mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
τραλαλα λαλα λα

η λίστα
https://cats.about.com/od/artsandcrafts/Arts_and_Crafts_for_Cat_Lovers.htm
ένα από τα πολλά που έχει εκεί μέσα, ένα κρεβατάκι...
https://sewing.about.com/library/weekly/aa010606.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
τραλαλα λαλα λα
η λίστα
https://cats.about.com/od/artsandcrafts/Arts_and_Crafts_for_Cat_Lovers.htm
ένα από τα πολλά που έχει εκεί μέσα, ένα κρεβατάκι...
https://sewing.about.com/library/weekly/aa010606.htm
Αυτά είναι της κατηγορίας "do it yourself"...πιάνουν τα χέρια σου, Μαίρη; Αν ναι, μπράβο σου, δεν εξαρτάσαι από την παραγωγή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

είχα φτιάξει παλιά μία τεράστια μαξιλάρα (1 μέτρο) κατά παραγκελία του αδερφού μου για τον ίδιο με κρόσια γύρω γύρω από μία παλιά κουρελού.
Ήθελε κάτι για να το έχει στο πάτωμα και η ιδέα της κουρελούς μου ήρθε εντελώς φυσικά ως κάτι ανθεκτικό για χαμουτζίδες τύπους.
Τελικά την μαξιλάρα του, του την έκλεψε η γάτα του σπιτιού, σαν χθες το θυμάμαι με το που του την πήγα σπίτι και την ακούμπησα κάτω τσουπ ήρθε η γάτα και θρονιάστικε αμέσως

έθνικ μας βγήκε το γατί

Fotini
Διάσημο μέλος
ε κάτι κάνω όταν έχω κέφια
είχα φτιάξει παλιά μία τεράστια μαξιλάρα (1 μέτρο) κατά παραγκελία του αδερφού μου για τον ίδιο με κρόσια γύρω γύρω από μία παλιά κουρελού.
Ήθελε κάτι για να το έχει στο πάτωμα και η ιδέα της κουρελούς μου ήρθε εντελώς φυσικά ως κάτι ανθεκτικό για χαμουτζίδες τύπους.
Τελικά την μαξιλάρα του, του την έκλεψε η γάτα του σπιτιού, σαν χθες το θυμάμαι με το που του την πήγα σπίτι και την ακούμπησα κάτω τσουπ ήρθε η γάτα και θρονιάστικε αμέσως
έθνικ μας βγήκε το γατί![]()

Απλά η γάτα έχει γούστο! Για τη Μία μιλάς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
ήθελα να την πάρω όταν έγινε ο γάμος μαζί μου αλλά η μητέρα μου επέμενε να μήνει "σπίτι"ίσως το μαξιλάρι να της άρεσε επειδή όσο το έφτιαχνα θα είχε κρατίσει κάτι από την μυρωδιά μου
βρήκα και κάτι άλλο γιατί ξέρω κάτι λίγα και από πλέξιμο, λέει πως είναι επικύνδινο
το βάζω απλά για χαβαλέ, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλίσω ποτέ τα γατάκια μου έτσι
https://orangefish1.blogspot.com/2006/09/cat-muumuu.html
gata
Νεοφερμένο μέλος
βρήκα και κάτι άλλο γιατί ξέρω κάτι λίγα και από πλέξιμο, λέει πως είναι επικύνδινοτο βάζω απλά για χαβαλέ, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλίσω ποτέ τα γατάκια μου έτσι
https://orangefish1.blogspot.com/2006/09/cat-muumuu.html
Έχει ένα βλέμα η γάτα, σαν να λέει: σαν κλόουν με κάνατε, αίσχος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Α, ωραία...με αυτό η γάτα είναι έτοιμη να χορέψει..
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα το Αυστριακό pet needs το έχω δει και εγώ. Οι τιμές είναι πολύ καλές. Θέλω να μας πεις εντυπώσεις για την εξυπηρέτηση και το χρόνο παράδοσης. Επίσης αναφέρουν ότι τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αντικείμενα αξίας 70 ευρώ και πάνω αν δεν κάνω λάθος. Αυτό ισχύει και για τα γατόδεντρα που ζυγίζουν πολλά κιλά?
Sorry για την καθυστεριση, ημουν διακοπες!!!
Λοιπον, για το pet needs.... οι τιμες πολυ καλες, δωρεαν παραδοση με παραγγελια ανω των 59 ευρω, εκανε αρκετο καιρο να ερθει, νομιζω καπου 3 βδομαδες αλλα χαλαλι... αφου γλιτωσαμε τοσα λεφτα! Μας εβαλαν μεσα στο κουτι δωρακι και κατι κονσερβες μαρκας almo natural που μυριζαν τελεια και τα γατια τρελαθηκαν.
Το συστηνω το site παντος.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπητοί γατόφιλοι, πέρυσι αγόρασα αυτό το σπιτάκι για τις γατούλες μου το οποίο το έχουν καταευχαριστηθεί. Το πήρα από το carrefour 69 ευρώ. Σήμερα πήγα για ψώνια και το είδα στο τμήμα προσφορών 9,99 ευρώ!!! Έχει παιχνιδάκια κρεμαστά και δε θέλει καρφιά γιατί μπορεί και να κρεμαστεί, εκτός αν θέλετε να το τοποθετήσετε στον τοίχο. Εγώ το έχω κρεμάσει στην πόρτα. Παρά το ότι δεν έχει πάθει το παραμικρό, αν και έχω 5 γατούλες, αγόρασα άλλο ένα για το μέλλον. Το βρήκα στο carrefour Δράμας αλλά φαντάζομαι ότι πρέπει να υπάρχει και στα υπόλοιπα. Τρέξτε αμέσως και θα με θυμηθείτε!
Συνημμένα
good luck
Νεοφερμένο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
θα παω αυριο καρφουρ μηπως το εχουν. Σε ευχαριστουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστούμε. Θα πάω αύριο κι εγώ να το ψάξω.Είναι καταπληκτικό.Α! Ξέχασα να σας πω ότι δεν είναι ριγέ όπως φαίνεται στη φωτό, αλλά μπεζ. (ουδέτερο για να ταιριάζει και με τα λοιπά αξεσουάρ!)![]()

prince
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ποια πήγες?Έψαξα σε 2 carrefur εδώ στην αθήνα και έχει εξαντληθέι. Καθώς και σε εκείνο στο άργος. Θα ήθελα ένα τέτοιο βρε παιδιά. ΑΝ το βρεί κανένας/καμία στην αθήνα ας βάλει μια φωνή.

aretha
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτό το έχω Aλίκη αλλά για ανήσυχες γάτες δεν αντέχει... το άλλο μου φαίνεται πιο ειδικό... πάντως πράγματι κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει κι αυτό... το έχει η Katerina10!prince, αν δεν καταφέρεις να το βρεις ίσως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάτι αντίστοιχο που έχει το ΙΚΕΑ:
![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Σίγουρα. Και πρέπει να 'ναι και αρκετά πιο ευρύχωρο το άλλο, του Carrefour. Απλώς το πρότεινα σαν εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να το βρειτο άλλο μου φαίνεται πιο ειδικό...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Στον τρίτο απλά σκαρφαλώνουν αλλά δεν μπορούνα να μπούν!!!Ιδού και λίγες φωτός:
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Kι εγώ το μικρό τους έχω... κι ανεβαίνουν μόνο στο 1ο... πάντως είναι μια ωραία λύση κι αυτό!Έγώ έχω ένα πιο μικρό..Γιατί με το ζόρι ανεβαίνουν στο τελευταίο "ραφάκι" πιο μεγάλο δεν είναι και τόσο πρακτικό για αυτά..Στο υπόγειο κάθεται ο Μάπας και στον δεύτερο η Ήλια ανώ πολλές πολλές φορές τοποθετούν τα παχνίδια τους (ναι αλήθεια λέω τα τακτοποιούν μόνα τους)στο υπόγειο!!!!Στον τρίτο απλά σκαρφαλώνουν αλλά δεν μπορούνα να μπούν!!!Ιδού
και λίγες φωτός:
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool