chryssa
Διάσημο μέλος
Εχει factory outlet στη βαρυμπομπη? στη εθνικη οδο?![]()
Έχει στην Πειραιώς factory outlet και απέναντι άνοιξε και ένα μεγάλο jumbo. Στη Βαρυμπόμπη μόνο jumbo υπάρχει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
να σου πω δεν ειμαι σιγουρη θα κοιταξω και θα σου πω..Εχει factory outlet στη βαρυμπομπη? στη εθνικη οδο?![]()
Παρακαλωωωωώ! Καλά ψώνια!Όλο και κάτι θα βρεις να πάρεις στη μπέμπα σου! (Εγώ της πήρα και μια φλις ροζ κουβέρτα από το τμήμα με τα μωρά... ) Αχ, αυτό το πατουσίνι σας, είναι όλα τα λεφτά!
![]()
ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο και ανταποδιδουμεεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Οκ...ακυρο ..μπερδεψα τα jumbo και τις περιοχες!!Έχει στην Πειραιώς factory outlet και απέναντι άνοιξε και ένα μεγάλο jumbo. Στη Βαρυμπόμπη μόνο jumbo υπάρχει!

avtwvia
Διάσημο μέλος

Δεν ξερω να σας πω αν ειναι made in china γιατι το χαρτονι που ειχε το πεταξα..

Παντως δεν ξερω επειδη το ποντικι το εχω παρει και εγω και το εχουν διαλυσει αυτο δεν μου φαινοταν για δερμα που στηριζοταν η γουνα αλλα για υφασμα..

Παντως αν ειναι αληθινη γουνα τι να πω?
chryssa
Διάσημο μέλος
Eγω το πηρα απο το Jumbo στο Ιλιον.
Δεν ξερω να σας πω αν ειναι made in china γιατι το χαρτονι που ειχε το πεταξα..
Παντως δεν ξερω επειδη το ποντικι το εχω παρει και εγω και το εχουν διαλυσει αυτο δεν μου φαινοταν για δερμα που στηριζοταν η γουνα αλλα για υφασμα..
Παντως αν ειναι αληθινη γουνα τι να πω?![]()
Είναι made in china γιατί το είχα ακόμα το χαρτόνι (τόσο γρήγορα το διέλυσε). Λες να είναι ύφασμα και να είναι ιδέα μου??? Μακάρι...
avtwvia
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είναι made in china γιατί το είχα ακόμα το χαρτόνι (τόσο γρήγορα το διέλυσε). Λες να είναι ύφασμα και να είναι ιδέα μου??? Μακάρι...
Βρε παιδιά δεν νομίζω ότι είναι αληθινή γούνα. Θα έλεγα αποκλείεται. Εμένα έχει φάει και 3 κορδόνια από αυτό το παιχνιδάκι και αναγκάστηκα να το αγοράσω 3 φορές. Δεν τα ελκύει μόνο η γούνα. Ύφασμα είναι παιδιά το μέσα κάπου έχει μείνει ένα κομματάκι. Θα το τσεκάρω. Αποκλείεται όμως σας λέω να είναι γούνα αληθινή.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εκτος αν τα εχει σε ολα τα Jumbo,οποτε δεν εχουμε την αναγκη σας!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιουλιτσκα αν ξαναπας μπορεις να μας παρεις κι εμας ενα;Εκτος αν τα εχει σε ολα τα Jumbo,οποτε δεν εχουμε την αναγκη σας!
![]()
Λοπον
Νεκταρια 2
Δωρα 1
Αλλος....
Δωρα δεν ξερω σε ποια jumbo το εχει
θα στο παρω εγω
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παρακαλώΕυχαριστουμε πολυ πολυ!![]()

Παιδια με pm οσοι θελετε για να το δω σιγουρα...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γιουλιτσκα αν ξαναπας μπορεις να μας παρεις κι εμας ενα;Εκτος αν τα εχει σε ολα τα Jumbo,οποτε δεν εχουμε την αναγκη σας!
![]()
Δωρακι μην το παραγειλεις!

Ακομη να φτασει αυτο το δεμα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στελνουν και στην Ελλαδα

https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html
avtwvia
Διάσημο μέλος

Γιουλη το ποντικι το στηριξες? Εμενα το εχουν βγαλει 30 φορες παω το βαζω και το ξαναβγαζουν!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι δεν στηροζεται καθολου καλα...αλλα δεν ασχολουνται καθολου με αυτοΟποιος θελει μπορω να του παρω και εγω..
Γιουλη το ποντικι το στηριξες? Εμενα το εχουν βγαλει 30 φορες παω το βαζω και το ξαναβγαζουν!![]()
μονο με τη μπαλιτσα...και μονο ο Μορφεας το ξεπατωνει...οι άλλες οι κλώσσες τιποτα
avtwvia
Διάσημο μέλος
Α εμενα το καθενα εχει τη τρελα του αλλος με τη μπαλα, αλλο με το ποντικι..πραγματι δεν στηροζεται καθολου καλα...αλλα δεν ασχολουνται καθολου με αυτομονο με τη μπαλιτσα...και μονο ο Μορφεας το ξεπατωνει...οι άλλες οι κλώσσες τιποτα
![]()
πριν λιγο ειδα τη Μαιρη να τρεχει με το ποντικι στο στομα απο πισω ο Χαρης και να ανεβοκατεβαινει τις σκαλες και να ακουγεται το γκαπ-γκαπ απο το ελατηριο..

Χθες το ειχε παρει ο κουραδος και γρυλιζε
!!Μονο η Καρμεν παιζει και με τα 2!!Τι καλο κοριτσι ε???
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα
https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html
![]()
Ναι στέλνουν, μόνο που τα μεταφορικά βγαίνουν πιο πολλά από το καλάθι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool