Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η Anima έγραψε: #581 16-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Click για ανάπτυξη... Μόλις έρθουν πες μας και βάλε μας φωτογραφίες. Άντε, μπορείς να γίνεις και συ σαν αυτές τις εταιρείες που πουλάνε από internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η aretha έγραψε: #582 21-05-08 12:18 Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!! Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:25 Η Fotini έγραψε: #583 21-05-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!! Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα). Click για ανάπτυξη... Ε, τι άλλο θα σκεφτούνε; Καταπληκτικό, πάντως.. Αρκεί η γάτα να μην έχει έρωτα με το πληκτρολόγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 03:17 Η cosette έγραψε: #584 23-05-08 03:17 Πραγματικά τι άλλο θα σκεφτούν Αν και πιστεύω ότι αν θέλει η γάτα να κάτσει πάνω στο πληκτρολόγιο και το special ραφάκι να έχεις πάλι όπου θέλει θα κάθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 09:34 Η julia έγραψε: #585 23-05-08 09:34 ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!! Κάτι για να μην ξαπλώνουν πάνω στο βιβλίο που διαβάζουμε υπάρχει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η mespairos: #586 23-05-08 10:16 καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:04 Η moukelis έγραψε: #587 24-05-08 02:04 Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Click για ανάπτυξη... Μόλις έρθουν πες μας και βάλε μας φωτογραφίες. Άντε, μπορείς να γίνεις και συ σαν αυτές τις εταιρείες που πουλάνε από internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η aretha έγραψε: #582 21-05-08 12:18 Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!! Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:25 Η Fotini έγραψε: #583 21-05-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!! Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα). Click για ανάπτυξη... Ε, τι άλλο θα σκεφτούνε; Καταπληκτικό, πάντως.. Αρκεί η γάτα να μην έχει έρωτα με το πληκτρολόγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 03:17 Η cosette έγραψε: #584 23-05-08 03:17 Πραγματικά τι άλλο θα σκεφτούν Αν και πιστεύω ότι αν θέλει η γάτα να κάτσει πάνω στο πληκτρολόγιο και το special ραφάκι να έχεις πάλι όπου θέλει θα κάθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 09:34 Η julia έγραψε: #585 23-05-08 09:34 ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!! Κάτι για να μην ξαπλώνουν πάνω στο βιβλίο που διαβάζουμε υπάρχει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η mespairos: #586 23-05-08 10:16 καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:04 Η moukelis έγραψε: #587 24-05-08 02:04 Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!! Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:25 Η Fotini έγραψε: #583 21-05-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!! Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα). Click για ανάπτυξη... Ε, τι άλλο θα σκεφτούνε; Καταπληκτικό, πάντως.. Αρκεί η γάτα να μην έχει έρωτα με το πληκτρολόγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 03:17 Η cosette έγραψε: #584 23-05-08 03:17 Πραγματικά τι άλλο θα σκεφτούν Αν και πιστεύω ότι αν θέλει η γάτα να κάτσει πάνω στο πληκτρολόγιο και το special ραφάκι να έχεις πάλι όπου θέλει θα κάθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 09:34 Η julia έγραψε: #585 23-05-08 09:34 ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!! Κάτι για να μην ξαπλώνουν πάνω στο βιβλίο που διαβάζουμε υπάρχει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η mespairos: #586 23-05-08 10:16 καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:04 Η moukelis έγραψε: #587 24-05-08 02:04 Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Kitt-In Box, για να μην ξαπλάρουν οι γατούλες μας πάνω στο πληκτρολόγιο!!! Προσαρμόζεται είτε πάνω στο γραφείο, είτε στο πλάι του, για να μην πιάνει χώρο. Το πουλάνε εδώ (προς το παρόν δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ, αλλά γράφει ότι θα το κάνουν σύντομα). Click για ανάπτυξη... Ε, τι άλλο θα σκεφτούνε; Καταπληκτικό, πάντως.. Αρκεί η γάτα να μην έχει έρωτα με το πληκτρολόγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 03:17 Η cosette έγραψε: #584 23-05-08 03:17 Πραγματικά τι άλλο θα σκεφτούν Αν και πιστεύω ότι αν θέλει η γάτα να κάτσει πάνω στο πληκτρολόγιο και το special ραφάκι να έχεις πάλι όπου θέλει θα κάθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 09:34 Η julia έγραψε: #585 23-05-08 09:34 ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!! Κάτι για να μην ξαπλώνουν πάνω στο βιβλίο που διαβάζουμε υπάρχει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η mespairos: #586 23-05-08 10:16 καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:04 Η moukelis έγραψε: #587 24-05-08 02:04 Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικά τι άλλο θα σκεφτούν Αν και πιστεύω ότι αν θέλει η γάτα να κάτσει πάνω στο πληκτρολόγιο και το special ραφάκι να έχεις πάλι όπου θέλει θα κάθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 09:34 Η julia έγραψε: #585 23-05-08 09:34 ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!! Κάτι για να μην ξαπλώνουν πάνω στο βιβλίο που διαβάζουμε υπάρχει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η mespairos: #586 23-05-08 10:16 καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:04 Η moukelis έγραψε: #587 24-05-08 02:04 Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!! Κάτι για να μην ξαπλώνουν πάνω στο βιβλίο που διαβάζουμε υπάρχει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η mespairos: #586 23-05-08 10:16 καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:04 Η moukelis έγραψε: #587 24-05-08 02:04 Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά ιδικά η πάνω φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστική, φαρδιά πλατιά πάνω στο πληκτρολόγιο και να σε κοιτάει στα μάτια δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο ή το βιβλίο ότι και αν κάνεις θέλουν να βάλουν την μούρη τους ανάμεσα σε εμάς και την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το βιβλίο την εφημερίδα, η μητέρα μου κιόλας που της αρέσει να πλέκει εκεί να δείτε πρόβλημα...... αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουμε γεμίσει όλο το σπίτι με ράφια, ορισμένοι από εμάς ονόματα μην λέμε ακόμα και μέσα στην τουαλέτα θα έπρεπε να έχουμε ράφια και κρεβατάκια, έλεος δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:04 Η moukelis έγραψε: #587 24-05-08 02:04 Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω παιδιά αυτό με το βιβλίο είναι πολύ σπαστικό,έχω μέινει πολύ πίσω επειδή ο Σείριος αποφασίζει να απλώσει την αρίδα του στο ανάγνωσμά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 02:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #588 24-05-08 02:46 Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν κάθεται μόνο πάνω τα τρώει κιόλας.. Η Εστεέ μου εχει φάει το πλάνο της διπλωματικης μου που μου είχε δώσει ο καθηγητής...Ηταν φωτοτυπία!!!!Και δεν είχα αντιτυπο... Τι φοβερά πράγματα έχετε βρεί...Μου πηρε δυο νυχτες αλλά ειδα όλες τις σελίδες και γέλασα και ζήλεψα πολύ με ορισμένα πράγματα....Τα θέλω όλα....Θέλω ένα γατοδάσος γεμάτο γατόδεντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:09 Η moukelis έγραψε: #589 24-05-08 12:09 Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η Άννα Κ. έγραψε: #590 24-05-08 12:21 Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η Raisa έγραψε: #591 24-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Τα θέλω όλα και αυτό με τις μαιμούδες...... Click για ανάπτυξη... Μια μικρή ζούγκλα στα Χανιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #592 24-05-08 12:27 Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #593 24-05-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μαϊμούδες πάντως υπάρχουν άφθονες στα Χανιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η elvenstar: #594 24-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώ θέλω ένα γατόδεντρο,αλλά που να το βάλω;Εδώ σε μας έχει ένα τέλειο,σαν φοίνικα,κάνει και σκιά για να μη ζεσταίνονται το καλοκαίρι.Κρέμονται μπανάνες για να παίζουν,ακόμα κι ένα μικρό μαϊμουδάκι! Click για ανάπτυξη... Δώρα είναι πολύ ακριβό αυτό το δέντρο; μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση του μαγαζιου σε ΡΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #595 24-05-08 13:51 Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:05 Η elvenstar: #596 24-05-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω ρωτήσει τιμή,και είναι ένας κτηνίατρος που το έχει,πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου,στο κέντρο του Βόλου.Θες να ρωτήσω όποτε ξαναβρεθώ στην περιοχή; Click για ανάπτυξη... Αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ πολύ βρε Δώρα. Εγω βρήκα κ κάποια από φυσικό ξύλο που μπορούν κ να σκαργαλώνουν γιατί είναι σαν δέντρο κανονικό μόνο που δεν έχει την μπανάνα και την μαϊμού -ούτε τον Ταρζαν φυσκιά- αλλά είναι πανάκριβο κ πολύ μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #597 24-05-08 14:07 Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η elvenstar: #598 24-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτό δε νομίζω να είναι από φυσικό ξύλο...Αλλά μάλλον τη Δευτέρα θα κατέβω για δουλειές προς τα εκεί μάλλον,οπότε θα ρωτήσω,κι αν με αφήσει ίσως στο βγάλω και καμιά φωτογραφία. Click για ανάπτυξη... Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να το δούμε κ σε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να σε βάζω σε τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #599 24-05-08 14:13 Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η elvenstar: #600 24-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαδικασίες καλέ,πάντα την έχω τη φωτογραφική στην τσάντα,σιγά!Δεν κάνει τίποτα,αν τελικά σε συμφέρει και το θες,μπορώ να στο πάρω και να περάσεις να το πάρεις όποτε μπορείς.Θα σε ενημερώσω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.