Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
να λοιπών τι λήπει από το μπαλκόνι μου, μία αιώρα!:up:

υποθέτω πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα κομμάτι ύφασμα και να το δέσει ανάμεσα σε 2 Γιούκα:lol: πολύ τροπικό σκηνικό για γατάκια:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υποθέτω πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα κομμάτι ύφασμα και να το δέσει ανάμεσα σε 2 Γιούκα:lol: πολύ τροπικό σκηνικό για γατάκια:rolleyes:

Εξαρτάται αν θα αντέξουν τα γιούκα;):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up:Nα πω την άληθεια καλύτερα να το δοκιμάσεις έτσι, παρά να σου'ρθει από Αμερική και μετά η γατούλα να μην το πλησιάσει ποτέ! :lol:
Γιατί παίζει κι αυτό!

Τουαλέτα για γάτες με στυλ:P

ωραίο αυτό το μοβάκι, πορτούλες δεν έχουν? φίλτρο? πως και δεν μυρίζουν χωρίς αυτά?:hmm:

Γεια σε όλους,

Να σας ενημερώσω ότι το μαγαζί που σύστησε ο erefer στον Πειραιά (Κέκροπος 2 κ Αλιμέδου) τηλ. 210 4223868, έχει το σχοινί σίζαλ σε όλα τα μεγέθη, μήκοι, διαμέτρους κλπ. Σε πολύ καλές τιμές.
Πήγα και πήρα και είναι πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ erefer!!

Γεια σε όλους,

Να σας ενημερώσω ότι το μαγαζί που σύστησε ο erefer στον Πειραιά (Κέκροπος 2 κ Αλιμέδου) τηλ. 210 4223868, έχει το σχοινί σίζαλ σε όλα τα μεγέθη, μήκοι, διαμέτρους κλπ. Σε πολύ καλές τιμές.
Πήγα και πήρα και είναι πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ erefer!!
Ωραία θα πάω να πάρω και εγώ κάποια στιγμή:) Το γατόδεντρο θα αγγίξει το ταβάνι μου φαίνεται:D

Αν μπορέσω και το τελειώσω κάποια στιγμή (...) θα σας δείξω φωτό. Λέμε να το ανεβάσουμε σχεδόν μέχρι το ταβάνι και να πιάσουμε και τον τοίχο και να περάσουμε ράφι πάνω από την κάσα της πόρτας ώστε να κυκλοφορούν ψηλά! Έτσι γλιτώνουμε και χώρο...:):D

Γατοαξεσουάρ...

Σήμερα το απόγευμα μπήκα σ'ενα pet shop της περιοχής μου και είδα κάτι φανταστικά ονυχοδρόμια, ροζουλί χρώματος, που όμως η τιμή τους ήταν αρκετά τσουχτερή.
Όποιος γνωρίζει, ας μου πει κάποιες δ/νσεις άλλων καταστημάτων να κάνω ένα μικρό ψάξιμο.
Ευχαριστώ.

Βούλα στον Άλιμο δεν ξέρω και τίποτα.Τα πιο γνωστά πετ σοπ που ξέρω που είναι και αλυσιδες είναι το πετ σιτι και το ζωοφιλία..Για ψάξε στο ιντερνετ να βρεις που έχουν καταστήματα!Θα ψάξω να σου βρω και τα λινκς!!

το μόνο που βρήκα είναι αυτό :
https://www.zoofiliastores.gr/index.htm κανεε κ μια επίσκεψη σε ΙΚΕΑ κ jumbo για πιο φτηνά...:)η ιστοσελιδα του πετ σιτι κ'ατι έχει...δεν ανοιγει δυστυχως

Όχι στο Pet City ρε παιδιά! ΠΟΤΕ στο Pet City... μόνο αν πάψει να εμπορεύεται ζώα.

Σήμερα το απόγευμα μπήκα σ'ενα pet shop της περιοχής μου και είδα κάτι φανταστικά ονυχοδρόμια, ροζουλί χρώματος, που όμως η τιμή τους ήταν αρκετά τσουχτερή.
Όποιος γνωρίζει, ας μου πει κάποιες δ/νσεις άλλων καταστημάτων να κάνω ένα μικρό ψάξιμο.
Ευχαριστώ.[/quoteχ

Εγώ έχω πάρει ένα πολύ όμορφο ονυχοδρόμιο στην τιμή των 35-40 ευρώ περίπου από το pet city. Μόνον για αξεσουάρ έχω επισκεφτει το εν λόγω κατάστημα και ομολογώ πως έχει μεγάλη ποικιλία και σε οικονομικές τιμές σχετικά με τα καταστήματα τα συνοικιακά. Τώρα αν μπορεί να του φέρει το κατάστημα της γειτονιάς σου κάποιο ονυχοδρόμιο σε προσφορά τώρα που έχει εκπτώσεις, αυτό είναι κάτι που αν έχεις την άνεση να το συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη κάνε το. Πάντως ενθουσιάζονται με το ονυχοδρόμιο. Και τον χειμώνα δεν ξεκολλάνε από πάνω που έχει και ζέστη το ύφασμά του.

Ευχαριστώ.

Ποιό petshop λες Βούλα?

Δείτε κι εδώ https://www.culpret.gr/products.html
Κάνεις εγγραφή και σου στέλνουν τον τιμοκατάλογο...

Δείτε κι εδώ https://www.culpret.gr/products.html
Κάνεις εγγραφή και σου στέλνουν τον τιμοκατάλογο...

Σ'ευχαριστούμε για την διεύθυνση. Όμως μπορούμε να αγοράσουμε εμείς ως ιδιώτες από εκεί προϊόντα ή μόνον τα καταστήματα και οι σχετικοί με το επάγγελμα.(κτηνίατροι, ιδιοκτήτες καταστημάτων κλπ?)
Μπήκα στο site κ έκανα αίτηση για τιμοκατάλογο. Για να δούμε τί θα απαντήσουν...

Καλημέρα κορίτσια !
Κατερίνα, ευχαριστώ για το link. Σχετικά με το pet city, ξέρω ότι έχει πολλά πράγματα αλλά δεν θέλω να πάω γιατί θα δω πάλι τα ζωάκια στα κλουβιά και αρρωσταίνω.
Από το Jumbo, έχω πάρει ένα ονυχοδρόμιο, το οποίο πλέον θέλει πέταμα.
Αυτό που είναι πολύ καλό είναι τα κρεβατάκια του.
Βικτωρία, μιλάω για το μαγαζί/κτηνιατρείο (Δ.Τσούργα) που είναι στην Ιωνίας αριστερά, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένης.

Σ'ευχαριστούμε για την διεύθυνση. Όμως μπορούμε να αγοράσουμε εμείς ως ιδιώτες από εκεί προϊόντα ή μόνον τα καταστήματα και οι σχετικοί με το επάγγελμα.(κτηνίατροι, ιδιοκτήτες καταστημάτων κλπ?)
Μπήκα στο site κ έκανα αίτηση για τιμοκατάλογο. Για να δούμε τί θα απαντήσουν...

Μπορείς να αγοράσεις προϊόντα από την αντιπροσωπεία κατευθείαν. Ή να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις με ποια πετ σοπ στην περιοχή σου συνεργάζονται. Ο τιμοκατάλογος αναφέρει κυρίως προϊόντα για πτηνά, έχω κωδικούς και απογοητεύτηκα όταν τον είδα:/:

Όχι στο Pet City ρε παιδιά! ΠΟΤΕ στο Pet City... μόνο αν πάψει να εμπορεύεται ζώα.

Μόνο ένα πετ σοπ έχω στη γειτονιά μου που δεν εμπορεύεται ζώα χουζούρη!!!!Δεν έχει ονυχοδρόμια όμως..:hmm:

Μόνο ένα πετ σοπ έχω στη γειτονιά μου που δεν εμπορεύεται ζώα χουζούρη!!!!Δεν έχει ονυχοδρόμια όμως..:hmm:

Στο Ν. Ηράκλειο που είσαι είναι η αντιπροσωπεία που έβαλα πιο πάνω με τα πολλά ονυχοδρόμια. Πάρε από εκεί...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back