zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 22:11 Η zorica έγραψε: #521 27-01-08 22:11 Φανταστειτε πιατο απλα μικρουτσικο (για αυτους που κανουν διετα)και απλα μπορεις να φας οτι θες αλλα μονο απο αυτο το πιατο.Να μια λυση...οχι ομως να το ξαναγεμισεις...οτι χωρεσει με την πρωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η Raisa έγραψε: #522 28-01-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φανταστειτε πιατο απλα μικρουτσικο (για αυτους που κανουν διετα)και απλα μπορεις να φας οτι θες αλλα μονο απο αυτο το πιατο.Να μια λυση...οχι ομως να το ξαναγεμισεις...οτι χωρεσει με την πρωτη. Click για ανάπτυξη... Πόσο μικρό δηλαδή; Γιατί ο όρος μικρό είναι πολύ υποκειμενικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 15:46 Η zorica έγραψε: #523 28-01-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πόσο μικρό δηλαδή; Γιατί ο όρος μικρό είναι πολύ υποκειμενικός. Click για ανάπτυξη... Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Raisa έγραψε: #524 28-01-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Click για ανάπτυξη... Ααααααα τόοοοοοσο μικρό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #525 28-01-08 17:09 Εεεε τωρα λεω για αυτους που εχουν δοκιμασει τα παντα και δεν πιανουν τοπο...αυτο σιγουρα θα πιασει(αλλα μικρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #526 01-02-08 15:43 Κι άλλη ωραία ιδέα για την αμμολεκάνη: δύο ξύλινα κουτιά απ'το IKEA, ενωμένα με μεντεσέδες. Κόβεις ένα πορτάκι, τα βάφεις και... έτοιμο: Βήμα-βήμα η κατασκευή του, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:59 Η Fotini έγραψε: #527 01-02-08 21:59 Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φανταστειτε πιατο απλα μικρουτσικο (για αυτους που κανουν διετα)και απλα μπορεις να φας οτι θες αλλα μονο απο αυτο το πιατο.Να μια λυση...οχι ομως να το ξαναγεμισεις...οτι χωρεσει με την πρωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η Raisa έγραψε: #522 28-01-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φανταστειτε πιατο απλα μικρουτσικο (για αυτους που κανουν διετα)και απλα μπορεις να φας οτι θες αλλα μονο απο αυτο το πιατο.Να μια λυση...οχι ομως να το ξαναγεμισεις...οτι χωρεσει με την πρωτη. Click για ανάπτυξη... Πόσο μικρό δηλαδή; Γιατί ο όρος μικρό είναι πολύ υποκειμενικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 15:46 Η zorica έγραψε: #523 28-01-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πόσο μικρό δηλαδή; Γιατί ο όρος μικρό είναι πολύ υποκειμενικός. Click για ανάπτυξη... Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Raisa έγραψε: #524 28-01-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Click για ανάπτυξη... Ααααααα τόοοοοοσο μικρό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #525 28-01-08 17:09 Εεεε τωρα λεω για αυτους που εχουν δοκιμασει τα παντα και δεν πιανουν τοπο...αυτο σιγουρα θα πιασει(αλλα μικρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #526 01-02-08 15:43 Κι άλλη ωραία ιδέα για την αμμολεκάνη: δύο ξύλινα κουτιά απ'το IKEA, ενωμένα με μεντεσέδες. Κόβεις ένα πορτάκι, τα βάφεις και... έτοιμο: Βήμα-βήμα η κατασκευή του, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:59 Η Fotini έγραψε: #527 01-02-08 21:59 Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φανταστειτε πιατο απλα μικρουτσικο (για αυτους που κανουν διετα)και απλα μπορεις να φας οτι θες αλλα μονο απο αυτο το πιατο.Να μια λυση...οχι ομως να το ξαναγεμισεις...οτι χωρεσει με την πρωτη. Click για ανάπτυξη... Πόσο μικρό δηλαδή; Γιατί ο όρος μικρό είναι πολύ υποκειμενικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 15:46 Η zorica έγραψε: #523 28-01-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πόσο μικρό δηλαδή; Γιατί ο όρος μικρό είναι πολύ υποκειμενικός. Click για ανάπτυξη... Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Raisa έγραψε: #524 28-01-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Click για ανάπτυξη... Ααααααα τόοοοοοσο μικρό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #525 28-01-08 17:09 Εεεε τωρα λεω για αυτους που εχουν δοκιμασει τα παντα και δεν πιανουν τοπο...αυτο σιγουρα θα πιασει(αλλα μικρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #526 01-02-08 15:43 Κι άλλη ωραία ιδέα για την αμμολεκάνη: δύο ξύλινα κουτιά απ'το IKEA, ενωμένα με μεντεσέδες. Κόβεις ένα πορτάκι, τα βάφεις και... έτοιμο: Βήμα-βήμα η κατασκευή του, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:59 Η Fotini έγραψε: #527 01-02-08 21:59 Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πόσο μικρό δηλαδή; Γιατί ο όρος μικρό είναι πολύ υποκειμενικός. Click για ανάπτυξη... Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Raisa έγραψε: #524 28-01-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Click για ανάπτυξη... Ααααααα τόοοοοοσο μικρό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #525 28-01-08 17:09 Εεεε τωρα λεω για αυτους που εχουν δοκιμασει τα παντα και δεν πιανουν τοπο...αυτο σιγουρα θα πιασει(αλλα μικρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #526 01-02-08 15:43 Κι άλλη ωραία ιδέα για την αμμολεκάνη: δύο ξύλινα κουτιά απ'το IKEA, ενωμένα με μεντεσέδες. Κόβεις ένα πορτάκι, τα βάφεις και... έτοιμο: Βήμα-βήμα η κατασκευή του, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:59 Η Fotini έγραψε: #527 01-02-08 21:59 Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ε ...μικρο σαν τα μωρουδιστηκα πιατακια που τα ταιζεις φρουτοκρεμα κατι ετσι... Click για ανάπτυξη... Ααααααα τόοοοοοσο μικρό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #525 28-01-08 17:09 Εεεε τωρα λεω για αυτους που εχουν δοκιμασει τα παντα και δεν πιανουν τοπο...αυτο σιγουρα θα πιασει(αλλα μικρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #526 01-02-08 15:43 Κι άλλη ωραία ιδέα για την αμμολεκάνη: δύο ξύλινα κουτιά απ'το IKEA, ενωμένα με μεντεσέδες. Κόβεις ένα πορτάκι, τα βάφεις και... έτοιμο: Βήμα-βήμα η κατασκευή του, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:59 Η Fotini έγραψε: #527 01-02-08 21:59 Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεε τωρα λεω για αυτους που εχουν δοκιμασει τα παντα και δεν πιανουν τοπο...αυτο σιγουρα θα πιασει(αλλα μικρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #526 01-02-08 15:43 Κι άλλη ωραία ιδέα για την αμμολεκάνη: δύο ξύλινα κουτιά απ'το IKEA, ενωμένα με μεντεσέδες. Κόβεις ένα πορτάκι, τα βάφεις και... έτοιμο: Βήμα-βήμα η κατασκευή του, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:59 Η Fotini έγραψε: #527 01-02-08 21:59 Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι άλλη ωραία ιδέα για την αμμολεκάνη: δύο ξύλινα κουτιά απ'το IKEA, ενωμένα με μεντεσέδες. Κόβεις ένα πορτάκι, τα βάφεις και... έτοιμο: Βήμα-βήμα η κατασκευή του, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:59 Η Fotini έγραψε: #527 01-02-08 21:59 Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:42 Η aretha έγραψε: #528 06-02-08 16:42 Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φάτε μάτια ψάρια (ή μάλλον γατόδεντρα) Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:48 Η RedCat έγραψε: #529 06-02-08 16:48 Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:52 Η julia έγραψε: #530 06-02-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Καλά.... Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #531 06-02-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αλίκη, για να μην ψαχνεις και να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση η ημερομηνία των γενεθλιων μου ειναι 15 Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Και των δικών μου 18 Μαΐου, αλλά δεχόμεθα και προκαταβολές, ευχαριστώ... Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό ειναι και ΣΥναγερμός!!!! Φανταστείτε κανα κλέφτη να ανοίξει την πόρτα και τα του ερθει ο γάτος σφοντίλη!!!! Click για ανάπτυξη... Αααααα... δίκιο έχεις, αυτό δεν το 'χα σκεφτεί! Πολυχρηστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:11 Η RedCat έγραψε: #532 06-02-08 17:11 όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όντως πολύ σωστή άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:26 Η cosette έγραψε: #533 12-02-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι άλλο καταπληκτικό γατόδεντρο: ...Δυστυχώς το site που το πουλάει στέλνει μόνο σε Αμερική και Καναδά. Click για ανάπτυξη... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Ίσως το καλύτερο γατόδεντρο που έχω δει Επιτέλους κάτι διακριτικό και πρακτικό για μας και τα γατούνια μας Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί... (τουλάχιστον για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:35 Η Mia_m έγραψε: #534 13-02-08 01:35 Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εύκολο είναι,ένα τόπι μοκέτα και 2 νοβοπάν πολύ εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:37 Η ladycat έγραψε: #535 13-02-08 01:37 μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:41 Η Νατάσα έγραψε: #536 13-02-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτο επειγόντως και λεπτομέρειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η ladycat έγραψε: #537 13-02-08 01:43 κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατσε γιατι το βλεπω κ τρομαζω εχςει τρει οροφους ειναι 2,65 υψος κ ενα μετρο επι ενα κ ειναι γωνιακο να δω που θα το στησω ο αντρας μου επαθε φρικη μολις το ειδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:43 Η Mia_m έγραψε: #538 13-02-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μολις σημερα παρελαβα το ονυχοδρομειο απο την αμερικη κ ειναι τεραστιο πωπω χαρα που θα κανουν τα σκατουλια μου να ειναι καλα ο θειος Click για ανάπτυξη... Λες να πω κι εγώ τη θεία μου να μου στήλει κανα τέτοιο!?!? Τυχερή κι εγώ θέλω,είμαι περίεργη να δω τα γατούνια σου εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Η ladycat έγραψε: #539 13-02-08 01:46 το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το θεμα ειναι να μην σφαζονται κ σκοτωθουνε απο τοσο υψος κ ειδικα ο φελιξακος που εχει προβλημα λογω αναπηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η aretha έγραψε: #540 25-02-08 15:48 Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.