, όμως, ότι αξίζει τον κόπο. Τώρα, αν έρθει το condo (δεν ξέρω πώς είναι η ελληνική λέξη) που πήρα για τη γάτα μου και εκείνη αδιαφορήσει, θα την κάνω ψητή στο φούρνο με πατάτες για τα λεφτά που ξόδεψα. Sublime, η κατασκευή σου είναι φοβερή
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Κρίμα που δεν υπάρχει ένα κατάστημα στην Ελλάδα που να εισάγει τέτοιες κατασκευές. Θα έκανε θραύση. Ένα άλλο πολύ καλό site είναι το Puddlepetcare.co.uk, νομίζω ότι το είχε προτείνει κάποιος σε αυτό το θέμα. Μόνο που οι κατασκευές του (π.χ. γατόδεντρα) είναι πανάκριβες
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν πολλά πετ σοπ που φέρνουν "γατόδεντρα" με παραγγελία. Αυτό που ψωνίζω εγώ πχ, στη Μουστοξύδη, δίπλα απ' το Πεδίο του Άρεως, έχει κατάλογο με φωτογραφίες απ' όπου μπορείς να επιλέξεις.Κρίμα που δεν υπάρχει ένα κατάστημα στην Ελλάδα που να εισάγει τέτοιες κατασκευές.

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας.
Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες
Συνημμένα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
που το εχεις στερεωσει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool