Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα:D! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα!:) Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα:(! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο:P! Δείτε μας:
Θα πάω αύριο!!!Ευχαριστούμε πολύ για τις κριτικές!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις:)

Με βλέπω να τρέχω πρωί πρωί στα carrefur αλίμου (γμτ το είδα αργά το μύνημα και ειλικρινά τώρα δεν μπορώ...) κδφξσα΄φδ πρωί πρωί λοιπόν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν το βρώ προβλέπω να δωροδοκώ κανένα μέλος κάτοικο δράμας , καβάλας κλπ :Ρ να μου πάρει ένα με το αζημίωτο αντικαταβολή :Ρ...

Με βλέπω μετά τα carrefur αλίμου να πηγαίνω στο ΙΚΕΑ. Και το βαριέμαι το ΙΚΕΑ...

αυτο του ΙΚΕΑ εχει πολυ μικρες τρυπες και το αγορι μου ειναι κεφαλας:redface: ...δεν χωραει εκει:!!! :lol:

αυτο του ΙΚΕΑ εχει πολυ μικρες τρυπες και το αγορι μου ειναι κεφαλας:redface: ...δεν χωραει εκει:!!! :lol:
ΚΑλέ Νάνσυ μου, πόσο κεφάλας μπορεί να είναι :blink::blink::blink:δες τις φώτος που έχω βάλει ...είναι μεγάλες οι τρύπες βρε..Και αν δεν ήταν έτσι πίστεψε με θα γίνουν!!!!:);)

Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα:D! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα!:) Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα:(! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο:P! Δείτε μας:

Πως δεν εχει πεσει η πορτα???? :lol::lol::lol: τελειο ειναι κ οι γατες σου το ιδιο!!!
λετε να καλοπιασω καναν υπαλληλοτου Καρφουρ να μου το φερει απο της Δραμς... θα του πω κριμα ειναι απουλητα εκει τζαμπα καθονται...
Νικηηηη παμε μια εκδρομη στη Δραμα???????????:D:lol:

Νικηηηη παμε μια εκδρομη στη Δραμα???????????:D:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πλακα,πλακα αρχιζω και εγω να το σκεφτομαι:blink:;):lol::lol:
Ποσο απεχει απο μας η Δραμα? Κανα δυο ωρες?:lol::lol::lol:
Αλλος για Δραμαααα:blink::lol::lol::lol:

Ελάτε να σας κάνω το τραπέζι! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!;)
Επίσης είναι πιθανόν να πάρει ένα γατάκι μου μία κοπέλα από Θεσσαλονίκη οπότε θα της το φέρω σε 2-3 εβδομάδες. Επομένως έχουμε πολλές επιλογές.:up:

Πήγα χθές στο carrefour στη Γιαννιτσών, αλλά τελείωσε.,:( και έχουν αλλάξει και το δρομολόγιο του12 δεν ήξερα απο που ήταν η στάση ,να γυρίσω στη δουλειά.:lol:

αχ Ζηνα αληθεια??????? Ηταν η τελευταια μου ελπιδα , ειχε εκει πριν μηνες γμτ
αλλαξε δρομολογιο το 12?? ολα τα καλα νεα βρε μαζι, και μενα αυτο με βολευε γμτ

Φεύγοντας απο το carrefour με είδε μια κοπέλα,με 4 γάτες αυτή,που δουλεύει κοντά σε μένα,και αν δεν ήταν η Βέρα ακόμα θα ψαχνόμουν. Το 12 περνάει απο Τσιμισκή,άσε για την επιστροφή είναι λίγο μπερδεμένα, εχει 2 στάσεις για το 12 σε απόσταση 10 μέτρων::confused: α) για να πας στα ΚΤΕΛ ,β) για το κέντρο.

Να ρωτήσω κάτι, πώς ανεβαίνουν απ' τον έναν όροφο στον άλλο με το σπιτάκι του carrefour;

Να ρωτήσω κάτι, πώς ανεβαίνουν απ' τον έναν όροφο στον άλλο με το σπιτάκι του carrefour;

Έχει τρυπούλες από τον ένα όροφο στον άλλο. Καλά, πολύ χάζι... ακόμα τα δικά μου είναι επιφυλακτικά... Πάντως είναι τεράστιο...:)

Φλερτάρω πολύ με την ιδέα. Βέβαια, χωρίς αυτοκίνητο είναι δύσκολο.:hmm:Πού είναι το carrefour; Μπορώ να πάω με λεωφορείο;

Φλερτάρω πολύ με την ιδέα. Βέβαια, χωρίς αυτοκίνητο είναι δύσκολο.:hmm:Πού είναι το carrefour; Μπορώ να πάω με λεωφορείο;

Εμείς το πήραμε από την Αλίμου... αχ να μην το ξέρω να σας προμηθεύσω... Είναι βαρύ βέβαια, και λιγάκι ... δύσχρηστο στις πόρτες... αύριο περισσότερες κριτικές, τώρα πάω για νάνι:rolleyes:

Καλημέρα έχει και στο ύψος της Λ. Αλεξάνδρας :)

και στην μαραθωνος δεν εχει,στο γερακα? αυριο ρουλα μετα την στεγη:)

:blink::blink::blink:
Αμάν, καλά λες! Όπως μου είχε πει κι ένας φίλος μου, "Όταν περπατάς, κοίτα και λίγο γύρω σου, μην κοιτάς μόνο τον εσωτερικό σου κόσμο!":lol::lol::lol:

Λοιπόν, πρόκειται για καταπληκτικό παιχνίδι. Ορίστε μια κοντινή φωτό - είναι λίγο πλαϊνή για να φαίνονται και οι εσωτερικές τρύπες από όπου ανεβοκατεβαίνουν οι γάτες μεταξύ των ορόφων. Όχι όμως ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΑΤΕΣ:mad: Οι δικές μου γάτες, ως απεριορίστου εξυπνάδας, προτίμησαν το ... βαλιτσάκι του παιχνιδιού!

p8220006hq6.jpg

Συνημμένα

• P8220007.jpg
    P8220007.jpg
    154,5 KB · Εμφανίσεις: 43
Λοιπόν, πρόκειται για καταπληκτικό παιχνίδι. Ορίστε μια κοντινή φωτό - είναι λίγο πλαϊνή για να φαίνονται και οι εσωτερικές τρύπες από όπου ανεβοκατεβαίνουν οι γάτες μεταξύ των ορόφων. Όχι όμως ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΑΤΕΣ:mad: Οι δικές μου γάτες, ως απεριορίστου εξυπνάδας, προτίμησαν το ... βαλιτσάκι του παιχνιδιού!

p8220006hq6.jpg

:lol: Πούλα μας το Στέλλα. Παιδιά θέλω κι εγώ αλλά δεν είμαι Αθήνα αυτή την περίοδο :cry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back