mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

υποθέτω πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα κομμάτι ύφασμα και να το δέσει ανάμεσα σε 2 Γιούκα
πολύ τροπικό σκηνικό για γατάκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
να λοιπών τι λήπει από το μπαλκόνι μου, μία αιώρα!
υποθέτω πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα κομμάτι ύφασμα και να το δέσει ανάμεσα σε 2 Γιούκαπολύ τροπικό σκηνικό για γατάκια
![]()
Εξαρτάται αν θα αντέξουν τα γιούκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να λοιπών τι λήπει από το μπαλκόνι μου, μία αιώρα!
υποθέτω πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα κομμάτι ύφασμα και να το δέσει ανάμεσα σε 2 Γιούκαπολύ τροπικό σκηνικό για γατάκια
![]()
Nα πω την άληθεια καλύτερα να το δοκιμάσεις έτσι, παρά να σου'ρθει από Αμερική και μετά η γατούλα να μην το πλησιάσει ποτέ! 
Γιατί παίζει κι αυτό!
Fotini
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Kalomira
Νεοφερμένο μέλος
Να σας ενημερώσω ότι το μαγαζί που σύστησε ο erefer στον Πειραιά (Κέκροπος 2 κ Αλιμέδου) τηλ. 210 4223868, έχει το σχοινί σίζαλ σε όλα τα μεγέθη, μήκοι, διαμέτρους κλπ. Σε πολύ καλές τιμές.
Πήγα και πήρα και είναι πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ erefer!!
erefer
Διάσημο μέλος
Ωραία θα πάω να πάρω και εγώ κάποια στιγμήΓεια σε όλους,
Να σας ενημερώσω ότι το μαγαζί που σύστησε ο erefer στον Πειραιά (Κέκροπος 2 κ Αλιμέδου) τηλ. 210 4223868, έχει το σχοινί σίζαλ σε όλα τα μεγέθη, μήκοι, διαμέτρους κλπ. Σε πολύ καλές τιμές.
Πήγα και πήρα και είναι πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ erefer!!
Το γατόδεντρο θα αγγίξει το ταβάνι μου φαίνεται
Kalomira
Νεοφερμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Σήμερα το απόγευμα μπήκα σ'ενα pet shop της περιοχής μου και είδα κάτι φανταστικά ονυχοδρόμια, ροζουλί χρώματος, που όμως η τιμή τους ήταν αρκετά τσουχτερή.
Όποιος γνωρίζει, ας μου πει κάποιες δ/νσεις άλλων καταστημάτων να κάνω ένα μικρό ψάξιμο.
Ευχαριστώ.
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
https://www.zoofiliastores.gr/index.htm κανεε κ μια επίσκεψη σε ΙΚΕΑ κ jumbo για πιο φτηνά...
η ιστοσελιδα του πετ σιτι κ'ατι έχει...δεν ανοιγει δυστυχωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Σήμερα το απόγευμα μπήκα σ'ενα pet shop της περιοχής μου και είδα κάτι φανταστικά ονυχοδρόμια, ροζουλί χρώματος, που όμως η τιμή τους ήταν αρκετά τσουχτερή.
Όποιος γνωρίζει, ας μου πει κάποιες δ/νσεις άλλων καταστημάτων να κάνω ένα μικρό ψάξιμο.
Ευχαριστώ.[/quoteχ
Εγώ έχω πάρει ένα πολύ όμορφο ονυχοδρόμιο στην τιμή των 35-40 ευρώ περίπου από το pet city. Μόνον για αξεσουάρ έχω επισκεφτει το εν λόγω κατάστημα και ομολογώ πως έχει μεγάλη ποικιλία και σε οικονομικές τιμές σχετικά με τα καταστήματα τα συνοικιακά. Τώρα αν μπορεί να του φέρει το κατάστημα της γειτονιάς σου κάποιο ονυχοδρόμιο σε προσφορά τώρα που έχει εκπτώσεις, αυτό είναι κάτι που αν έχεις την άνεση να το συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη κάνε το. Πάντως ενθουσιάζονται με το ονυχοδρόμιο. Και τον χειμώνα δεν ξεκολλάνε από πάνω που έχει και ζέστη το ύφασμά του.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ.
Ποιό petshop λες Βούλα?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάνεις εγγραφή και σου στέλνουν τον τιμοκατάλογο...
staman2
Περιβόητο μέλος
Δείτε κι εδώ https://www.culpret.gr/products.html
Κάνεις εγγραφή και σου στέλνουν τον τιμοκατάλογο...
Σ'ευχαριστούμε για την διεύθυνση. Όμως μπορούμε να αγοράσουμε εμείς ως ιδιώτες από εκεί προϊόντα ή μόνον τα καταστήματα και οι σχετικοί με το επάγγελμα.(κτηνίατροι, ιδιοκτήτες καταστημάτων κλπ?)
Μπήκα στο site κ έκανα αίτηση για τιμοκατάλογο. Για να δούμε τί θα απαντήσουν...
Voula
Διάσημο μέλος
Κατερίνα, ευχαριστώ για το link. Σχετικά με το pet city, ξέρω ότι έχει πολλά πράγματα αλλά δεν θέλω να πάω γιατί θα δω πάλι τα ζωάκια στα κλουβιά και αρρωσταίνω.
Από το Jumbo, έχω πάρει ένα ονυχοδρόμιο, το οποίο πλέον θέλει πέταμα.
Αυτό που είναι πολύ καλό είναι τα κρεβατάκια του.
Βικτωρία, μιλάω για το μαγαζί/κτηνιατρείο (Δ.Τσούργα) που είναι στην Ιωνίας αριστερά, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένης.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σ'ευχαριστούμε για την διεύθυνση. Όμως μπορούμε να αγοράσουμε εμείς ως ιδιώτες από εκεί προϊόντα ή μόνον τα καταστήματα και οι σχετικοί με το επάγγελμα.(κτηνίατροι, ιδιοκτήτες καταστημάτων κλπ?)
Μπήκα στο site κ έκανα αίτηση για τιμοκατάλογο. Για να δούμε τί θα απαντήσουν...
Μπορείς να αγοράσεις προϊόντα από την αντιπροσωπεία κατευθείαν. Ή να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις με ποια πετ σοπ στην περιοχή σου συνεργάζονται. Ο τιμοκατάλογος αναφέρει κυρίως προϊόντα για πτηνά, έχω κωδικούς και απογοητεύτηκα όταν τον είδα

katerina10
Περιβόητο μέλος
Όχι στο Pet City ρε παιδιά! ΠΟΤΕ στο Pet City... μόνο αν πάψει να εμπορεύεται ζώα.
Μόνο ένα πετ σοπ έχω στη γειτονιά μου που δεν εμπορεύεται ζώα χουζούρη!!!!Δεν έχει ονυχοδρόμια όμως..

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο ένα πετ σοπ έχω στη γειτονιά μου που δεν εμπορεύεται ζώα χουζούρη!!!!Δεν έχει ονυχοδρόμια όμως..![]()
Στο Ν. Ηράκλειο που είσαι είναι η αντιπροσωπεία που έβαλα πιο πάνω με τα πολλά ονυχοδρόμια. Πάρε από εκεί...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool