anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2007 στις 10:21 Η anabou έγραψε: #221 14-07-07 10:21 Τέλειο site! Μου άρεσε πολύ το κρεββάτι-πλυντήριο και το κολλάρο με το όνομα του ζώου επάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas3 Νεοφερμένο μέλος Η kostas3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2007 στις 22:00 Η kostas3 έγραψε: #222 14-07-07 22:00 Στο ΙΚΕΑ,στο παιδικό τμήμα έχει κάτι υφασμάτινους(μάλλον δίχτυ..) αποθηκευτικούς χώρους στρόγγυλους που τους κρεμάς από κάπου ψηλά με 3 ή 5 ''θέσεις''.Το απίστευτο τρελλό πάρτυ,δοκιμάστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:08 Η mimikaki έγραψε: #223 27-07-07 14:08 Πολύ όμορφο κουτί για να βάζουμε την τροφή,μαζί με φτυαράκι! Και άλλα σε αυτό το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VC4637446cdb0ef.jpg 65,3 KB · Εμφανίσεις: 240 VC464ada1d43697.jpg 25,5 KB · Εμφανίσεις: 230 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:19 Η mimikaki έγραψε: #224 27-07-07 14:19 επείσης τώρα το είδα, τσαντάκι πρώτων βοηθειών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα FIRST AID KIT.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 62 cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η cris έγραψε: #225 27-07-07 14:22 Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:03 Η mimikaki έγραψε: #226 27-07-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από cris: Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:08 Η Κατερίνα έγραψε: #227 27-07-07 15:08 Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο site! Μου άρεσε πολύ το κρεββάτι-πλυντήριο και το κολλάρο με το όνομα του ζώου επάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas3 Νεοφερμένο μέλος Η kostas3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2007 στις 22:00 Η kostas3 έγραψε: #222 14-07-07 22:00 Στο ΙΚΕΑ,στο παιδικό τμήμα έχει κάτι υφασμάτινους(μάλλον δίχτυ..) αποθηκευτικούς χώρους στρόγγυλους που τους κρεμάς από κάπου ψηλά με 3 ή 5 ''θέσεις''.Το απίστευτο τρελλό πάρτυ,δοκιμάστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:08 Η mimikaki έγραψε: #223 27-07-07 14:08 Πολύ όμορφο κουτί για να βάζουμε την τροφή,μαζί με φτυαράκι! Και άλλα σε αυτό το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VC4637446cdb0ef.jpg 65,3 KB · Εμφανίσεις: 240 VC464ada1d43697.jpg 25,5 KB · Εμφανίσεις: 230 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:19 Η mimikaki έγραψε: #224 27-07-07 14:19 επείσης τώρα το είδα, τσαντάκι πρώτων βοηθειών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα FIRST AID KIT.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 62 cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η cris έγραψε: #225 27-07-07 14:22 Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:03 Η mimikaki έγραψε: #226 27-07-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από cris: Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:08 Η Κατερίνα έγραψε: #227 27-07-07 15:08 Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο ΙΚΕΑ,στο παιδικό τμήμα έχει κάτι υφασμάτινους(μάλλον δίχτυ..) αποθηκευτικούς χώρους στρόγγυλους που τους κρεμάς από κάπου ψηλά με 3 ή 5 ''θέσεις''.Το απίστευτο τρελλό πάρτυ,δοκιμάστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:08 Η mimikaki έγραψε: #223 27-07-07 14:08 Πολύ όμορφο κουτί για να βάζουμε την τροφή,μαζί με φτυαράκι! Και άλλα σε αυτό το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VC4637446cdb0ef.jpg 65,3 KB · Εμφανίσεις: 240 VC464ada1d43697.jpg 25,5 KB · Εμφανίσεις: 230 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:19 Η mimikaki έγραψε: #224 27-07-07 14:19 επείσης τώρα το είδα, τσαντάκι πρώτων βοηθειών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα FIRST AID KIT.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 62 cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η cris έγραψε: #225 27-07-07 14:22 Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:03 Η mimikaki έγραψε: #226 27-07-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από cris: Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:08 Η Κατερίνα έγραψε: #227 27-07-07 15:08 Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ όμορφο κουτί για να βάζουμε την τροφή,μαζί με φτυαράκι! Και άλλα σε αυτό το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:19 Η mimikaki έγραψε: #224 27-07-07 14:19 επείσης τώρα το είδα, τσαντάκι πρώτων βοηθειών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα FIRST AID KIT.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 62 cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η cris έγραψε: #225 27-07-07 14:22 Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:03 Η mimikaki έγραψε: #226 27-07-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από cris: Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:08 Η Κατερίνα έγραψε: #227 27-07-07 15:08 Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επείσης τώρα το είδα, τσαντάκι πρώτων βοηθειών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η cris έγραψε: #225 27-07-07 14:22 Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:03 Η mimikaki έγραψε: #226 27-07-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από cris: Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:08 Η Κατερίνα έγραψε: #227 27-07-07 15:08 Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:03 Η mimikaki έγραψε: #226 27-07-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από cris: Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:08 Η Κατερίνα έγραψε: #227 27-07-07 15:08 Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris: Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:08 Η Κατερίνα έγραψε: #227 27-07-07 15:08 Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:48 Η chouzouris: #228 27-07-07 15:48 Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL. Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως. www.paypal.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #229 28-07-07 16:08 καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα inP027854large_ea5d.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 243 7953_44b5f.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 241 lg_11895_560dd.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 64 lrg_53846_49209.jpg 37,8 KB · Εμφανίσεις: 77 lg_7707_412d9.jpg 36,5 KB · Εμφανίσεις: 87 Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καινούργιο εμπόρευμα! Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια! "Διαστημική" κλειστή λεκάνη Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα" κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου.. Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα") Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες Και τελευταίο και πιό κουφό Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 02:39 Η Mariel έγραψε: #230 29-07-07 02:39 μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβοαπο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!! η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Η Evelia έγραψε: #231 05-08-07 17:10 Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:02 Η ruko έγραψε: #232 05-08-07 18:02 Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a_2_cats_in_cathouse02.jpg 19,6 KB · Εμφανίσεις: 360 cathouse.jpg 46,1 KB · Εμφανίσεις: 84 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #233 05-08-07 18:13 Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cathouse.jpg 594,2 KB · Εμφανίσεις: 97 a_Cathouse-4.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 100 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρίγκηψ και φτωχός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 18:39 Η mimikaki έγραψε: #234 05-08-07 18:39 συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???Για πόσες γάτες?? Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 19:59 Η ruko έγραψε: #235 05-08-07 19:59 Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:19 Η mimikaki έγραψε: #236 05-08-07 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_a 031.jpg 9,6 KB · Εμφανίσεις: 504 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Evelia: Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα.. Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω... Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της... Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι.. Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει. Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο. Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ Το έβαλα και σε φώτο. Καλή τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2007 στις 21:20 Η mimikaki έγραψε: #237 05-08-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι Αμερικάνοι!!! Υπερβολικοί σε όλα τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η aspasiapef: #238 08-08-07 16:37 Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Μακάβριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:39 Η mimikaki έγραψε: #239 08-08-07 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 16:42 Η aspasiapef: #240 08-08-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά..Είναι φέρετρο για γάτες??? Click για ανάπτυξη... Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες... Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.