Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το εχω βρει και εδω σε πετ σοπς.... αλλα τιμη δεν θυμαμαι γμτ :hmm:

Αλήθεια;:)

το Αλτσχαιμερ δεν κανει διακρισεις, χτυπα και τις νεες και ωραιες.... :P

Αλήθεια;;;:blink::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλα παιδι μου, το αληθεια σε ποιο απο τα 2 παει? :whistle:
αν ειναι για το πρωτο Αλήθεια!!!! τωρα να πω οτι θα δω τιμη κ θα σου πω... για το ποτε ομως... Οταν σταματησουν να καινε το κεντρο :down::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλα παιδι μου, το αληθεια σε ποιο απο τα 2 παει? :whistle:
αν ειναι για το πρωτο Αλήθεια!!!! τωρα να πω οτι θα δω τιμη κ θα σου πω... για το ποτε ομως... Οταν σταματησουν να καινε το κεντρο :down::down::down:

Μάλλον για την υπογραμμισμένη πρόταση:whistle: αλλά να είσαι καλά, πες μας και την τιμή και το που το βρήκες, όταν μπορέσεις:happy:

Κορίτσια έχετε δει αν πουλάνε Ελλάδα αυτό για το καλοριφέρ; Και αν ναι, πόσο έχει;
Γιατί αλλιώς κάποια στηγμή θα τα παραγγείλω (2) από το ebay της Αγγλίας. Και δεν ξέρω πόσο θα μου πάνε με την ισοτιμία.:/:
Η εταιρεια trixie εχει δυο μοντελα....εχω ρωτησει σε ενα πετ σοπ στη Νεα ερυθραια που τα φερνει, και μου ειπε οτι κοστιζουν γυρω στα 15-20 ευρω. :cool:

Αυτή περίπου την τιμή έχει και σ ένα pet shop που ρώτησα πριν λίγους μήνες. Είναι τέλειο παιδιά!
Μια ερώτηση: ξέρετε που μπορώ να βρώ γατοτούνελ για το τερατάκι μου?? Πιστεύω οτι θα του αρέσει γιατί όλη την ώρα βρίσκεται κάτω από τα καλύμματα του καναπέ και τρέχει πέρα δώθε!!

Αυτή περίπου την τιμή έχει και σ ένα pet shop που ρώτησα πριν λίγους μήνες. Είναι τέλειο παιδιά!
Μια ερώτηση: ξέρετε που μπορώ να βρώ γατοτούνελ για το τερατάκι μου?? Πιστεύω οτι θα του αρέσει γιατί όλη την ώρα βρίσκεται κάτω από τα καλύμματα του καναπέ και τρέχει πέρα δώθε!!

Υπάρχει ένα οικονομικό τούνελ στα Alex Pak. Μετά μπορείς να βρεις διάφορα στο Ίντερνετ;)

Υπάρχει ένα οικονομικό τούνελ στα Alex Pak. Μετά μπορείς να βρεις διάφορα στο Ίντερνετ;)

ναι να πας... ο δικος μου το εχει καταχαρει!!!!:up:
τωρα θελω να παρω ενα 2ο γιατι αυτο αρχισε να τρυπαει απο τις τοσες νυχιες... :redface:

Θελω να παρω ένα πλαστικο σπιτάκι για το μπαλκόνι...τι λετε? Σε pet shops να κοιταξω αυτά που έχουν για σκύλους ε?:hmm:

Σας ευχαριστώ πολύ!!! Μη σας πώ ότι θα πάω και σήμερα!!! :D

Γιουλη γιατι θες το πλαστικο σπιτακι? :hmm:

Κι εγώ ξετρελλάθηκα όταν το είδα.
Μήπως πρέπει να το κάνουμε σύμβολό μας και να το φοράμε όλες; :P

Και εγω την ιδια ακριβως σκεψη εκανα, μολις ειδα την φωτο.;):D
Ειρηνη με γεια, σου παει πολυ!:D

το εχω βρει και εδω σε πετ σοπς.... αλλα τιμη δεν θυμαμαι γμτ :hmm:
το Αλτσχαιμερ δεν κανει διακρισεις, χτυπα και τις νεες και ωραιες.... :P

Νανσουλινι(παρα το Αλτσχαιμερ;)) μηπως θυμασαι σε ποιο πετ σοπ το ειδες?:D
Παντα ηθελα ενα τετοιο για την Μυρτουλα και ζηλευα εκεινη την ψυχη που το εφερε απο την Αγγλια.:redface:;)

Η εταιρεια trixie εχει δυο μοντελα....εχω ρωτησει σε ενα πετ σοπ στη Νεα ερυθραια που τα φερνει, και μου ειπε οτι κοστιζουν γυρω στα 15-20 ευρω. :cool:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Θα το ψάξω. :up:

Τσιτσίνι, το γατοτούνελ είναι τέλειο και παίζουν σαν παλαβά τα γατόνια, ειδικά όταν είναι πάνω από ένα.
Είναι πάμφθινο. Έχει γύρω στα 7-8 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Θελω να παρω ένα πλαστικο σπιτάκι για το μπαλκόνι...τι λετε? Σε pet shops να κοιταξω αυτά που έχουν για σκύλους ε?:hmm:
Είχα δει κάποια ωραία, αλλά σε γνωστό πετ-σοπ που εμπορεύεται και ζώα.
Νομίζω έχει και η κτηνιατρική που έχει μόνο ψάρια από ζώα, αλλά θα δω όταν θα πάω για drontal και θα σου πω ή μάλλον θα σου στείλω φωτό, αν δω κάτι.;)

Επειδη δεν ξερω αν ειναι καινουργιο προιον του jumbo η αν υπαρχει καιρο(συγχωρειστε με μα ελειπα και μερικους μηνες στην ξενιτια) το πηρα σημερα και τα γατονια ειδικα η Καρμεν ξετρελαθηκε:D
Ειναι φτηνο 4 ευρω αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι που κανει... σιγουρα αξιζει παραπανω!:D
Στη φωτο βλεπετε την Καρμεν επι τω εργω!:rolleyes:
057.jpg

Και εγω την ιδια ακριβως σκεψη εκανα, μολις ειδα την φωτο.;):D
Ειρηνη με γεια, σου παει πολυ!:D

Νανσουλινι(παρα το Αλτσχαιμερ;)) μηπως θυμασαι σε ποιο πετ σοπ το ειδες?:D
Παντα ηθελα ενα τετοιο για την Μυρτουλα και ζηλευα εκεινη την ψυχη που το εφερε απο την Αγγλια.:redface:;)

ναι Νικη μου ... στην Αλ. Σβολου το ειδα στο σμαρτ πετς :)

Επειδη δεν ξερω αν ειναι καινουργιο προιον του jumbo η αν υπαρχει καιρο(συγχωρειστε με μα ελειπα και μερικους μηνες στην ξενιτια) το πηρα σημερα και τα γατονια ειδικα η Καρμεν ξετρελαθηκε:D
Ειναι φτηνο 4 ευρω αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι που κανει... σιγουρα αξιζει παραπανω!:D
057.jpg

στα jumbo το εχει αυτο?????? τελειο ειναι!!!!!!! να ρωτησω βρε παιδια αυτα ειναι αποκλειστικα για ζωακια????? δουλευα μια χρονια στα jumbo το 2002 αλλα δεν ειχαν τετοια προιοντα!!!!:hmm::hmm: τωρα τα φεραν?????

Είχα δει κάποια ωραία, αλλά σε γνωστό πετ-σοπ που εμπορεύεται και ζώα.
Νομίζω έχει και η κτηνιατρική που έχει μόνο ψάρια από ζώα, αλλά θα δω όταν θα πάω για drontal και θα σου πω ή μάλλον θα σου στείλω φωτό, αν δω κάτι.;)
κατάλαβα:down:
Σε ευχαριστω, θα παω στο μικρο pet shop της γειτονιας μου...που δεν πουλά ζώα:up:
Παω Jumbo τώρα:P:lol:

Τελικα Γιουλη, σε ρωτησα και χτες, γιατι το θες να ειναι πλαστικο το σπιτακι? μια χαρα δεν εχεις εκεινα τα γατοδεντρα? θελεις και αλλο?

Καλημέρα!
Θέλω να ρωτήσω κάτι για ένα παιχνίδι που πήρα από τα jumbo για τη Μπουμπού, συγκεκριμένα το ποντίκι που κρέμεται από ένα ροζ πλαστικό καλάμι! Η γούνα που έχει είναι αληθινή? Η γάτα μόλις το είδε τρελάθηκε και σε 2 μέρες το είχε κάνει κομμάτια και μου φάνηκε ότι τα κομμάτια που έφευγαν είναι σαν από αληθινό ζωάκι, με πετσί από μέσα... :hmm:
Στεναχωρήθηκα πολύ στην ιδέα, επειδή ξέρω ότι στην Κίνα γδέρνουν τα πάντα! Από την άλλη, αν ήταν από αληθινή γούνα θα είχε μόνο 1,5 ευρώ?
Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό?

Καλημέρα!
Θέλω να ρωτήσω κάτι για ένα παιχνίδι που πήρα από τα jumbo για τη Μπουμπού, συγκεκριμένα το ποντίκι που κρέμεται από ένα ροζ πλαστικό καλάμι! Η γούνα που έχει είναι αληθινή? Η γάτα μόλις το είδε τρελάθηκε και σε 2 μέρες το είχε κάνει κομμάτια και μου φάνηκε ότι τα κομμάτια που έφευγαν είναι σαν από αληθινό ζωάκι, με πετσί από μέσα... :hmm:
Στεναχωρήθηκα πολύ στην ιδέα, επειδή ξέρω ότι στην Κίνα γδέρνουν τα πάντα! Από την άλλη, αν ήταν από αληθινή γούνα θα είχε μόνο 1,5 ευρώ?
Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό?

είναι η δεύτερη φορά που διαβάζω κάτι τέτοιο σήμερα και με έχει βάλει σε σκέψεις...γιατί έχω πάρει ένα ραβδί από τα Jumbo που στην άκρη κρέμεται ένα ποντίκι με πολύ μαλακή γούνα και δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αληθινή! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο...τι να πω...αίσχος! Θα το πάρω να το πετάξω:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back