αυτό με το λουλουδάκι είναι πολύ όμορφο και εύκολο να γίνει, απλά πας σε κάποιο μαγαζί που πουλάει μτφ και λες:
θέλω να μου κόψεις ένα τετράγωνο κομάτι τόσο επί τόσο, ένα κυκλικό με αυτή τη διάμετρο και ένα παλούκι νααα

, μιας που τα κόβεις ρε φίλε δε μου κάνεις που και 2 τριπούλες εδώ με το μπλακεντέκερ να βάλω ένα ούπααα_α_α???
-->δε θα πει όχι
πατε σπίτι τα κομμάτια τα επενδίετε με ύφασμα τα βιδώνετε και έτιμοι
θα χρειαστίτε 2 μεγάλα ούπα και αντίστοιχες για αυτά βίδες, (να ξεστίνετε κιόλας αν θέλουμε να το πάμε βόλτα και να είναι και ποιό σταθερό

)
σε ένα μαγαζί με σιδερικά ή που φτιάχνουν κλειδιά θα έχουν και ο κύριος μέσα θα ξέρει τι να σας δώσει, είτε πιάνουν τα χέρια σας είτε όχι
οι τρύπες θα γίνουν μέσα στο κοντάρι (μία στην κάθε άκρη) και εκεί θα μπούν τα ούπα, τα βάζετε και τα κοπανάτε με ένα σφυρί όπως ακριβώς καρφώνουμε μια πρόκα μέχρι να εξαφανιστούν τελείως.
θα χρειαστούν άλλες 2 τρύπες μία στο κέντρο του στρογκυλού ξύλου και μια στο τετράγωνο από εκεί θα περάσετε την βίδα προς το κοντάρι και μετά θα βιδώσετε.
τα διακοσμιτικά σκοινάκια τα κολάτε ή καλύερα τα ράβετε εσωτερικά από κάτω πριν μπει το κάλυμα, το μόνο πρόβλημα είναι το φυλαράκι, δεν ξέρω αν είναι διακοσμιτικό με σίρμα και ύφασμα απλά ή ξύλινο σκαλωπάτι επενδεδιμένο