Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις έρθουν πες μας και βάλε μας φωτογραφίες. Άντε, μπορείς να γίνεις και συ σαν αυτές τις εταιρείες που πουλάνε από internet.Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!!
![]()
Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα).
Ε, τι άλλο θα σκεφτούνε; Καταπληκτικό, πάντως..
Αρκεί η γάτα να μην έχει έρωτα με το πληκτρολόγιο
cosette
Δραστήριο μέλος

Αν και πιστεύω ότι αν θέλει η γάτα να κάτσει πάνω στο πληκτρολόγιο και το special ραφάκι να έχεις πάλι όπου θέλει θα κάθεται....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάτι για να μην ξαπλώνουν πάνω στο βιβλίο που διαβάζουμε υπάρχει????

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια

δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή

moukelis
Επιφανές μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα
moukelis
Επιφανές μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες......

Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ;Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι!
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλοΔεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή;
moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία.
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντάΤι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool