anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas3
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησηςδεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα?
![]()
Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει..

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως.
www.paypal.com
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια!
"Διαστημική" κλειστή λεκάνη
Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα
Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα"
κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου..
Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα")
Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες
Και τελευταίο και πιό κουφό
Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι

το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβο
απο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!!η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε...
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
ruko
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Για πόσες γάτες??
Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά

ruko
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα..Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό.
Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω...
Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της...
Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι..

Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει.
Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο.
Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ
Το έβαλα και σε φώτο.
Καλή τύχη.
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα...![]()
Αυτοί οι Αμερικάνοι!!
! Υπερβολικοί σε όλα τους!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο...
Μακάβριο....
mimikaki
Διάσημο μέλος
Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!!Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο...
![]()
Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά
..Είναι φέρετρο για γάτες???
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες...Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά
..Είναι φέρετρο για γάτες???
![]()

Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool