Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εχει factory outlet στη βαρυμπομπη? στη εθνικη οδο? :hmm:

Έχει στην Πειραιώς factory outlet και απέναντι άνοιξε και ένα μεγάλο jumbo. Στη Βαρυμπόμπη μόνο jumbo υπάρχει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει factory outlet στη βαρυμπομπη? στη εθνικη οδο? :hmm:
να σου πω δεν ειμαι σιγουρη θα κοιταξω και θα σου πω..
Παρακαλωωωωώ! Καλά ψώνια!:up: Όλο και κάτι θα βρεις να πάρεις στη μπέμπα σου! (Εγώ της πήρα και μια φλις ροζ κουβέρτα από το τμήμα με τα μωρά... ) Αχ, αυτό το πατουσίνι σας, είναι όλα τα λεφτά! :inlove:

ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο και ανταποδιδουμεεεεεε:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει στην Πειραιώς factory outlet και απέναντι άνοιξε και ένα μεγάλο jumbo. Στη Βαρυμπόμπη μόνο jumbo υπάρχει!
Οκ...ακυρο ..μπερδεψα τα jumbo και τις περιοχες!! :lol::lol:

Eγω το πηρα απο το Jumbo στο Ιλιον.:)
Δεν ξερω να σας πω αν ειναι made in china γιατι το χαρτονι που ειχε το πεταξα.. :redface:
Παντως δεν ξερω επειδη το ποντικι το εχω παρει και εγω και το εχουν διαλυσει αυτο δεν μου φαινοταν για δερμα που στηριζοταν η γουνα αλλα για υφασμα..:/:
Παντως αν ειναι αληθινη γουνα τι να πω?:down:

Eγω το πηρα απο το Jumbo στο Ιλιον.:)
Δεν ξερω να σας πω αν ειναι made in china γιατι το χαρτονι που ειχε το πεταξα.. :redface:
Παντως δεν ξερω επειδη το ποντικι το εχω παρει και εγω και το εχουν διαλυσει αυτο δεν μου φαινοταν για δερμα που στηριζοταν η γουνα αλλα για υφασμα..:/:
Παντως αν ειναι αληθινη γουνα τι να πω?:down:

Είναι made in china γιατί το είχα ακόμα το χαρτόνι (τόσο γρήγορα το διέλυσε). Λες να είναι ύφασμα και να είναι ιδέα μου??? Μακάρι...

Εγω δεν λεω για το ποντικι αλλα για το καινουργιο παιχνιδακι που πηρα.. Παντως στο Jumbo στο Ιλιον ειχε αρκετα..:)

Είναι made in china γιατί το είχα ακόμα το χαρτόνι (τόσο γρήγορα το διέλυσε). Λες να είναι ύφασμα και να είναι ιδέα μου??? Μακάρι...

Βρε παιδιά δεν νομίζω ότι είναι αληθινή γούνα. Θα έλεγα αποκλείεται. Εμένα έχει φάει και 3 κορδόνια από αυτό το παιχνιδάκι και αναγκάστηκα να το αγοράσω 3 φορές. Δεν τα ελκύει μόνο η γούνα. Ύφασμα είναι παιδιά το μέσα κάπου έχει μείνει ένα κομματάκι. Θα το τσεκάρω. Αποκλείεται όμως σας λέω να είναι γούνα αληθινή.:)

το πηραμε και εμεις....απο το jumbo! :up:
Aν το θελει κανεις να μου στειλει pm...κανει 4 ευρω και κάτι νομιζω...:)

Συνημμένα

• CIMG2382.JPG
    CIMG2382.JPG
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • CIMG2390.JPG
    CIMG2390.JPG
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Αααααα.....τι γατούνια θα ζουλήξω αύριο!!! :inlove::inlove::up::up:

Συνημμένα

• CIMG2390.JPG
    CIMG2390.JPG
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • CIMG2382.JPG
    CIMG2382.JPG
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 55
Γιουλιτσκα αν ξαναπας μπορεις να μας παρεις κι εμας ενα;:)Εκτος αν τα εχει σε ολα τα Jumbo,οποτε δεν εχουμε την αναγκη σας!:P

Γιουλιτσκα αν ξαναπας μπορεις να μας παρεις κι εμας ενα;:)Εκτος αν τα εχει σε ολα τα Jumbo,οποτε δεν εχουμε την αναγκη σας!:P

Λοπον
Νεκταρια 2
Δωρα 1

Αλλος....
Δωρα δεν ξερω σε ποια jumbo το εχει:)θα στο παρω εγω;)

Ευχαριστουμε πολυ πολυ!:up:

Ευχαριστουμε πολυ πολυ!:up:
παρακαλώ:)
Παιδια με pm οσοι θελετε για να το δω σιγουρα...;)

Δωρακι μην το παραγειλεις!;)
Ακομη να φτασει αυτο το δεμα?;):D

γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...:Pστελνουν και στην Ελλαδα;):)
https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html

wurfbox2.jpg

Οποιος θελει μπορω να του παρω και εγω..:D
Γιουλη το ποντικι το στηριξες? Εμενα το εχουν βγαλει 30 φορες παω το βαζω και το ξαναβγαζουν!:blink:

Οποιος θελει μπορω να του παρω και εγω..:D
Γιουλη το ποντικι το στηριξες? Εμενα το εχουν βγαλει 30 φορες παω το βαζω και το ξαναβγαζουν!:blink:
πραγματι δεν στηροζεται καθολου καλα...αλλα δεν ασχολουνται καθολου με αυτο:blink:μονο με τη μπαλιτσα...και μονο ο Μορφεας το ξεπατωνει...οι άλλες οι κλώσσες τιποτα:P

πραγματι δεν στηροζεται καθολου καλα...αλλα δεν ασχολουνται καθολου με αυτο:blink:μονο με τη μπαλιτσα...και μονο ο Μορφεας το ξεπατωνει...οι άλλες οι κλώσσες τιποτα:P
Α εμενα το καθενα εχει τη τρελα του αλλος με τη μπαλα, αλλο με το ποντικι..
πριν λιγο ειδα τη Μαιρη να τρεχει με το ποντικι στο στομα απο πισω ο Χαρης και να ανεβοκατεβαινει τις σκαλες και να ακουγεται το γκαπ-γκαπ απο το ελατηριο.. :lol::lol:Χθες το ειχε παρει ο κουραδος και γρυλιζε:lol::lol:!!
Μονο η Καρμεν παιζει και με τα 2!!Τι καλο κοριτσι ε???

Νικη αν το εχεις βρει πες μου σε ποιο Τζαμπο ...

γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...:Pστελνουν και στην Ελλαδα;):)
https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html

wurfbox2.jpg

Ναι στέλνουν, μόνο που τα μεταφορικά βγαίνουν πιο πολλά από το καλάθι:down::down:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back