ria23
Διάσημο μέλος

σε ποιον τομεα τα βρηκατε ?????????? συνηθως εχει τα διαφορα, τα κοριτσιστικα , και τα αγοριστικα!!!!! εψαξα και δεν βρηκα τπτ...γινοταν και χαμος και δεν βρηκα καποιον να ρωτησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σας θυμίζω ότι πρόσφατα στην Γαλλία κατασχέθηκαν τόννοι ενδυμάτων, τα οποία βρέθηκαν να έχουν τρίχωμα γάτας ή σκύλου, κάτι το οποίο απαγορεύεται στην Ε.Ε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Αν είναι "made in china" και έχει γουνάκι που φαίνεται αληθινό...είναι αληθινό... Και 0.60 ευρώ να έχει... Γενικά, ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αποφεύγετε ο,τιδήποτε παράγεται στην Κίνα ...Εκτός από το φρικιαστικό θέμα της γούνας που σίγουρα είναι από γάτα ή σκύλο, τα πλαστικά τους είναι δηλητηριώδη... Εξ' ου και πολύ φθηνά...
Αυτό προσπαθώ, να μην αγοράζω πράγματα φτιαγμένα στην Κίνα...αλλά ξέρεις πολλά προϊόντα που δεν κατασκευάζονται εκεί;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι θέλω κι άλλο...ένα πλαστικο για να μπορει ο Μορφέας να περνα πιο πολλές ώρες στο μπαλκονι που του αρέσει και να τον αφηνω εκει να αράζει, να κοιμαται και να μη κρυώνει τωρα που ειναι Χειμωνας...Τελικα Γιουλη, σε ρωτησα και χτες, γιατι το θες να ειναι πλαστικο το σπιτακι? μια χαρα δεν εχεις εκεινα τα γατοδεντρα? θελεις και αλλο?
Ειναι ανησυχος πολλές φορες μεσα στο σπιτι ενω στο μπαλκονι χαλαρωνει και χαζευει...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πιο πολυ δεν καταλαβα γιατι το θελεις πλαστικο ....αφου ετσι και αλλιως ειναι κλειστο το μπαλκονι σου. Σκεφτεσαι να του κανεις καμια ''γουνινη επενδυση '' απο μεσα?Ναι θέλω κι άλλο...ένα πλαστικο για να μπορει ο Μορφέας να περνα πιο πολλές ώρες στο μπαλκονι που του αρέσει και να τον αφηνω εκει να αράζει, να κοιμαται και να μη κρυώνει τωρα που ειναι Χειμωνας...
Ειναι ανησυχος πολλές φορες μεσα στο σπιτι ενω στο μπαλκονι χαλαρωνει και χαζευει...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βασικά θέλω σπιτάκι κανονικο να μπαινει μέσα και να ειναι ζεστα...Πιο πολυ δεν καταλαβα γιατι το θελεις πλαστικο ....αφου ετσι και αλλιως ειναι κλειστο το μπαλκονι σου. Σκεφτεσαι να του κανεις καμια ''γουνινη επενδυση '' απο μεσα?![]()
Θα του βάλω κι ένα μαλακο μαξιλάρι μεσα...
στο γατοδεντρο ειναι εκτεθειμενος γύρω γύρω...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σε αυτο εχεις δικιοΒασικά θέλω σπιτάκι κανονικο να μπαινει μέσα και να ειναι ζεστα...
Θα του βάλω κι ένα μαλακο μαξιλάρι μεσα...
στο γατοδεντρο ειναι εκτεθειμενος γύρω γύρω...
βεβαια δεν ξερω αν παει εκει γιατι του αρεσει που ειναι ψηλα. Εννοω οτι αν ειναι χαμηλα, δεν θα το προτιμησει και παλι στο γατοδεντρο θα ανεβαινει 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το σκεφτηκα κι αυτο...θα το ανεβάσω σε ένα τραπέζι μπαμπου που έχω στο μπαλκονι....και θα βγάλω το γούνινο σπιτάκι που τους έχω...Σε αυτο εχεις δικιοβεβαια δεν ξερω αν παει εκει γιατι του αρεσει που ειναι ψηλα. Εννοω οτι αν ειναι χαμηλα, δεν θα το προτιμησει και παλι στο γατοδεντρο θα ανεβαινει
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι το θυμαμαι το τραπεζακι....μπορει να χρειαστει ακομη πιο πολυ, αλλα θα δεις εσυ πως θα το κανεις!!!!το σκεφτηκα κι αυτο...θα το ανεβάσω σε ένα τραπέζι μπαμπου που έχω στο μπαλκονι....και θα βγάλω το γούνινο σπιτάκι που τους έχω...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...θα του άρεσε να ειναι ακομα πιο ψηλαΝαι το θυμαμαι το τραπεζακι....μπορει να χρειαστει ακομη πιο πολυ, αλλα θα δεις εσυ πως θα το κανεις!!!!![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
