kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!)
μεγάλη ποικιλία έχει στο the mall, έχει κάτι υπέροχα με λουλουδάκια , με πεταλουδίτσες, επίσης έχει και και γραμματάκια που φτιάχνεις το όνομα της γάτας σου και τα πέρνας στο λουράκι, είναι καταπληκτικό, έγω βέβαια δεν βρήκα όλα τα γράμματα που ήθελα,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!...Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ πήρα ένα χρυσαφί με παγιέτες κι ένα τυρκουάζ με strass για τον Πίπη. Πάει αδελφή τον έκανα τον γάτο με τοσα strass και παγιέτες!!!...![]()
Αμ κάτι ξέρει που σε ξυπνάει από τις 4!!!

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, τι ακριβώς θέλεις? Στείλ' το μου να το δω.Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικαδεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;;
mimikaki
Διάσημο μέλος
...Αδιάβροχα γιατί έρχονται και βροχές, κρύο και χιόνια σε λίγο

Επείσης κρεββατάκι ονειρικό για κοριτσάκια και βέβαια γαλάζιο για αγοράκια

Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
( Μονο αν έχουμε επισκέψεις θα της το φοράω!

Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Το ίδιο μου έκανε και η μαμά μου με τα καινούργια παπούτσια και ρούχα όταν ήμουν μικρή!!!
![]()

Κι εμένα.....

RedCat
Διάσημο μέλος

εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
εγώ από την άλλη ήθελα να τα φοράω ΑΜΕΣΩΣ και όχι για την περίσταση που τα είχαμε αγοράσει....και έτσι κατέληγα να πάω σαν καρνάβαλος στο σχολείο ή να παίζω με τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς ντυμένη "καλά"...
τα θυμάμαι αυτά τα παιδάκια που φορούσαν τα καλά τους σχολειο

Πόσο τα ζήλευα τότε
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Εμείς βάζαμε τα καλά μας μόνο όταν πηγαίναμε για εκκλησιασμό. Μάλιστα, θυμάμαι μια φορά που κάτι κοριτσάκια μου την είπαν, επειδή φορούσα παντελόνι...
aspasiapef
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Τα στρασάκια είναι περασμένα σε σκληρό λαστιχάκι. Δηλαδή δεν τα κόλλησα ένα ένα. Εκοψα με ψαλίδι το βραχιόλι στη μέση και το κόλλησα με Logo.Ισμήνη ΠΡΟΣΕΧΕ μην ξεκολλήσει κάποιο στρασάκι και το καταπιεί!!!!
To κουδουνάκι πάντως....το τσακίσαμε....Πάει....
Ευτυχώς πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφίες τουλάχιστον....
Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend....
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Και μετά σου λένε: Diamonds are a girl's best friend....![]()
επεσες στην περιπτωση!
aretha
Περιβόητο μέλος

Μήπως της το είχες υπερβολικά χαλαρό; Αν αφήσεις μικρότερο περιθώριο (ίσα να περνάει το δάχτυλό σου ανάμεσα από περιλαίμιο και λαιμό) λογικά δε θα μπορεί να περάσει το σαγόνι της από μέσα για να το βάλει στο στόμαΤελικά της το έβγαλα γιατί το δάγκωνε συνέχεια και την έβρισκα με το περιλαίμιο περασμένο μέσα στο στόμα....![]()

Από την άλλη η Αργυρώ είναι από μόνη της μια σπουδή σε χρώμα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool