kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:52 Η kitsoyla έγραψε: #281 10-08-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Click για ανάπτυξη... μεγάλη ποικιλία έχει στο the mall, έχει κάτι υπέροχα με λουλουδάκια , με πεταλουδίτσες, επίσης έχει και και γραμματάκια που φτιάχνεις το όνομα της γάτας σου και τα πέρνας στο λουράκι, είναι καταπληκτικό, έγω βέβαια δεν βρήκα όλα τα γράμματα που ήθελα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 15:55 Η aspasiapef: #282 10-08-07 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Click για ανάπτυξη... Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #283 10-08-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!... Click για ανάπτυξη... Αμ κάτι ξέρει που σε ξυπνάει από τις 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 11:11 Η Evelia έγραψε: #284 11-08-07 11:11 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Ναι, τι ακριβώς θέλεις? Στείλ' το μου να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 12:29 Η mimikaki έγραψε: #285 11-08-07 12:29 βρήκα εδώ παπουτσάκια για γατούλια...Αδιάβροχα γιατί έρχονται και βροχές, κρύο και χιόνια σε λίγο Επείσης κρεββατάκι ονειρικό για κοριτσάκια και βέβαια γαλάζιο για αγοράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pet_shoes_6001_1.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 194 Pet_Bed_2010_13.jpg 264,3 KB · Εμφανίσεις: 61 bed-blue.jpg 77,8 KB · Εμφανίσεις: 48 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #286 13-08-07 10:49 Πανω στο φούξια κόλλησα κάτι στρασάκια που είχα από ένα βραχιολάκι και έφτιαξα περιλαίμιο σε στυλ 80ies! Ειναι και στη μόδα φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Η mimikaki έγραψε: #287 13-08-07 11:05 Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Click για ανάπτυξη... μεγάλη ποικιλία έχει στο the mall, έχει κάτι υπέροχα με λουλουδάκια , με πεταλουδίτσες, επίσης έχει και και γραμματάκια που φτιάχνεις το όνομα της γάτας σου και τα πέρνας στο λουράκι, είναι καταπληκτικό, έγω βέβαια δεν βρήκα όλα τα γράμματα που ήθελα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 15:55 Η aspasiapef: #282 10-08-07 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Click για ανάπτυξη... Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #283 10-08-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!... Click για ανάπτυξη... Αμ κάτι ξέρει που σε ξυπνάει από τις 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 11:11 Η Evelia έγραψε: #284 11-08-07 11:11 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Ναι, τι ακριβώς θέλεις? Στείλ' το μου να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 12:29 Η mimikaki έγραψε: #285 11-08-07 12:29 βρήκα εδώ παπουτσάκια για γατούλια...Αδιάβροχα γιατί έρχονται και βροχές, κρύο και χιόνια σε λίγο Επείσης κρεββατάκι ονειρικό για κοριτσάκια και βέβαια γαλάζιο για αγοράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pet_shoes_6001_1.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 194 Pet_Bed_2010_13.jpg 264,3 KB · Εμφανίσεις: 61 bed-blue.jpg 77,8 KB · Εμφανίσεις: 48 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #286 13-08-07 10:49 Πανω στο φούξια κόλλησα κάτι στρασάκια που είχα από ένα βραχιολάκι και έφτιαξα περιλαίμιο σε στυλ 80ies! Ειναι και στη μόδα φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Η mimikaki έγραψε: #287 13-08-07 11:05 Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Click για ανάπτυξη... Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η mimikaki έγραψε: #283 10-08-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!... Click για ανάπτυξη... Αμ κάτι ξέρει που σε ξυπνάει από τις 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 11:11 Η Evelia έγραψε: #284 11-08-07 11:11 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Ναι, τι ακριβώς θέλεις? Στείλ' το μου να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 12:29 Η mimikaki έγραψε: #285 11-08-07 12:29 βρήκα εδώ παπουτσάκια για γατούλια...Αδιάβροχα γιατί έρχονται και βροχές, κρύο και χιόνια σε λίγο Επείσης κρεββατάκι ονειρικό για κοριτσάκια και βέβαια γαλάζιο για αγοράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pet_shoes_6001_1.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 194 Pet_Bed_2010_13.jpg 264,3 KB · Εμφανίσεις: 61 bed-blue.jpg 77,8 KB · Εμφανίσεις: 48 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #286 13-08-07 10:49 Πανω στο φούξια κόλλησα κάτι στρασάκια που είχα από ένα βραχιολάκι και έφτιαξα περιλαίμιο σε στυλ 80ies! Ειναι και στη μόδα φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Η mimikaki έγραψε: #287 13-08-07 11:05 Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!... Click για ανάπτυξη... Αμ κάτι ξέρει που σε ξυπνάει από τις 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 11:11 Η Evelia έγραψε: #284 11-08-07 11:11 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Ναι, τι ακριβώς θέλεις? Στείλ' το μου να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 12:29 Η mimikaki έγραψε: #285 11-08-07 12:29 βρήκα εδώ παπουτσάκια για γατούλια...Αδιάβροχα γιατί έρχονται και βροχές, κρύο και χιόνια σε λίγο Επείσης κρεββατάκι ονειρικό για κοριτσάκια και βέβαια γαλάζιο για αγοράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pet_shoes_6001_1.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 194 Pet_Bed_2010_13.jpg 264,3 KB · Εμφανίσεις: 61 bed-blue.jpg 77,8 KB · Εμφανίσεις: 48 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #286 13-08-07 10:49 Πανω στο φούξια κόλλησα κάτι στρασάκια που είχα από ένα βραχιολάκι και έφτιαξα περιλαίμιο σε στυλ 80ies! Ειναι και στη μόδα φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Η mimikaki έγραψε: #287 13-08-07 11:05 Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Ναι, τι ακριβώς θέλεις? Στείλ' το μου να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 12:29 Η mimikaki έγραψε: #285 11-08-07 12:29 βρήκα εδώ παπουτσάκια για γατούλια...Αδιάβροχα γιατί έρχονται και βροχές, κρύο και χιόνια σε λίγο Επείσης κρεββατάκι ονειρικό για κοριτσάκια και βέβαια γαλάζιο για αγοράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pet_shoes_6001_1.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 194 Pet_Bed_2010_13.jpg 264,3 KB · Εμφανίσεις: 61 bed-blue.jpg 77,8 KB · Εμφανίσεις: 48 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #286 13-08-07 10:49 Πανω στο φούξια κόλλησα κάτι στρασάκια που είχα από ένα βραχιολάκι και έφτιαξα περιλαίμιο σε στυλ 80ies! Ειναι και στη μόδα φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Η mimikaki έγραψε: #287 13-08-07 11:05 Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρήκα εδώ παπουτσάκια για γατούλια...Αδιάβροχα γιατί έρχονται και βροχές, κρύο και χιόνια σε λίγο Επείσης κρεββατάκι ονειρικό για κοριτσάκια και βέβαια γαλάζιο για αγοράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #286 13-08-07 10:49 Πανω στο φούξια κόλλησα κάτι στρασάκια που είχα από ένα βραχιολάκι και έφτιαξα περιλαίμιο σε στυλ 80ies! Ειναι και στη μόδα φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Η mimikaki έγραψε: #287 13-08-07 11:05 Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανω στο φούξια κόλλησα κάτι στρασάκια που είχα από ένα βραχιολάκι και έφτιαξα περιλαίμιο σε στυλ 80ies! Ειναι και στη μόδα φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Η mimikaki έγραψε: #287 13-08-07 11:05 Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουάου Ισμήνη! πολύ "γκλαμουριά" η Αργυρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η ruko έγραψε: #288 13-08-07 11:07 Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπέροχο! Η Αργυρώ είναι επισήμως μια σταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:07 Η Ismini έγραψε: #289 13-08-07 11:07 Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε! Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:13 Η mimikaki έγραψε: #290 13-08-07 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η Ismini έγραψε: #291 13-08-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η RedCat έγραψε: #292 13-08-07 11:30 εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:43 Η mimikaki έγραψε: #293 13-08-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"... Click για ανάπτυξη... τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο Πόσο τα ζήλευα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η ruko έγραψε: #294 13-08-07 11:46 Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ πια παιδάκια φορούσαν τα καλά τους στο σχολείο; Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #295 13-08-07 12:21 Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά εμένα και τα δύο μου αγοράκια βγήκαν καλόβολα και δεν διαμαρτύρονται για τα περιλαίμια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:22 Η chouzouris: #296 13-08-07 12:22 Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:28 Η Ismini έγραψε: #297 13-08-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo. To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει.... Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον.... Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:37 Η AGGELIKI έγραψε: #298 13-08-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend.... Click για ανάπτυξη... επεσες στην περιπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 16:44 Η aretha έγραψε: #299 13-08-07 16:44 Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κουκλάρα η Αργυρώ (έτσι κι αλλιώς), αλλά με το γκλαμουρο-λουράκι ήρθε κι έδεσε!! Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα.... Click για ανάπτυξη... Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 17:08 Η nena έγραψε: #300 13-08-07 17:08 Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισμήνη όσο δεν της φοράς πέδιλο με κάλτσα τα πράγματα είναι ελεγχόμενα Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.