Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τέλειο site! Μου άρεσε πολύ το κρεββάτι-πλυντήριο και το κολλάρο με το όνομα του ζώου επάνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο ΙΚΕΑ,στο παιδικό τμήμα έχει κάτι υφασμάτινους(μάλλον δίχτυ..) αποθηκευτικούς χώρους στρόγγυλους που τους κρεμάς από κάπου ψηλά με 3 ή 5 ''θέσεις''.Το απίστευτο τρελλό πάρτυ,δοκιμάστε το

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφο κουτί για να βάζουμε την τροφή,μαζί με φτυαράκι!:)
Και άλλα σε αυτό το site

Συνημμένα

• VC4637446cdb0ef.jpg
    VC4637446cdb0ef.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 230
  • VC464ada1d43697.jpg
    VC464ada1d43697.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 221
επείσης τώρα το είδα, τσαντάκι πρώτων βοηθειών

Συνημμένα

• FIRST AID KIT.jpg
    FIRST AID KIT.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 54
Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης :redface: δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? :redface:

Αυτό το τσαντάκι και άλλα πολλά πολύ θα ήθελα να τα αποκτήσω αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορές μέσω internet και λόγω έλλειψης αυτοσυγκράτησης :redface: δεν διαθέτω και πιστωτική.... Μπορείς να με δαιφωτίσεις Μιμικάκι (ή όποιος μπορεί) για τους τρόπους που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από αυτά τα υπέροχα πράγματα? :redface:

Βασικά από ότι έχω ακούσει,για τέτοια περίπτωση υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που τις χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους συναλλαγές...Άλλά εγώ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πώς δουλεύει..:hmm:

Οι προπληρωμενες κάρτες είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά ασφαλείς και βοηθάνε να μην "ξεφύγεις" με τις αγορες. Πρέπει προτού προχωρήσεις στην αγορά να έχεις βάλει τα χρήματα στην κάρτα. Οπότε αν δεν έχεις ούτως ή άλλως δεν ξεφεύγεις (όπως μπορεί να πάθεις με τις κανονικές πιστωτικές). Επίσης αν δεν έχεις λεφτά μεσα στην καρτα δεν μπορεί κανείς με απατεωνιά να κάνει αγορά με την κάρτ ασου!!

Μία ασφαλής λύση είναι και το PAYPAL.
Εγγράφεσαι, δίνεις μία και μόνη φορά τον αριθμό της κάρτας σου και μπορείς να πληρώσεις συμβεβλημένο έμπορο κάνοντας πληρωμή στο PAYPAL, χωρίς να γνωρίζει ο έμπορος την κάρτα σου. Στην Αμερική χρησιμοποιείται ευρέως.
www.paypal.com

καινούργιο εμπόρευμα!

Ανακάλυψα site με τρελά γκατζετάκια!
"Διαστημική" κλειστή λεκάνη:blink:
Αυτοκαθαριζόμενη λεκάνη .Λίγο "τσιμπημένη στην τιμή, αλλά γλυτώνεις το καθημερινό ξε-σκα/μα :P
Τεντόπανοειδές λεκάνη με χαλάκι "ράμπα"
κολλητική ταινία που κολλάς σε σημεία που δεν θέλεις να πατήσει ή να ξήσει τα νυχάκια του το γατούδι σου..
Ειδικός φακός που εντοπίζει και την παραμικρή "σταγόνα" που δημιουργεί άσχημη μυρωδιά (κοινώς το "ψέκασμα")
Κρεββάτι λούξ για βασιλικές γατούλες
Και τελευταίο και πιό κουφό:blink: Θήκες λαστιχένιες για να γίνονται τα νυχάκια "άκακα".. Διαθέσημες σε 5 χρώματα!!!

Συνημμένα

• inP027854large_ea5d.jpg
    inP027854large_ea5d.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 235
  • 7953_44b5f.jpg
    7953_44b5f.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 230
  • lg_11895_560dd.jpg
    lg_11895_560dd.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • lrg_53846_49209.jpg
    lrg_53846_49209.jpg
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 68
  • lg_7707_412d9.jpg
    lg_7707_412d9.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 78
μη βαζετε αλλα αξεσουαρ,μας κολαζετε:lol::rolleyes::redface:
καπου ειχα διαβασει παλια στο σαιτ του Αιλουρου για τεχνητα νυχια που μπαινουν πανω απο τα κανονικα,αλλαζονται καθε μηνα και δεν προκαλουν ζημιες.μαλλον αυτα θα ειναι:hmm:
το κρεβατι ειναι τελειο!!!εχω βρει ενα ιδιο σε πετ-σοπ εδω,αλλα ειναι πανακριβο:(απο ο,τι ειδα ομως αυτο εδω κανει μονο 50 δολλαρια!!
η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι εξοικειωμενη με τις αγορες μεσω ιντερνετ...ειμαι τελειως ασχετη.παλιοτερα ηταν να παραγγειλω καποια πραγματα μαζι με μια φιλη μου με τη δικη της καρτα(εκεινη ειχε ξαναπαραγγειλει και ηξερε),αλλα τελικα δυστυχως ακυρωθηκε...

Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό.

Δεν ξέρω αν θα βρεις να αγοράσεις στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα, ανάλογα με τα γούστα ή όσο βαστάει η τσέπη σου. Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στις Εικόνες του Google, θα βρεις πολλές ιδέες. Να μερικά ωραία που βρήκα (το δεύτερο είναι ταμάμ άμα έχεις δέντρα):

Συνημμένα

• a_2_cats_in_cathouse02.jpg
    a_2_cats_in_cathouse02.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 352
  • cathouse.jpg
    cathouse.jpg
    46,1 KB · Εμφανίσεις: 74
Πρίγκηψ και φτωχός!:lol::lol:

Συνημμένα

• cathouse.jpg
    cathouse.jpg
    594,2 KB · Εμφανίσεις: 88
  • a_Cathouse-4.jpg
    a_Cathouse-4.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 91
συγνώμη το πρώτο είναι γατόσπιτο???:blink:Για πόσες γάτες??:hmm:
Ωραία ιδέα πάντως να φτιάξεις ένα τέτοιο λυομενο στον κήπο και να βάλεις και έπιπλα μέσα και όλα κανονικά:P:P:P

Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα...:P

Μου χρειάζεται ένα σπιτάκι γατιών για τον κήπο γιατί τα δικά μου είναι συχνά έξω ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχετε καμιά καλή ιδέα? Κοίταξα όσα έχουν δημοσιευτεί αλλά -δεν ξέρω αν μου ξέφυγε- δεν είδα κάτι σχετικό.
Απ'όσο κοίταξα στο ιντερνετ δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα..
Βέβαια περισσότερο μάλλον θα το χρειαστούν τον χειμώνα, γιατί για να μπούν το καλοκαίρι σε σπιτάκι δύσκολο το βλέπω...
Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να κάνει τη δουλείά του και μια παλιά πλαστική γατοφόρος, αφού αφαιρέσεις το πορτάκι της...
Επείσης το καλοκαίρι μπορείς να αφαιρέσεις το πάνω κομμάτι της και να γίνει άνετα ένα κρεββατάκι..:hmm:

Μετά μένει να κατασκευάσεις ένα σπιτάκι από κοντρα πλακέ, πολύ εύκολα πάς σε έναν ξυλουργό, του λές τις διαστάσεις και στο φτιάχνει.
Στην τελική φαντάζομαι πώς και ένα σκυλόσπιτο θα κάνει τη δουλείά, μιάς και μιλάς για πολλές γάτες..Μπορείς να "ντύσεις" κάποια σημεία του και με σχοινί, ώστε να λειτουργεί και σάν ονυχοδρόμιο.

Μια ωραία ιδέα βρήκα εδώ
Το έβαλα και σε φώτο.
Καλή τύχη.

Συνημμένα

• thumb_a 031.jpg
    thumb_a 031.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 494
Είναι από μια αμερικανική πανσιόν για γάτες. Προφανώς πρόκειται για την προεδρική σουίτα...:P

Αυτοί οι Αμερικάνοι!!:blink:! Υπερβολικοί σε όλα τους!!!:lol::lol:

Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! :blink: Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο...:confused: Μακάβριο....:(
b4_1.JPG

Διακινδυνεύοντας να με βρίσετε, κοιτάχτε τι βρήκα ψάχνοντας παιχνίδια για τα μωρά μου στο E-bay!!! :blink: Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο...:confused:
b4_1.JPG

:blink: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά:hmm:..Είναι φέρετρο για γάτες???:confused:

:blink: Κατάλαβα καλά? Γιατί είναι στα Γερμανικά:hmm:..Είναι φέρετρο για γάτες???:confused:
Είναι το Γερμανικό e-bay και ναι, καλά κατάλαβες είναι φέρετρο για γάτες...:(:/:

Και τώρα κάτι πιο ευχάριστο, σεζ λονγκ για γάτες με ενσωματομένο παιχνίδι/ουρά.
a017_1.JPG

89f0_1.JPG

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back