παιδια εγω πηγα στα jumbo της καλλιθεας τωρα και δεν βρηκα τιποτα !!!σε ποιον τομεα τα βρηκατε ?????????? συνηθως εχει τα διαφορα, τα κοριτσιστικα , και τα αγοριστικα!!!!! εψαξα και δεν βρηκα τπτ...γινοταν και χαμος και δεν βρηκα καποιον να ρωτησω
![]()
Εγώ το πήρα από το Jumbo στην Πειραιώς, της Καλλιθέας είναι αρκετά μικρό και μπορεί να μην έχει ποικιλία. Έχει ξεχωριστό κομμάτι για τα κατοικίδια, με λουράκια, μπαλάκια, ποντίκια, ονυχοδρόμιο (μικρά) κλπ. Στης Καλλιθέας δεν έχω δει τέτοιο τμήμα, αλλά έχω καιρό να πάω.
είναι η δεύτερη φορά που διαβάζω κάτι τέτοιο σήμερα και με έχει βάλει σε σκέψεις...γιατί έχω πάρει ένα ραβδί από τα Jumbo που στην άκρη κρέμεται ένα ποντίκι με πολύ μαλακή γούνα και δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αληθινή! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο...τι να πω...αίσχος! Θα το πάρω να το πετάξω![]()
Μάλλον το ίδιο έχουμε! Απλά η Μπουμπού του έδωσε και κατάλαβε και διαλύθηκε η γούνα σε κομμάτια και έτσι το είδα και υποψιάστηκα. Είναι πάααρα πολύ απαλό και αυτό που με υποψίασε ήταν ο χρωματισμός των τριχών και το ότι το πετσί φαινόταν σαν αληθινό, αν και πολύ λεπτό σε πάχος!!! Το σκέφτηκα κι εγώ να το πετάξω, αλλά έχει γίνει το αγαπημένο της! Πρώτη φορά που ασχολείται τόσες μέρες με το ίδιο παιχνίδι! Θα της το ξανακολλήσω, αλλά μάλλον δε θα αγοράσω άλλο όταν διαλυθεί...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν εχω παει σε αυτο....Αντα...ξέρεις αν στο jumbo στη γέφυρα της Βαρυμπομπης έχει τμημα για κατοικιδια?![]()
Στα Πευκακια εχει - ασχετο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Αντα...ξέρεις αν στο jumbo στη γέφυρα της Βαρυμπομπης έχει τμημα για κατοικιδια?![]()
Σόρυ για τη σφήνα! Το Jumbo Βαρυμπόμπης έχει τμήμα για κατοικίδια αρκετά καλό απ'όσο θυμάμαι. Νομίζω στον πρώτο όροφο λίγο πριν τις σκάλες για το ισόγειο.
ria23
Διάσημο μέλος
Εγώ το πήρα από το Jumbo στην Πειραιώς, της Καλλιθέας είναι αρκετά μικρό και μπορεί να μην έχει ποικιλία. Έχει ξεχωριστό κομμάτι για τα κατοικίδια, με λουράκια, μπαλάκια, ποντίκια, ονυχοδρόμιο (μικρά) κλπ. Στης Καλλιθέας δεν έχω δει τέτοιο τμήμα, αλλά έχω καιρό να πάω.
.
λες για το μεγαλο που ανοιξε απεναντι απο το factory outlet???????
chryssa
Διάσημο μέλος
λες για το μεγαλο που ανοιξε απεναντι απο το factory outlet???????
Ναι, υποτίθεται ότι είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα!
ria23
Διάσημο μέλος
Ναι, υποτίθεται ότι είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα!
δεν το συζητω την Δευτερα θα παω για βολτα!!!!!! δουλευα περισυ στα factory αλλα απο τοτε που εφυγα δεν ειχε προλαβει να ανοιξει ακομα ..το ετοιμαζαν αλλιως θα ειχα παει!!!! ευχαριστωωωωωωωωωωω

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εχει factory outlet στη βαρυμπομπη? στη εθνικη οδο?λες για το μεγαλο που ανοιξε απεναντι απο το factory outlet???????

chryssa
Διάσημο μέλος
Όλο και κάτι θα βρεις να πάρεις στη μπέμπα σου! (Εγώ της πήρα και μια φλις ροζ κουβέρτα από το τμήμα με τα μωρά... ) Αχ, αυτό το πατουσίνι σας, είναι όλα τα λεφτά! 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool